Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, jordan23 είπε

δεν έχω καθόλου antivirus .έκανα 3 μέρες να το κατεβάσω γιατί... το έκανα παύση και την επόμενη μέρα  το έχανε τελείως..γιατί ξαφνικά έχανε την σύνδεση από εκεί που το κατέβαζε ,γιατί τα παιχνίδια τα κάνει install σε φάκελο που δεν έχεις πρόσβαση., για όλα αυτά η microsoft είναι απαράδεκτη.

έχω χρόνια λογαριασμό steam, uplay ,origin kai ποτέ δεν είχα πρόβλημα.ένα παιχνίδι να θέλεις να το μεταφέρεις σε αλλο φάκλεο γίνεται πανεύκολα.

με τα αποκλειστικά της microsoft που μόνο από το αθλιο store της, μπορείς να τα πάρεις είναι τραγικά.

Το οτι δεν εχεις καν εγκατεστημενο antivirus με ξεπερναει πραγματικα σε windows....Αυθεντικα WIN εχεις ; Εχεις κανει τα τελευταια update  στο λειτουργικο; Επισης δεν μας εχεις πει ακομα specs  απο το πισι σου ( για να βοηθησουμε παραπανω ) . Οταν κανεις οποιδηποτε παιχνιδι install σε ρωταει να διαλεξεις σε ποιο σκληρο δισκο θες να το εγκαταστησεις και υπαρχει τροπος να βρεις και καλα τα κρυμενα αρχεια και φακελους απο το store....To store της ενοειται οτι θελει βελτιωσεις αλλα αθλιο δεν το λες και γενικα δεν εχω δει κανενα προβλημα απο οσα αναφερεις...

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ έχει δίκιο ο enable.Δωσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες μπας και βρούμε λύση.Ειναι κάποιες μαλακίες όντως με το store αλλά δε σου παίζει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο οπότε πες μας πέντε πράγματα παραπάνω μπας και βρούμε λύση.Κριμα είναι να χάσεις αυτό το έπος.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θεωρείτε περίεργο να μην έχει κάποιος antivirus? 

Εδώ και παραπάνω από 10 χρόνια έχω το προεπιλεγμένο των Windows και μέσα σε αυτό το διάστημα ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Όσες φορές χρειάστηκε να κάνω format, ήταν για διαφορετικούς λόγους. Εννοείται ότι προσέχω που μπαίνω και τι εγκαθιστώ...

@jordan23 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Xbox overlay από τα settings των windows όπως επισης και το in-game overlay από τους drivers (αν έχεις NVIDIA).

Όπως είπαν και τα παιδιά, θα βοηθούσε αν μας έλεγες τα specs σου.

• Like 2
Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας . δεν έχω antivirus γιατί προσέχω που μπαίνω και το pc το έχω για gaming. 

έχω το τελευταίο update win10 , την εφαρμογή xbox beta , τελευταίους drivers αφού μου το είχε ζητήσει το forza 4 στην αρχή και έκανα ignore αλλά μετά τους πέρασα τους καινούργιους μηπώς αλλάξει το κρασάρισμα...τα specs φαίνονται στην υπογραφή μου.

τώρα πια δεν σε ρωτάει σε ποιο σκληρό να εγκαταστήσεις το παιχνίδι αφού την επιλέγεις στα settings της εφαρμογής xbox beta. 

θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες D.Luffy  και θα ξανακατεβάσω το παιχνίδι αυτή την φορά χωρίς διακοπές.(το απεγκατέστησα από την ζοχάδα μου)

όταν παλιότερα είχα αγοράσει το gears of war 4 τα ίδια μου είχε κάνει επειδή το κατέβαζα με διακοπές.όταν το άφησα μια μέρα και κατέβηκε , δούλεψε.

και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν και ενδιαφέρθηκαν στις απορίες μου

θα επανέλθω για ότι νεότερο

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dragonitelvl100 είπε

το παιχνιδι υποστηριζει καποιο φθηνο χειρηστηριο ή να παρω ενα για xbox one και να μ μεινει ;

Αυτο ειναι αδυνατον να το απαντησουμε ετσι γενικα και αοριστα.

Σιγουρα σαν Windows 10 store παιχνιδι θα υποστηριζει 100% τα xbox 360 και xbox one controllers και απο εκει και μετα λογικα δεν θα εχει θεμα με τα νεωτερα μοντελα απο γνωστες 3ες εταιρειες οπως Logitech(F310/F710)και Speedlink.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

@Dragonitelvl100 Χίλιες φορές του One S παρά ένα φθηνό. Είναι λίγο ακριβό, ναι, αλλά μια φορά θα τα δώσεις και τέλος. Καμία σχέση σε ποιότητα με τα άλλα. Ίσως και του PS4 να είναι εφάμιλλο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...