equilibrium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ. Επίσης δεν μπορώ να δω κανενός(παίχτες που είναι στο online session) το gamecard, γιατί? Έχει να κάνει με το xbox πάλι?
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 δεν εννοείς στο πλάι όπως αυτό; στο online session όταν είσαι εμφανίζει όλους του παίχτες στην λίστα μέσα από το menu
equilibrium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι αυτό που δείχνει στο βίντεο δεν το έχω δει καν μέχρι στιγμής. Εγώ αναφέρομαι στο convoy που είναι μέχρι 72 παίχτες και πάω να δω το προφίλ τους (gamecard). Ούτε το δικό μου μπορώ να δω. Πάντως το παιχνίδι είναι πανέμορφο και σε αρκετά διασκεδαστικο. Φοβερή δουλειά. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από equilibrium
MitsosDaBest13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, equilibrium είπε Όχι αυτό που δείχνει στο βίντεο δεν το έχω δει καν μέχρι στιγμής. Εγώ αναφέρομαι στο convoy που είναι μέχρι 72 παίχτες και πάω να δω το προφίλ τους (gamecard). Ούτε το δικό μου μπορώ να δω. Πάντως το παιχνίδι είναι πανέμορφο και σε αρκετά διασκεδαστικο. Φοβερή δουλειά. Μπορεί το παιχνίδι να έχει χιλιάδες bugs and glitches, αλλά παραμένει ένα από τα καλύτερα racing games που έχω παίξει. 😊 Αν θέλετε κάντε κι εμένα add: mitsosdabest
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, equilibrium είπε Όχι αυτό που δείχνει στο βίντεο δεν το έχω δει καν μέχρι στιγμής. Εγώ αναφέρομαι στο convoy που είναι μέχρι 72 παίχτες και πάω να δω το προφίλ τους (gamecard). Ούτε το δικό μου μπορώ να δω. Πάντως το παιχνίδι είναι πανέμορφο και σε αρκετά διασκεδαστικο. Φοβερή δουλειά. δε καταλαβαίνω τί δε μπορείς να δεις σορι
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Μπορεί το παιχνίδι να έχει χιλιάδες bugs and glitches, αλλά παραμένει ένα από τα καλύτερα racing games που έχω παίξει. 😊 Αν θέλετε κάντε κι εμένα add: mitsosdabest Glitches δεν έχω πετύχει. Όσο για θέμα racing game δεν νομίζω να υπάρχει άλλο τόσο καλά φτιαγμένο αρκετά ρεαλιστικό
mclein² Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Glitches δεν έχω πετύχει. Όσο για θέμα racing game δεν νομίζω να υπάρχει άλλο τόσο καλά φτιαγμένο αρκετά ρεαλιστικό ρεαλιστικο ;;; 😂
bad_freddy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, mclein² είπε ρεαλιστικο ;;; 😂 Τύφλα να χουν τα Assetto Corsa, LFS αντε και FM7... 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Glitches δεν έχω πετύχει. Όσο για θέμα racing game δεν νομίζω να υπάρχει άλλο τόσο καλά φτιαγμένο αρκετά ρεαλιστικό Ρεαλιστικό δεν το λες, arcade είναι. Μια αναζήτηση στο YouTube ως "Forza Horizon 4 glitches" και θα βρεις χιλιάδες βίντεο... 😛 Πιο κραυγαλέο είναι στο cinematic όταν παίζεις Playground Games (αυτό με τη νεκροκεφαλή), όπου ο χαρακτήρας σου είναι μέσα στο αυτοκίνητο και παράλληλα στέκεται καμαρωτός και απέξω, την ίδια στιγμή. 😂 Άλλο που βρήκα εγώ, είναι με τη Ferrari 599X Evolution. Εκτός του ότι μπαίνει μέσα στην άσφαλτο (στρίβει ακόμα και με 400+kmh), έχει και τελική περίπου στα 520 km/h... Με έτοιμο tune βέβαια. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
panoskatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Glitches δεν έχω πετύχει. Όσο για θέμα racing game δεν νομίζω να υπάρχει άλλο τόσο καλά φτιαγμένο αρκετά ρεαλιστικό ε οχι και ρεαλιστικό!
mclein² Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 οταν περασει η σεζον, χειμωνας - καλοκαιρι κλπ...θα ξαναρθει ; γιατι παιζω ολα τα παραπλευρα ιβεντς και δεν παιρνω μερος στα βασικα !
LIGHT1NG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Ρεαλιστικό δεν το λες, arcade είναι. Μια αναζήτηση στο YouTube ως "Forza Horizon 4 glitches" και θα βρεις χιλιάδες βίντεο... 😛 Πιο κραυγαλέο είναι στο cinematic όταν παίζεις Playground Games (αυτό με τη νεκροκεφαλή), όπου ο χαρακτήρας σου είναι μέσα στο αυτοκίνητο και παράλληλα στέκεται καμαρωτός και απέξω, την ίδια στιγμή. 😂 Άλλο που βρήκα εγώ, είναι με τη Ferrari 599X Evolution. Εκτός του ότι μπαίνει μέσα στην άσφαλτο (στρίβει ακόμα και με 400+kmh), έχει και τελική περίπου στα 520 km/h... Με έτοιμο tune βέβαια. Πολύ πιξελιασμα μήπως έχει βάλει τίποτα very low το παλικάρι στο βίντεο γιατί εγώ που παίζω στα ultra δεν αντιμετώπισα κάποιο τέτοιο.. 8 ώρες πριν, panoskatos είπε ε οχι και ρεαλιστικό! Με βάση τα need for speed η οδηγική εμπειρία είναι καλύτερη στο forza βέβαια τo heat δεν το έχω παίξει παίζω μόνο με abs on και νομίζω το traction όλα τα άλλα simulation τώρα στο χέρι του καθενός
vaggos88 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Πολύ πιξελιασμα μήπως έχει βάλει τίποτα very low το παλικάρι στο βίντεο γιατί εγώ που παίζω στα ultra δεν αντιμετώπισα κάποιο τέτοιο.. Το συγκεκριμένο αμάξι με το tune για 500+ μπαίνει μέσα στην άσφαλτο. το έχω και εγώ.
mclein² Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 υπαρχει καποιος τροπος να φτασω την ταμπελιτσα ;;;
vaggos88 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mclein² είπε υπαρχει καποιος τροπος να φτασω την ταμπελιτσα ;;; από την πίσω μεριά της εκκλησίας έχει ράμπα. αν δεν την βλέπεις τότε δεν έχεις ξεκλειδώσει ακόμα την ράμπα. κανε τα άλματα στα danger signs και θα σου ανοίξει και αυτή . 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα