xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχει καλό ή κακό. Ανάλογα με την οδήγηση, το θέμα της διαδρομής αλλά και της εποχής, διαλέγεις αμάξι και πας!
vaggos88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά με την βροχή τι κάνετε? μπήκα τις προάλλες έβαλε νύχτα και βροχή σε s2. κλαφτα ηταν η κατάσταση δεν έστριβα πουθενά. Btw ενα αλλο θέμα που παρουσίασε το game μετά απο 2-3 εβδομάδες που ξεκίνησα να παίζω ηταν οτι δεν μπαίνει Online. πρέπει κάθε φορά να πάω στο controll panel > games > xbox network και να πατήσω διόρθωση > επανεκκίνηση pc και τότε θα δουλέψει μέχρι να ξανά κλείσω το pc. κανα μόνιμο fix παιζει? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από vaggos88
MitsosDaBest13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Εγώ σχεδόν ποτέ δεν παίρνω πισωκινητα. Συνήθως τα κάνω όλα AWD (4X4) και εκτός του ότι έχουν γρήγορο launch χωρίς σπινιαρισμα, στρίβουν πολύ καλύτερα. Ειδικά αν βάλετε μπροστά προφυλακτήρα και αεροτομή που λένε "Forza" και μετά στο tuning βάλτε στο τέρμα το cornering, το αυτοκίνητο θα είναι σαν "κολλημένο" στο δρόμο. Θα χάσετε όμως αρκετά από την τελική ταχύτητα, ειδικά στο Agera...
Mr^Robot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, vaggos88 είπε Πως μπαίνω στην ομάδα? παίζω 1,5 μήνα και είμαι 145lvl * gamertag VaGozPtr. όποιος θέλει ας κάνει add Περιμένω και εγώ την ultimate στο 50, προς το παρών παίζω από gamepass @xtrmsnpr σε βλέπω στα drivatars καθημερινά Σου στέλνω πμ .
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Ρε παιδιά με την βροχή τι κάνετε? μπήκα τις προάλλες έβαλε νύχτα και βροχή σε s2. κλαφτα ηταν η κατάσταση δεν έστριβα πουθενά. Btw ενα αλλο θέμα που παρουσίασε το game μετά απο 2-3 εβδομάδες που ξεκίνησα να παίζω ηταν οτι δεν μπαίνει Online. πρέπει κάθε φορά να πάω στο controll panel > games > xbox network και να πατήσω διόρθωση > επανεκκίνηση pc και τότε θα δουλέψει μέχρι να ξανά κλείσω το pc. κανα μόνιμο fix παιζει? δεν είχα ποτέ θέμα με το online του. δώσε καρφωτή ip άνοιξε πόρτες ή κάνε dmz άνοιξε το nat όσο μπορείς πείραξε το αμάξι,αλλιώς αλλάξε κατηγορία αμαξιού.. Χιόνι/πάγος/βροχή είναι δύσκολες συνθήκες να κρατηθεί το αμάξι.. (δες και τι assists έχεις ανοιχτά/κλειστά και παίξε μαζί τους)
mclein² Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 με ολα τα ασιστς παντως + πισωκινητο δυνατο (πορσε πχ) ειναι δυσκολο να κερδισεις αγωνες σε υψηλο επιπεδο ανταγωνισμου.
vaggos88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Αυτα τα settings εχω. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το tuning, παω και βαζω έτοιμα που έχουν πολλά likes. ίσως ειναι ωρα να φτιάξω μερικά αυτοκίνητα.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Αυτα τα settings εχω. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το tuning, παω και βαζω έτοιμα που έχουν πολλά likes. ίσως ειναι ωρα να φτιάξω μερικά αυτοκίνητα. Damage=simulation θα σε κάνει να αλλάζεις και τα λάστιχα πχ τον χειμώνα
MitsosDaBest13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2020 στις 3:36 ΜΜ, xtrmsnpr είπε πάντως αν θέλετε influence χωρίς να ιδρώσετε, αυτό εδώ το κανάλι στο mixer είναι ότι πρέπει. Κάνετε και chat και ακούτε και μουσική, δεν έχει gameplay https://mixer.com/Ponomar αφήστε το να τρέχει σε ένα tab (ακόμα και muted) Αυτό το κανάλι έβαζα κι εγώ καθημερινά να παίζει στο Mute, ωστόσο σήμερα μάλλον "έφαγε" ποινή και εξαφανίστηκε από τα live streams. 😂 Μου έβγαλε μήνυμα "This stream has been suspended"... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
equilibrium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Γειά σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ να προσθέσω φίλους στο παιχνίδι. Μόλις το ξεκίνησα και το μαθαίνω. Στειλτε μου προσωπικό μήνυμα αν θέλετε. Ευχαριστώ. 1
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Αυτό το κανάλι έβαζα κι εγώ καθημερινά να παίζει στο Mute, ωστόσο σήμερα μάλλον "έφαγε" ποινή και εξαφανίστηκε από τα live streams. 😂 Μου έβγαλε μήνυμα "This stream has been suspended"... κανα αλλο εχουμε? 4 λεβελ προλαβα να παρω
fever25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλτε και εμένα fever259825 εχω avatar από το sea of thiefs Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από fever25 1
equilibrium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Πως μπορώ να κάνω invite κάποιον? Μπαίνω στο invite friends/horizon convoy αλλά δεν μπορώ να γράψω nickname.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, equilibrium είπε Πως μπορώ να κάνω invite κάποιον? Μπαίνω στο invite friends/horizon convoy αλλά δεν μπορώ να γράψω nickname. δε γράφεις, πρέπει να τον έχεις από πριν στην λίστα σου(xbox app)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα