Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει πάντως να είμαι ο χειρότερος παίκτης fps σε αυτό το παιχνίδι. Για να σταυρώσω kill πρέπει να γίνει θαύμα, πάντως τα δικά μου death δεν προέρχονται από melee attack, τρώω μερικές και πέφτω αμέσως :)

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το meele είναι λίγο OP ή μου φαίνεται; Τα μισά και παραπάνω kills που έχω είναι από meele. Πέφτει η ασπίδα και meele και τέλος..

Δημοσ.

Ουυυφ! επιτελους μπορω να μιλήσω λιγάκι! Περισσότερα  μπορείτε να τα διαβάσετε στο γραπτό PREVIEW, αλλά αν κάποιος έχει παραπάνω ερωτήσεις, ρωτήστε ελεύθερα ;) 

Τονιζω οτι μπορώ να μιλήσω μόνο για τις πρώτες περιπου 4 ωρες του campaign οποτε συνολικές εντυπώσεις ή υλικό πέρα από αυτά θα πρέπει να το αφήσω για το μελλοντικό review.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως οπτικά, το multiplayer τουλάχιστον μοιάζει με παιχνίδι του 2010 με ελαφρώς καλύτερα textures..Το περίμενα πολύ πιο δυνατό οπτικά αφού μιλάμε για system seller τίτλο. Εντάξει καταλαβαίνω ότι πρέπει να τρέχει και στο Xbox One OG αλλά στο Series X και στο PC θα μπορούσαν να push-άρουν.

Δημοσ.

το "2010" το βρισκω αρκετα υπερβολικο :) 

Δλδ διπλα διπλα να το βαλεις με το Halo 5 του 2015, ξεκαθαρα το Ιnfinite ειναι πιο ωραιο, με καλυτερους φωτισμους, night/day cycle, animation κλπ.
Αλλά ναι, απεχει πολυ από ΑΑΑΑ game του 2021 ή τιτλο που θα ηθελες να ειναι powerhouse για την κονσολα, θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο. Ξεκαθαρα το development hell και το Xbox One εκανε ζημια. 
Ως εχει, θα το ελεγα οτι ειναι ξεκαθαρα τιτλος last gen , στοιχειο που ενισχύεται κ απο το art direction (πιο Halo CE / Nintendo). 2010 οχι, 2016-18 μαλλον :P 

• Like 1
Δημοσ.

Το 5 το έπαιξα πρόσφατα σχετικά στο XSX και με εντυπωσίασε σε αρκετά σημεία..Αυτό εδώ μου φαίνεται χειρότερο αλλά προφανώς θα περιμένω να παίξω το campaign για να βγάλω τελικό συμπέρασμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως οπτικά, το multiplayer τουλάχιστον μοιάζει με παιχνίδι του 2010 με ελαφρώς καλύτερα textures..Το περίμενα πολύ πιο δυνατό οπτικά αφού μιλάμε για system seller τίτλο. Εντάξει καταλαβαίνω ότι πρέπει να τρέχει και στο Xbox One OG αλλά στο Series X και στο PC θα μπορούσαν να push-άρουν.

και παρατηρώ ότι θέλει πολύ cpu. Στο 4 vs 4 για ~100fps που βγάζω με την 2060 στο high preset, ο 5600Χ είναι μονίμως στο 60% και πάει και 70% κάποιες στιγμές. Μιλάμε για zen3 single thread και σιγά τι έχει από physics και μόνο 8 παίκτες. Στο bf 2042 που είναι και 128 άτομα στο 50-60% βλέπω το cpu..

Δημοσ.

Για PC δε μπορω να μιλησω μιας κ παιζω στο XSX. Εκει με εξαιρεση δυο 4-5 freezes για λιγα δευτερολεπτα κ λιγο pop in, δεν εχει καποιο θεμα, τρεχει νερακι ως τωρα.

Δημοσ.

Και σε μένα στο pc νεράκι τρέχει, μια χαρά frametime, απλά χρησιμοποιεί αρκετό cpu χωρίς να βλέπω το λόγο..

Δημοσ.

παίζει ναι. Γενικά όλα αυτά είναι λόγω των old gen κονσολών. Μια ζωή αυτό γίνεται με τα games, οι κονσόλες κρατάνε πίσω και το pc. Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις game που βγήκε πρώτα για PC είναι το FS2020 που στην αρχή ήταν απίστευτο εντάξει. Μετά που βγήκε η έκδοση για τις κονσόλες έφαγε ένα degrade στο PC, κάτι έχουν διορθώσει με updates αλλά δεν είναι όπως στην αρχή αρχή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...