lefo13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 με το online εχετε θεμα? δεν μπαινει ποτε και ολο λεει οτι ψαχνει session
insaneblyat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, lefo13 είπε με το online εχετε θεμα? δεν μπαινει ποτε και ολο λεει οτι ψαχνει session Για κοίτα μήπως έχεις κλείσει το firewall, εαν όχι καντο και ξανάνοιξε το, τσεκαρε επισης τα windows σου αν είναι ενημερωμενα Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από insaneblyat
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 5:47 ΜΜ, lefo13 είπε με το online εχετε θεμα? δεν μπαινει ποτε και ολο λεει οτι ψαχνει session μια χαρά λειτουργεί. Δες το NAT,δες να χεις πόρτες ανοιχτές,και το firewall να το επιτρέπει να δει το νετ.
jodi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του τίτλου. Το game έφτασε στα χέρια μου σαν δώρο, και δείχνει αρκετά εντυπωσιακό. Η αλήθεια είναι πώς παρόλο racing τίτλος, ακόμα νιώθω ότι πάω ψάχνοντας. Έχω εντοπίσει ένα site με πληροφορίες (παραθέτω πιο κάτω), αλλά αν έχετε συμβουλές & tips για κάποιο νέο παίχτη γράψτε σχετικά. Στην παρούσα φάση είμαι lvl 4 νομίζω... https://guides.gamepressure.com/forza-horizon-4/guide.asp?ID=46734 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από jodi
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, jodi είπε Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του τίτλου. Το game έφτασε στα χέρια μου σαν δώρο, και δείχνει αρκετά εντυπωσιακό. Η αλήθεια είναι πώς παρόλο racing τίτλος, ακόμα νιώθω ότι πάω ψάχνοντας. Έχω εντοπίσει ένα site με πληροφορίες (παραθέτω πιο κάτω), αλλά αν έχετε συμβουλές & tips για κάποιο νέο παίχτη γράψτε σχετικά. Στην παρούσα φάση είμαι lvl 4 νομίζω... https://guides.gamepressure.com/forza-horizon-4/guide.asp?ID=46734 Καλώς ήρθες! Ρίξε ένα add: xtrmsnpr Tο βγάζει (πάλι) σε προσφορά σε μένα! 50€ η ultimate
giorgostzaga Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 το παιχνιδι αγοραστηκε χθες και απο μενα. 50 ευρω η πλουσια εκδοση. το εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα δεν μ ανοιγει καθολου. εχει αντιμετωπισει κανενας σας αυτο το προβλημα?
bad_freddy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, giorgostzaga είπε το παιχνιδι αγοραστηκε χθες και απο μενα. 50 ευρω η πλουσια εκδοση. το εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα δεν μ ανοιγει καθολου. εχει αντιμετωπισει κανενας σας αυτο το προβλημα? Οταν λέμε δεν ανοίγει, ούτε ξεκινάει ή όπως εμένα φτάνει μέχρι το logo της MS και μετά με πετάει εξω?
giorgostzaga Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Οταν λέμε δεν ανοίγει, ούτε ξεκινάει ή όπως εμένα φτάνει μέχρι το logo της MS και μετά με πετάει εξω? μου εμφανιζει ενα παραθυρο με το forza και μετα απο 2 δευτερολεπτα κλεινει.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 This can’t be real. Happy holiday to the Horizon Team and everyone else! βρέχει αμάξια!
barrdock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 ειναι καλο η θα κλαιω τα 40 ευρο η μηπως το 3 ειναι πιο καλο;
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ειναι διαθεσιμο στο Xbox Game pass και νομιζω οτι μεχρι και demo εχει διαθεσιμο(το 3 ειχε σιγουρα).
Gorbatsof Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, barrdock είπε ειναι καλο η θα κλαιω τα 40 ευρο η μηπως το 3 ειναι πιο καλο; Δεν ειναι απλα καλο,ειναι επικο.Σε καμια περιπτωση δε θα κλαις τα λεφτα σου. 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, barrdock είπε ειναι καλο η θα κλαιω τα 40 ευρο η μηπως το 3 ειναι πιο καλο; μπορεις να το αγορασεις και με 30€. (βασικη εκδοση)
Skywalker333 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, barrdock είπε ειναι καλο η θα κλαιω τα 40 ευρο η μηπως το 3 ειναι πιο καλο; και τα δυο ειναι εξαιρετικα, οποιο και να παρεις δε θα χασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα