Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα απο το you την εκδοδη π εχει κ καλωδιο 48 ε με μεταφορικα. Εκανα και subscribe στο xbox pass. Νμζ ειναι τρελο vfm

Επεξ/σία από Dragonitelvl100
Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 11:29 ΜΜ, enable_your_mind είπε

Το οτι δεν εχεις καν εγκατεστημενο antivirus με ξεπερναει πραγματικα σε windows....

Μην σε ξεπερνάει. Πολύς κόσμος δεν έχει av.  Αν ξέρεις τι βάζεις και που μπαίνεις δεν είναι απαραίτητο.  Ιδιαίτερα κάποια αντιβιοτικά προγράμματα επιβραδυνουν το σύστημα σου σαν να έχεις ιούς! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω av σχεδόν 10 χρόνια. Δεν έχω κολλήσει ποτέ ιό. Αν ξέρεις που μπαίνεις και όταν εγκαθιστάς προγράμματα να μην σπαμάρεις το next αλλά να κοιτάς τι λέει για να μην εγκαθιστά ένα σωρό χαζομάρες (μπάρες, security scan και άλλες τέτοιες αηδίες) είσαι τζετ. Καλημέρα!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

το εχω λιωσει 3 μερες το παιχνιδι ειναι απιστευτο . πολυ fun to play , ρεαλιστικοι ηχοι τα αυτοκινητα ωραια μουσικη πισω , καλη φαση το φεστιβαλ και αυτο με βροχη χιονι που αλλαζει ο τροπος που χειριζεσαι το αμαξι ειναι πολυ ωραια ! Παιχνιδαρα και τερμα worth η συνδρομη μονο και μονο για το φορζα .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι θέλει να το αγοράσει ο ανιψιός μου το σύστημά του πληρεί τις προτεινόμενες απαιτήσεις

το ερώτημα είναι το εξής επειδή διαβάζω διάφορα για το microsoft store σε περίπτωση που δεν παίζει το παιχνίδι

για τον Α η τον Β λόγο μπορούμε να κάνουμε refund ;

Έχει προβλήματα το παιχνίδι ,κολλήματα, crushes ,κλπ αξίζει η αγορά του ;

Το setup ειναι: AMD RYZEN 5 2600  , 2 X 8GB RAM DUALL CHANNEL  ,  MSI ARMOR RADEON RX580 8GB , WINDOWS 10 64BIT ΑΓΟΡΑΣΑΜΕΝΑ

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Αξίζει η αγορά του και δεν θα 'χεις κανένα θέμα, προχώρα άφοβα. Βασικά μην το αγοράσεις, απλά κατέβασε το Xbox (Beta) και κάνε εγγραφή για PC game pass με 1 ευρώ για ένα μήνα. Αν του αρέσει, κάνε επέκταση της εγγραφής. Θα μπορεί να παίξει αρκετά παιχνίδια ακόμα με το game pass.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Κατέβασα το demo και είναι τέλειο. Παίζει χωρίς κολλήματα με high / ultra γραφικά σε 1080p ( I5 6500 , 16 gb ram , 2060 rtx ) . Αύριο θα το αγοράσω από cdkeys γιατί το έχει σε καλή τιμή και γιατί μου αρέσει  πολύ σαν παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aplos73 είπε

Καλημέρα. Κατέβασα το demo και είναι τέλειο. Παίζει χωρίς κολλήματα με high / ultra γραφικά σε 1080p ( I5 6500 , 16 gb ram , 2060 rtx ) . Αύριο θα το αγοράσω από cdkeys γιατί το έχει σε καλή τιμή και γιατί μου αρέσει  πολύ σαν παιχνίδι. 

Kι εγώ απο εκεί θα το πάρω για τον ανιψιό μου απλά προσπάθησα να κατεβάσω free app απο το microsoft store και μου γράφει error

Δημοσ.

Λοιπόν το παιχνίδι  αγοράστηκε από cdkeys  ( όλα καλά και γρήγορα ) και κατέβηκε ( όλο το βράδυ κατεβαζα) και το απόγευμα θα το δοκιμάσω και θα γράψω τις εντυπώσεις  μου τώρα που έχω το πλήρες  παιχνίδι. Λέω να κατεβάσω και τους καινούριους  nvidia drivers γιατί γράφουν ότι δίνει 10 % performance  στο παιχνίδι. Θα κάνω δοκιμή και θα δω. Αυτό με το backup  που ρωτάει ο φίλος παραπάνω με ενδιαφέρει  και εμένα και θα το ψάξω. Αν βρω κάτι θα το γράψω. 

Δημοσ.

Εντυπώσεις από το παιχνίδι. Είναι εντυπωσιακό. Τα γραφικά είναι υπέροχα. Και σαν οδήγηση είναι πολύ ωραίο . Δεν είναι driving simulation  αλλά είναι πολύ καλό  και διασκεδαστικό. Έκανα δοκιμή τους νέους drivers της nvidia και όντος είχα 10 fps  παραπάνω. Θα κάνω πάντως και άλλες δοκιμές και θα δω. Πάντως σαν αγορα άξιζε τα λεφτά που έδωσα. 

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα εγκατέστησα το παιχνίδι, και έμεινα έκπληκτος για το πόσο καλά παίζει στο ι5 750 - 660 ti pc μου!!! Έμεινα άφωνος. Τόσα χρόνια συνήθιζα να παίζω όλα μου τα παιχνίδια με το ps1 controler μου σε συνδυασμό με το x360ce. Σήμερα παιδεύομαι να το κάνω όλη μέρα να δουλέψει αλλά τζίφος. Έχει καταφέρει κανένας να το παίξει με άλλο χειριστήριο εκτός του xbox one?? Υπάρχει κάποιος οδηγός, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 8/9/2019 στις 7:02 ΜΜ, flogerakos είπε

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα εγκατέστησα το παιχνίδι, και έμεινα έκπληκτος για το πόσο καλά παίζει στο ι5 750 - 660 ti pc μου!!! Έμεινα άφωνος. Τόσα χρόνια συνήθιζα να παίζω όλα μου τα παιχνίδια με το ps1 controler μου σε συνδυασμό με το x360ce. Σήμερα παιδεύομαι να το κάνω όλη μέρα να δουλέψει αλλά τζίφος. Έχει καταφέρει κανένας να το παίξει με άλλο χειριστήριο εκτός του xbox one?? Υπάρχει κάποιος οδηγός, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Ευχαριστώ.

Παιδιά την βρήκα την άκρη:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2018 στις 2:47 ΜΜ, logistoulis είπε

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει συμφωνα με το Forza Horizon 4 ενω παταω το εικονιδιο για να ξεκινησει το παιχνιδι μου εμφανιζει την καρτελα και δεν μπαινει στο παιχνιδι ξερετε τι μπορω να κανω{καρτα GeForce}?

Επεξ/σία από AKISAKIS321
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΦΟΡΑΩ  intel r core tm i7 2600 cpu @ 3.40ghz 3.70 ghz Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB StormX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω θέμα με το online του. Νομίζω ότι μόνο port forwarding μου έχει μείνει να δοκιμάσω. Τζιζους.. 

Επεξ/σία από seithan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...