Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα animations στο σκαρφάλωμα κλπ έχω την εντύπωση ότι είναι στα 30FPS..

To Digital Foundry σε παλαιότερη beta είχε βρει ότι αρκετά animations έχαναν frames σε σχέση με την υπόλοιπη εικόνα. Αν δεν το φτιάξουν ούτε στο κανονικό launch τι να πω... Είναι προβλήματα που υπάρχουν ακόμη και από τη Master Chief Collection.

https://youtu.be/M0Obe42yfOs?t=1181

Δημοσ.

Έχει κάποια θεματάκια με τo framerate στα cut scenes και στα animations. Ειδικά για τα pre rendered scenes δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όλα τα παιχνίδια δεν τις κάνουν στα 60fps. Pre-rendered είναι, μία φορά θα το κάνουν και τέλος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Έχει κάποια θεματάκια με τo framerate στα cut scenes και στα animations. Ειδικά για τα pre rendered scenes δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όλα τα παιχνίδια δεν τις κάνουν στα 60fps. Pre-rendered είναι, μία φορά θα το κάνουν και τέλος..

Η blam πάντα είχε θέματα με animations και τα cutscenes. Όταν ‘’έφτιαξαν’’ τα framerate στο pc για τα παλιά παιχνίδια όλα τους απέκτησαν θέματα στο co-op, πχ το 2 μερικές φορές μπρικαρει τελείως ακόμα και στα anniversary graphics όταν παίζει τα pre-rendered cutscenes. (είχε να κάνει κατι με το syncing είχε αναφερθεί  σε ένα άρθρο του eurogamer θα το βρω)
 EDIT: ήταν του pcgamer τελικά https://www.pcgamer.com/halos-developers-explain-what-can-go-wrong-with-unlocked-framerates-in-old-game-ports/

Επεξ/σία από Stefxour
Δημοσ.

Κατά την άποψη μου το καλύτερο FPS όσον αφορά το Multiplayer εδώ και αρκετό καιρό. Ούτε βλακείες battle royal ούτε τίποτα. Καθαρό πιστολίδι με αρκετά γρήγορο τέμπο, πολύ δυνατές μάχες αν και το melee είναι αρκετά OP. 

Geranistas το όνομα στο Xbox αν θέλει κάποιος να κάνει add.

Δημοσ.

Στο ultra preset στις 4vs4 έχω 90/100 average (ανάλογα το map) αλλά 60/70 1% Low. Μεγάλη διαφορά δεν είναι ή φυσιολογικά;

Δημοσ.

Σαφώς ανώτερο από κάθε άποψη, από το τραγικό BF 2042 αλλά πολύ πιο πολύπλοκο από ότι θα ήθελα.

Δημοσ.

κάνει και εσάς 20 ώρες στο other players loading?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο συγκεκριμενο  παιχνιδι να το κανω preorder στο steam  η να  παρω  το xboxgamepass και να το παιξω εκει χωρις να δωσω αρκετα λεφτα; γιατι στο steam κοστιζει  60 ευρω

Aξιζει  η  αγορα του στο steam;

Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bladepoint είπε

Tο συγκεκριμενο  παιχνιδι να το κανω preorder στο steam  η να  παρω  το xboxgamepass και να το παιξω εκει χωρις να δωσω αρκετα λεφτα; γιατι στο steam κοστιζει  60 ευρω

Pre-order εγώ μετά το φιάσκο με το BattleField 2042 δεν ξανακάνω πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το θέλετε για MP, δηλαδή να παίξετε πολλές ώρες τότε αγορά. Αν απλά θέλετε να παίξετε το campaign και τέλος, εννοείται game pass.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 11:23 ΜΜ, Bladepoint είπε

To multiplayer ειναι free to play οποτε δεν χρειαζεται κανενα preorder ή αγορα.
το Campaign ειναι που θα θελει αγορα ή gamepass. Αλλα δεν εχεις κάποιο οφελος να το κανεις preorder, περίμενε να βγουν τα reviews σε περιπου δυο εβδομαδες και αποφάσισε τοτε αν θες να το αγορασεις ή να το παιξεις με gamepass. Παντως ειναι πολυ μεγαλυτερο σε διαρκεια απο τα παλια halo campaigns, αυτο το λεω χωρις να σπασω το embargo καθως στις 4 ωρες του preview μου εδειχνε completion % καπου στο 10%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...