Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tsakonass είπε

Τι είναι αυτό το infinite? Εχει campaign? Εννοώ συνεχίζει η ιστορία ή έχει 2ωρο campaign και έμφαση στον ονλινε

To Halo Infinite στην ουσία ειναι το Halo 6 και εχει δύο τμήματα.

α. το multiplayer. Αυτό ειναι Free to Play για ολους, με την open beta να ξεκίνησε πριν λιγες μέρες και το full launch στις 8 Δεκεμβριου.

b. το campaign. Αυτό θα είναι ένα πλήρες campaign με single player ιστορία. Αυτό το αγοράζεις κανονικά ή το παίζεις με gamepass συνδρομη. Τα Halo παραδοσιακα ειχαν πανω κατω περιπου 10ωρες campaign αλλά αυτό έχει πολυ μεγαλύτερο κόσμο και ημι-open world οπότε δε θεωρω καθολου απίθανο να δουμε κανενα 20+ωρο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για nvidia με το async compute τι παίζει; έχει δοκιμάσει κάνεις; εγώ το έχω στο on..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η φωνή της cortana αν είναι αυτή ακούγεται ίδια με τη φωνή που έχουν τα captions στο tiktok

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Όχι, είναι η "Weapon" (hm, δεν έχει πολλά details στο wiki ακόμα :P ). Άλλο ΑΙ.

True OG Halo fans use Halopedia. 😜 Πιο ενημερωμένη και πιο προσεγμένη γενικά.

Επεξ/σία από giorgosmcg
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το multiplayer καλό είναι και διασκεδαστικό αλλά δεν έχουν προχωρήσει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα Halo, το gameplay είναι ακριβώς ίδιο ας πούμε..Βαράς βαράς και μόλις πέσει η ασπίδα melee attack. Ο γάτζος τώρα κλάιν δεν τον χρησιμοποιεί σχεδόν κανείς απ' όσο έχω δει.

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει στο χρόνο, αν βάλουν κι' άλλα maps και γενικά έχει support θα κρατηθεί. Επίσης το performance του για ultra settings θέλει δουλειά ακόμα.

Έρχεται και σειρά το 2022.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Σαν το Doom Eternal είναι. 

Και γ.... την έμπνευση. 

Αν σου φαίνεται σαν το Doom, τότε μάλλον δεν έχεις ξαναπαίξει Halo.. 😛 Πέρα της πλάκας, αν το πάμε έτσι δεν ξέρω ποιος αντέγραψε ποιόν. Το Halo Infinite το Doom Eternal, ή το Doom (2016) όλα τα προηγούμενα Halo..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...