kostiger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 https://www.techradar.com/uk/news/halo-infinites-open-world-underwent-significant-scaling-back-for-launch
panoskatos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 29/6/2022 στις 3:23 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Παίζει κανείς MP ; Εγώ μόνο multiplayer παίζω. Το campaign δεν το έχω ανοίξει ποτέ! Σ εμένα το παιχνίδι πάντως τρέχει νεράκι, απόλυτα smooth. Σκατοκεφαλους cheaters ευτυχώς δεν έχω πετύχει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, panoskatos είπε Εγώ μόνο multiplayer παίζω. Το campaign δεν το έχω ανοίξει ποτέ! Σ εμένα το παιχνίδι πάντως τρέχει νεράκι, απόλυτα smooth. Σκατοκεφαλους cheaters ευτυχώς δεν έχω πετύχει. Δώσε gametag αν παίζεις συχνά.
MrGalaxy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) To έκανα και γω install σήμερα. θα παίζω που και που ,γιατί από τι είδα στο youtube gameplays μ αρέσει. αλλά είμαι απασχολημενος με το alien genre games τώρα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από MrGalaxy
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Halo Infinite Is Getting Ray Tracing In Season 3 Update Πιο αδιάφορο RT implementation πεθαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα