Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σε περιπτωση που δεν το προσεξες,το πιο πανω link των 50ευρω αφορα την ultimate edition και οχι την απλη.

Σε κλειδαδικα μερια παιζει πολυ φθηνοτερα το παιχνιδι.

Οσο για τα ιδια τα Dlc,οπως και στο 3 αναγκαστικα περιμενει καποιος ποτε θα βγαλουν εκπτωσεις στο Store μιας και περασανε αυτες των γιορτων.

Προσοχή!
το link ειναι μόνο για αγορά της ultimate ως addon, χρειάζεσαι και το base game να πάρεις!.. Δεν είναι η ultimate έκδοση!

H ultimate edition κοστίζει 99.99€ από μόνη της

https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-4-Έκδοση-ultimate/9p513p4mwc71?activetab=pivot%3aoverviewtab

εγω την βλέπω με -20€ στα 79.99 (λόγω game pass), έχει παίξει και με -50% όπως είπα πριν και την είχα πάρει.

3 ώρες πριν, mclein² είπε

ποια η διαφορα της ουλτι με την απλη ;

έχει Link τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση

https://www.microsoft.com/el-GR/p/forza-horizon-4-Έκδοση-ultimate/9p513p4mwc71?activetab=pivot%3aregionofcompareeditionstab

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Κοσμο εχει το online, βρισκεις ευκολα δλδ αρκετα ατομα να παιξεις?

ναι καλέ!! Γεμάτα full lobbies είναι.

Έχει και πλάκα γιατί όταν δε παίζεις με άλλους περιφέρονται στον χάρτη οι φίλοι σου και βλέπεις τα ονόματα τους και τρέχεις τους αγώνες μαζί τους.

Δημοσ.

Εχεις δικιο οτι το πρωτο link ηταν το upgrade pack της απλης εκδοσης(κοινως δεν εχει το βασικο παιχνιδι μεσα).

Οπως εγραψα και πιο πισω,δυστηχως οποιος θελει να παιξει τα dlc φθηνοτερα,θα πρεπει να περιμενει ποτε θα εχει εκπτωσεις στο microsoft store κυριως.

Δημοσ.

Έτσι..από κλειδάδικα τζίφος, βασικά δεν αξίζει απο κει γιατί δε πουλάνε την ultimate,μόνο την βασική.

Αλλά ρε γμτ, τα αξίζει τα λεφτά του!

Το νέο grid που πήρα ακόμα και 12€ ή 15€ πόσο το είχα πάρει, τα κλαίω, γιατί είναι μούφα σα παιχνίδι.

όποιος θέλει μου δίνει τα φράγκα και του το παίρνω σαν gift αν βιάζεται να παίξει τώρα.

μιας και μπορώ πιο φθηνά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα ανακάλυψα το θέμα. 

Μακράν το καλύτερο παιχνίδι αυτοκινήτων, για μένα. Παίζω με τις ώρες καθημερινά. Ειδικά τα απογεύματα Πέμπτης που ξεκινάει νέο Forzathon (απίστευτο το ότι 14 μήνες μετά την κυκλοφορία παίρνει ακόμα updates), μπορεί να το πάω σερί μέχρι τα μεσάνυχτα. Κάψιμο. 😋 

Έχω αγοράσει τα πάντα με 50€ προσφορά, που το είχε βάλει το Microsoft Store πριν μήνες. Έπαιζα και παλιότερα τη βασική έκδοση, μέσω του Game Pass. Από τα DLC, το Fortune Island δεν με τρέλανε ιδιαίτερα, το τελείωσα σχετικά γρήγορα... Το Lego Valley όμως έχει πολύ περισσότερο ψάξιμο και φυσικά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, μόλις χθες το τελείωσα. 

