Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Να αυξήσεις την ανάλυση. Μιλάμε για cross-gen τίτλο που απλά έβαλαν 128 players, ούτε τα φοβερά physics έχει, ούτε το φοβερό destruction. Αν δεν σταματήσει το development για τα PS4/X1 δεν θα δούμε προκοπή.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Να αυξήσεις την ανάλυση. Μιλάμε για cross-gen τίτλο που απλά έβαλαν 128 players, ούτε τα φοβερά physics έχει, ούτε το φοβερό destruction. Αν δεν σταματήσει το development για τα PS4/X1 δεν θα δούμε προκοπή. Δεν τρέχω με XMP. Tuned είναι μια χαρά, συνέχεια στο 95%+ είναι. Άλλωστε αν αυξησω ανάλυση θα γίνει κατρακύλα με την 2060 στα fps.. Είναι βαρύ πάντως. Με medium preset + texture, filtering και terrain στο high δυσκολεύεται να κρατήσει 100fps στα μεγάλα maps. Είναι 85-90. Ένα dlss το χρειαζόταν.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από ioannis__
Stefxour Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Το αστείο είναι ότι ενώ πήγα diamond το season-pass ακόμα στο level 1 είναι. Πρέπει κάτι να κάνουν με τα exp.Ένα lvl ανά 10 ώρες πάει πολύ, θέλει 1000 ώρες για να το ολοκληρώσεις.
noFEARgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Αφου το εχουν κανει να παιρνεις xp μονο με challenge . Φανταζομαι θα το αλλαξουν πολυ συντομα γιατι δεν στεκει ετσι οπως το εχουν κανει προφανως. 1
privateer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Οντως θελει αλλαγη. Τα λεγαν απο την beta αλλα δεν το αλλαξαν. Με το καταλληλο κραξιμο θα αναγκαστουν πιστευω. 1
Skywalker333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Περιεργη επιλογη να το εχουν μονο με challenges κ περιεργο που το κρατησαν ενω κ στην closed beta το ιδιο ειχαν κανει flag up ο κοσμος. παντως αν σε μια open beta που εσκασε απο το πουθενα κ εχει απειρο κοσμο, το μονο "μεγαλο" προβλημα που αναφερουν πολλοι ειναι το XP progression, οκ εγω ειμαι χαρουμενος. Δλδ αν τα προβληματα ηταν νευραλγικα στο gameplay ή αν το παιχνιδι ηταν τιγκα στο bug (εσενα βλεπω BF) ή αν ενιωθες οτι παιζεις CoD και οχι Halo, τοτε θα ειχα πολλα νευρα. Αν το βασικο θεμα μας ειναι τα XP, οκ θεωρω οτι αυτο μπορει να αλλάξει σχετικα εύκολα. Μονο σε καλο μας βγαινει που υπαρχει η open beta. απο εκει κ περα, κατι παραπονα που βλεπω τυπου "ειναι ακριβα τα cosmetics", ε καλα οκ, αυτα απλα τα κανει delete ο εγγεφαλος μου. F2P τιτλος ειναι, αν τα microtransactions δεν μου επιρρεαζουν το gameplay (πχ σπεσιαλ πιο δυνατα οπλα αν σκασεις χρηματα), τοτε ας χρεωνουν οτι θελουν τα cosmetics. απο καπου πρεπει να βγουν και καποια χρηματα αλλωστε. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Ποιοι παίζουν από 'δω να μπούμε κάνα match ;
Stefxour Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιοι παίζουν από 'δω να μπούμε κάνα match ; SolarFell το GT μου (SolarSp. στο steam). Έχω κλείσει 10 ώρες συνεχόμενα θα κάνω ένα διάλειμμά και από αύριο πάλι.😆
privateer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Εμενα παντως cosmetics se fps δεν με απασχολουν. Αφου δεν βλεπω τον χαρακτηρα μου δεν με νοιαζει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Stefxour είπε SolarFell το GT μου (SolarSp. στο steam). Έχω κλείσει 10 ώρες συνεχόμενα θα κάνω ένα διάλειμμά και από αύριο πάλι.😆 Οκ, σε έκανα στο Xbox.
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αφελής ερώτηση: Φέρνει περισσότερο σε overwatch ή counter strike;
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε τίποτα από τα δύο. Το Crysis 2 MP ίσως το λες κοντά του μιας και υπάρχει armor, stealth κλπ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead 1
mtifosi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αρκετά καλό και απροβλημάτιστο με ωραία ροη αν και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ παρά πολύ. Τα γραφικά δεν είναι επιπέδου BF αλλά είναι οκ. Steam: mtifosi Xbox: mtifozi
tsakonass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Τι είναι αυτό το infinite? Εχει campaign? Εννοώ συνεχίζει η ιστορία ή έχει 2ωρο campaign και έμφαση στον ονλινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα