Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τερμάτισα το campaign κι εγώ, χωρίς να έχω κοιτάξει posts/γνώμες, οπότε μπορεί ό,τι πω να είναι επανάληψη.

Τα καλά:

• Μου άρεσε ο γάτζος πολύ. Τον χρηστιμοποιούσα και για kills (normal difficulty) και travel και είχε φάση.
  • Γενικά το περιβάλλον και να τρέχω εδώ κι εκεί. Και ότι δεν έχει fall damage. :P
  • Οι marines να τσακίζουν όποτε ήταν μαζί. Δεν τους το είχα.
  • Grunts και οι ατάκες τους κλασσικά. :D
  • Nα διαλέγεις το όχημα και όπλα που θες από τα FOBs. ^_^

Tα κακά:

• Spoiler
    • Άπειρη γκρίνια από τον Echo-216 και ύστερα από την Weapon όταν πήγε να την σβήσει. Αντί να της πει ένα "you were compromised, I couldn't risk the mission" ή κάτι τέτοιο, την έχει να σπάει @@ για πόση ώρα, μέχρι να βρει ότι "oh my, I snap my fingers like Cortana! I am a copy! Oh noes!" :P
    • Το μόνο δέντρο που σπάει είναι αυτό στο οποίο η Harbinger πετάει τον Chief.
    • Πάμε να σώσουμε τον Echo-216! Τελική μάχη πριν το boss έξω! Nope, έχουμε 3 μάχες μέσα με άλλους γιατί "training" και επειδή έχει όρεξη ο Boss Πίθηκας, (βαριέμαι να γράφω το όνομά του :P ).
    • Yay! Φάγαμε τον Boss Πίθηκα! Τέλ--nope, more fights μέχρι να φτάσουμε στην Harbinger.
    • Γενικά το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν...'βαρύ' και 'αργό' για μένα. Λες και δεν ήθελαν να το αφήσουν να τελειώσει.
  • Κάθε είδους sniper.
  • Kάθε είδους sniper που σου κάνει disable το όχημα. :P

Τα so-so:

• Νόμιζα ότι θα είχαμε όλο το Halo για να πηγαίνουμε και όχι ένα μικρό μέρος του ή θυμάμαι λάθος από τo reveal; Καλά, θα έπαιρνε άπειρο χρόνο και resources αλλά θα έχουμε Infinites μέχρι να τελειώσει το ring; :P
    Spoiler
    • Time travel incoming?
    • Weapon διάλεξε να γίνει η νέα Cortana και στο όνομα, έτσι; Οκ...
    • Ήταν τόσο αισθηματίας ο MC πάντα; (Έχω τερματίσει 1, Reach και έχω παίξει κάμποσο από 2. Ξέρω, πρέπει να παίξω και τα υπόλοιπα από την MC Collection), σε κάθε ψόφιο/ψόφια Spartan μόνο που δεν βλέπαμε τα δάκρυα στο κράνος.

Aυτά για τώρα, I guess. Πλακίτσα είχε. :P Δεν θα πιάσω το Online.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τερμάτισα το campaign κι εγώ, χωρίς να έχω κοιτάξει posts/γνώμες, οπότε μπορεί ό,τι πω να είναι επανάληψη.

Τα καλά:

• Μου άρεσε ο γάτζος πολύ. Τον χρηστιμοποιούσα και για kills (normal difficulty) και travel και είχε φάση.
  • Γενικά το περιβάλλον και να τρέχω εδώ κι εκεί. Και ότι δεν έχει fall damage. :P
  • Οι marines να τσακίζουν όποτε ήταν μαζί. Δεν τους το είχα.
  • Grunts και οι ατάκες τους κλασσικά. :D
  • Nα διαλέγεις το όχημα και όπλα που θες από τα FOBs. ^_^

Tα κακά:

•   Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
    • Άπειρη γκρίνια από τον Echo-216 και ύστερα από την Weapon όταν πήγε να την σβήσει. Αντί να της πει ένα "you were compromised, I couldn't risk the mission" ή κάτι τέτοιο, την έχει να σπάει @@ για πόση ώρα, μέχρι να βρει ότι "oh my, I snap my fingers like Cortana! I am a copy! Oh noes!" :P
    • Το μόνο δέντρο που σπάει είναι αυτό στο οποίο η Harbinger πετάει τον Chief.
    • Πάμε να σώσουμε τον Echo-216! Τελική μάχη πριν το boss έξω! Nope, έχουμε 3 μάχες μέσα με άλλους γιατί "training" και επειδή έχει όρεξη ο Boss Πίθηκας, (βαριέμαι να γράφω το όνομά του :P ).
    • Yay! Φάγαμε τον Boss Πίθηκα! Τέλ--nope, more fights μέχρι να φτάσουμε στην Harbinger.
    • Γενικά το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν...'βαρύ' και 'αργό' για μένα. Λες και δεν ήθελαν να το αφήσουν να τελειώσει.
  • Κάθε είδους sniper.
  • Kάθε είδους sniper που σου κάνει disable το όχημα. :P

Τα so-so:

• Νόμιζα ότι θα είχαμε όλο το Halo για να πηγαίνουμε και όχι ένα μικρό μέρος του ή θυμάμαι λάθος από τo reveal; Καλά, θα έπαιρνε άπειρο χρόνο και resources αλλά θα έχουμε Infinites μέχρι να τελειώσει το ring; :P
      Απόκρυψη περιεχομένων
    • Time travel incoming?
    • Weapon διάλεξε να γίνει η νέα Cortana και στο όνομα, έτσι; Οκ...
    • Ήταν τόσο αισθηματίας ο MC πάντα; (Έχω τερματίσει 1, Reach και έχω παίξει κάμποσο από 2. Ξέρω, πρέπει να παίξω και τα υπόλοιπα από την MC Collection), σε κάθε ψόφιο/ψόφια Spartan μόνο που δεν βλέπαμε τα δάκρυα στο κράνος.

Aυτά για τώρα, I guess. Πλακίτσα είχε. :P Δεν θα πιάσω το Online.

για τα spoilers

Spoiler

1. δε νομιζω να δουμε time travel, αποσα ξερουμε απο το Lore, ελευθερωθηκε μια φυλή που δεν επιρρεάζεται απο την καταστροφικη δυναμη των Halo οπότε θα εχουμε νεο ανταγωνιστη.

2. ε καλα ναι, αναμενόμενο το ονομα.

3. Ναι τιτλο με τιτλο τον βλέπουμε οτι ειναι τελικα καλούλης, ειναι βασικο τμημα της σειρας η στοικότητα του αλλα και η γενικότερη καλοσύνη που εχει.

4. Τον Echo κ εγω θελω να τον σουταρω απο το Halo. Ισως ο χειροτερος χαρακτηρας της σειρας για εμενα...

5. Συμφωνω απολυτα για τα δεντρα, του λείπει γενικα ενα μεγαλύτερο destruction model. Τουλαχιστον ρε παιδι μου, να εσπαγαν τα δεντρα απο το Scorpion tank, ειναι πολυ εκνευριστικο οταν κολας σε ενα κορμο οταν το οδηγας.

ΥΓ: Ολοκληρο το Halo για να το βλεπαμε σε ενα παιχνιδι, θα ηθελε 5 GTAV χαρτες :P . Καλα εκαναν κ το ειχαν μαζεμενο, τοσο οσο. Λογικα θα δουμε τμήματα αλλων περιοχων του halo στα expansions που θα βγουν για το campaign.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 8:51 ΜΜ, Daredevil είπε

H μ@λ@κι@ πέφτει σύννεφο στην 343.

Πόναει κεφάλι - κόψει κεφάλι.

Πήγαν και απενεργοποίησαν το geofiltering (αν έχεις στο αρχείο hosts τους server που δεν επιθυμείς να συνδέεται δεν σου επιτρέπει να κάνεις search στο multiplayer) και καλά γιατί έβαλαν ping priority στο match making.

Έλα όμως που τα έχουν κάνει τόσο σκατά (desync, op aim assist, κλπ) που δεν πατάει άνθρωπος στο multiplayer (από 259.000 που είχε στο Steam όταν έγινε launch έχουν μείνει περίπου 10.000).

Έτσι σε 3 παιχνίδια που έπαιξα στο ένα με συνέδεσε σε Ευρωπαικό Server (ping 58 OK) ενώ στα άλλα  δύο δεν ξέρω και εγώ αν ήταν Αυστραλία, Αμερική ή Ζιμπάμπουε (ping 120 & 167 Not OK).

Απο το κακό στο χειρότερο. Well Done.

Και κάθονται οι π@π@ρες οι youtubers με τα control-ακια τους και λένε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει content το παιχνίδι και forge.

Επεξ/σία από panospeter
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια πρωτη φορα παιζω HALO και μου φαινεται παιχνιδαρα!Καιρο ειχε να με κρατησει FPS απο BF1 εποχη.Απο Hackers γενικα πως πανε τα halo;Οσο επαιξα μου φανηκε οτι δεν εχει hackers.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/2/2022 στις 11:07 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Παιδια πρωτη φορα παιζω HALO και μου φαινεται παιχνιδαρα!Καιρο ειχε να με κρατησει FPS απο BF1 εποχη.Απο Hackers γενικα πως πανε τα halo;Οσο επαιξα μου φανηκε οτι δεν εχει hackers.

Δεν έχουν anti-cheat πρόγραμμα.

Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν το χρειάζεται κιολας.

Το παίχνίδι έχει ενσωματομένο aim-bot (aka OP controllers aim assist).

Τα μόνα modes για mkb players είναι το tactical slayer (έχει ελάχιστο TTK) και το Fiesta (που γίνεται χαμός και το aiming δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο).

Επεξ/σία από panospeter
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Halo Infinite February 24th Patch Notes

GLOBAL
  • First-person animations, including reloading and clambering, now appear smoother at all framerates.
  • The following sound effects are louder in the audio mix for both multiplayer and campaign:
    -Enemies throwing grenades
    -The Needler’s supercombine
    -Player Ravager completing its charge
  • Multiple improvements to Quick Resume on Xbox Series X|S consoles including increased reliability of reconnecting to Halo Infinite’s multiplayer and customization services. Players who have purchased Halo Infinite’s campaign digitally should also see less prompts to purchase Campaign after using Quick Resume.
  • Players who did not receive an Achievement after completing its requirements should see it unlock after updating and launching Halo Infinite.
  • Improvements to Dolby Vision High Dynamic Range (HDR) output on Xbox Series X|S consoles.
  • Color accuracy improvements when playing on a PC with an AMD GPU and FreeSync capable monitor(s). If you want to play with HDR enabled, ensure it is enabled HDR in Windows and the AMD Radeon Software/Settings.
  • Stability improvements for Xbox One consoles.
  • Launching Halo Infinite with an out-of-date PC graphics driver will now direct players to download Halo Support’s recommended drivers.
  • PCs with Intel Integrated Graphics hardware may experience less graphical corruptions.
    -Intel Integrated Graphics are below Halo Infinite’s minimum system specifications. Gameplay on this hardware may be functional but is likely not performant.
MULTIPLAYER
  • Improved cheat detection and other anti-cheat improvements.
  • Sound effects for receiving damage as well as enemy footsteps and gunfire are now louder in multiplayer’s audio mix.
  • The Combat Sensor’s range has increased from 18 meters to 24 meters in Big Team Battle (BTB).
  • Added new telemetry to help our developers gather more information on shot registration issues. Read the development team’s in-depth analysis of these issues and their plans for future mitigations: Halo Infinite’s Online Experience.
  • After receiving a matchmaking ban, players can select the Play button in any matchmaking playlist to see when their ban will end. This expiration time will be in the MM/DD/YY format and PT time.
  • The Optimal Polish Initiated armor coating is now available for all players who have submitted a valid code on Halo Waypoint. More information about this promotional offer can be found at OPI’s blog.
  • Players standing on destroyed vehicles will no longer experience stuttering or desyncs.
  • Matchmaking playlists now reflect accurate Estimated Wait times.
  • The Post-Game Carnage Report (PGCR) will now reflect the correct winning team after online matches.
CAMPAIGN
  • Improvements to Campaign’s save system to prevent data loss.
  • Interactive items, such as uncollected audio logs and ammo crates, now have their intended sound and visual effects after completing the Campaign’s final mission.
  • The description of Forerunner Artifacts now appears correctly when playing in a language other than English.
Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...