Ανυπομονώ για το 5... 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι το έλιωσα για αρκετούς μήνες αφού έπαιζα σχεδόν κάθε μέρα απο τότε που βγήκε στο PC με Game pass,σταμάτησα πρίν κάποιο καιρό για να ασχοληθώ και με άλλα πχ Gears κλπ λίγο μετά απο όταν βγήκε το Lego,που απο το λίγο που είδα,δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε και τόσο όσο άλλα DLC πχ στο προηγούμενο ήταν απίστευτο το Hot weels dlc και το snowy mountain ήταν καλό,θα ξανα ασχοληθώ κάποια στιγμή όταν μου έρθει διάθεση,όμως το παιχνίδι είναι οτι καλύτερο και ομορφότερο μακράν και έχει πραγματικά, "άπειρα" πράγματα να κάνεις και μόνος και σε multi.

Είναι τόσο όμορφο οπτικά,ιδιαίτερα όταν τα έχεις όλα ανεβασμένα,που δυσκολεύομαι να φανταστώ,το πόση βελτίωση μπορεί να δώσουν ακόμη οπτικά και ως physics κλπ στο επόμενο και τι άλλο θα βάλουν,με το επερχόμενο Series X να έρχεται και βέβαια που θα βγει και στα ανάλογα σε δύναμη PC 🤔

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απίθανο αλλά αυτό το Lego expansion μου κάθεται στο λαιμό... 2020 γραφικά στο FHD ή και 4K και ξαφνικά βλέπεις τα τετραγωνάκια του Lego... χαχαχα ότι πιο μ@λ@κί@ θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς τύπου minecraft... Δεν πρόκειται να το πάρω ποτέ αυτό το expansion...

• Sad 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, thanos75x είπε

Το παιχνίδι είναι απίθανο αλλά αυτό το Lego expansion μου κάθεται στο λαιμό... 2020 γραφικά στο FHD ή και 4K και ξαφνικά βλέπεις τα τετραγωνάκια του Lego... χαχαχα ότι πιο μ@λ@κί@ θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς τύπου minecraft... Δεν πρόκειται να το πάρω ποτέ αυτό το expansion...

Κι εγώ γελούσα όταν βγήκε το Lego DLC, αλλά έτυχε και το πήρα μαζί με όλο το πακέτο. Είναι όντως γελοίο, μαζεύεις τουβλάκια για να φτιάξεις το "Safe House". 😂 Αλλά έχει τη δική του φάση, σου δίνει κάτι διαφορετικό από το υπόλοιπο παιχνίδι...

Δημοσ.
Στις 22/1/2020 στις 6:45 ΜΜ, Mr^Robot είπε

Έχει κόσμο εννοείται. Έχω φτιάξει και μια ομάδα και προσπαθώ να μαζέψω την ελληνική κοινότητα για να παίζουμε όλοι μαζί. 

Πως μπαίνω στην ομάδα? παίζω 1,5 μήνα και είμαι 145lvl * 

gamertag VaGozPtr. όποιος θέλει ας κάνει add :)

Περιμένω και εγώ την ultimate στο 50, προς το παρών παίζω από gamepass

@xtrmsnpr σε βλέπω στα drivatars καθημερινά :P 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Πως μπαίνω στην ομάδα? παίζω 1,5 μήνα και είμαι 145lvl * 

gamertag VaGozPtr. όποιος θέλει ας κάνει add :)

Περιμένω και εγώ την ultimate στο 50, προς το παρών παίζω από gamepass

@xtrmsnpr σε βλέπω στα drivatars καθημερινά :P 

είναι οδηγάρα το botακι μου!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Εγώ είμαι χαρούμενος με το agera one😂

άστα αυτά! μόλις ξεκλειδώσεις το βανάκι, πήγαινε κάντο ΝΤΟΥΜΠΑΝΟ!!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

άστα αυτά! μόλις ξεκλειδώσεις το βανάκι, πήγαινε κάντο ΝΤΟΥΜΠΑΝΟ!!

Θέλω χρόνο για αυτά ακόμα πάντως είναι ωραίο το online 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Θέλω χρόνο για αυτά ακόμα πάντως είναι ωραίο το online 

θα σου πέσει στον τροχό της τύχης

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

θα σου πέσει στον τροχό της τύχης

Ποιο θεωρείς καλύτερο btw? Παρατήρησα ότι με τα rwd οδηγώ καλύτερα στο cracked είχα διάφορα αυτοκίνητα αλλά μόνο το agera one μου κάθετε καλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...