Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Να βάλουν anti-cheat και να κόψουν το OP aim assist του gamepad, αλλιώς τελείωσε.
panospeter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Το δεύτερο είναι χλωμό, καθώς οι mainstream χρήστες gamepad (κυρίως Xbox users) θα νιώσουν την ασχετοσύνη τους και θα το παρατήσουν. Πιο πιθανό είναι να δώσουν περισσότερο bullet magnetism στο MKB ή να μην κάνουν τίποτα (κοινώς στα @@ρια τους). Και η άποψη του μεγαλύτερου Pro Halo Player (με controller):
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Επειδή οι Jackals έχουν aimbot ; Λολ 1
panospeter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Hotfix της πλάκας https://twitter.com/ske7ch/status/1483882268892352512?s=20
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Το έχουν παρατημένο το παιχνίδι, τόσο καιρό και δεν έχουν βγάλει ένα σωστό patch με fixes.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Το έβαλα στο steam, γιατί βαριόμουν να ανοίξω το gamepass και καταλάθος πάτησα στο campaign μάλλον κάτι ξέχασαν εδώ
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Halo Infinite February 3rd Patch Release Notes Matchmaking service improvements for Big Team Battle (BTB). Players should find full matches quicker and more consistently. Scorpion Tanks and Wraiths will appear more frequently on BTB maps. Fireteam members in BTB matches will have the selected Fireteam Marker color, but may still start the match in different areas of the map. Join in progress rules updated to avoid matchmaking into games which are nearly complete. Changes to Oddball in both Ranked and Arena Multiplayer playlists: If the score is tied when a round’s timer runs out, one minute is added back to the timer. If the score is tied at the end of the additional minute, then the round will be declared a tie. The match will end if two separate rounds end in a tie and the victory will go to the team with more rounds won. Halo Championship Series (HCS) variant of Free-For-All Slayer added to the Custom Game modes list. In Custom Games, changes to Free-For-All Slayer, FFA Oddball, Neutral Flag and Tactical Slayer game options update correctly.
panospeter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Halo Infinite February 3rd Patch Release Notes Matchmaking service improvements for Big Team Battle (BTB). Players should find full matches quicker and more consistently. Scorpion Tanks and Wraiths will appear more frequently on BTB maps. Fireteam members in BTB matches will have the selected Fireteam Marker color, but may still start the match in different areas of the map. Join in progress rules updated to avoid matchmaking into games which are nearly complete. Changes to Oddball in both Ranked and Arena Multiplayer playlists: If the score is tied when a round’s timer runs out, one minute is added back to the timer. If the score is tied at the end of the additional minute, then the round will be declared a tie. The match will end if two separate rounds end in a tie and the victory will go to the team with more rounds won. Halo Championship Series (HCS) variant of Free-For-All Slayer added to the Custom Game modes list. In Custom Games, changes to Free-For-All Slayer, FFA Oddball, Neutral Flag and Tactical Slayer game options update correctly. Για προβλήματα desync σχεδόν σε κάθε match και aimbot (συγνώμη aim assist) κουβέντα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Τα gamepad στο PC έχουν καταστρέψει τα online games με το assist που είναι τέρμα aggressive.
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2022 στις 11:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Το έχουν παρατημένο το παιχνίδι, τόσο καιρό και δεν έχουν βγάλει ένα σωστό patch με fixes. Χωρίς καμία υπερβολή δεν θυμάμαι τόσο κακό optimised παιχνίδι ξανά.Αναφέρομαι σε AMD. Το cuberpunk είναι αγγελάκι μπροστά του. Με 590 χωρίς τα high res textures όταν ανοίγει ο χάρτης δεν μπορεί να πιάσει 30fr σταθερά και κάνει μονίμως crash. Και αδιαφορώ αν τρέχει καλά σε gpu 2000ευρω. Δεν νοείται αυτό για παιχνίδι που τρέχει στο παλιό xbox. Δηλ έχω καλύτερη gpu ανώτερο επεξεργαστή τριπλάσια ραμ και ssd και θα πρέπει να το παίξω στο παλιό xbox μου? Και μετά άπο επικοινωνία μου απάντησαν να κάνω update τους drivers. Ρε αισιχτιρ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από rudigarcia222
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καταρχάς, να σας πω ότι ποτέ δεν ήμουν fan του halo, όποτε και να ξεκίνησα κάποιο της σειράς το παράτησα, το βρίσκω meh όπως βρίσκω και αυτό εδώ. Δε θα σταθώ στο campaign καθόλου γούστα είναι αυτά. Στα του MP του τώρα, αγνοώντας πλήρως ότι άλλο ένα fps πρέπει να μοιάζει του cod, με χρωματάκια (όχι πως είναι κάτι νέο αυτό), μπιχλιμπίδια στα όπλα, ηλίθια startup animations κα, το θέμα είναι οτι σήμερα είναι τελείως unplayable το παιχνίδι. Hit registration δεν υπάρχει, βασικά δεν παίρνουν damage οι οχθροί ολόκληρους γεμιστήρες και αν τους ρίχνω, μια θα τον πιάσει μια όχι ή και συνεχόμενα σα να ρίχνω αβολίδοτα, να μην στοχεύω τον παίχτη ένα πράμα . Επίσης όταν πάει να με βάλει στην πίστα βλέπω μια μαύρη οθόνη και ακούω την μουσική που ξεκινάει κάθε γύρος χωρίς να βλέπω τίποτα άλλο, μόνο αν κουνήσω πολύ γρήγορα το ποντίκι βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπω κίνηση και μπορώ να πυροβολήσω, μετά από λίγο κάνει το startup sequence και ξεκινάει ο γύρος. Κόλλησε και σε loopα η παρουσίαση της πίστας άλλες 2-3 φορές έκανα κάμποσες φορές restart το παιχνίδι μπας και, αλλά μάταια. Άλλες 2 φορές με έκανε dc στο μενού με error connecting στους σέρβερς. Είναι αυτό το desync που λέτε; Τις προηγούμενες μέρες δεν τα είχα παρατηρήσει αυτά τα θέματα, δε τα είχα. Και 2 ακόμα θέματα που έχω εντοπίσει από όταν άρχισα να παίζω: 1) Κάποιοι παίχτες είναι σα να μην χάνουν τον στόχο τους από πάνω μου με τίποτα. 2) Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης του ήχου ή του παιχνιδιού, αλλά όποιος είναι από πίσω μου ΔΕΝ τον ακούω, όσο και να έχω παίξει με τις ρυθμίσεις ήχου, μέχρι και το surround έκλεισα από το headset μήπως και τα καταφέρω, βήματα από πίσω μου δεν ακούω. Περιφερειακά μέχρι και τα πλευρά μου ακούω όλα τα βήματα, ότι βρίσκεται από 225 ως 315 μοίρες πίσω μου δεν ακούω τα βήματα κυρίως και κάποιες βολές(καλά αν είναι με το energy sword δεν τον ακούω μόνο το death sound μου μετέπειτα παίρνω) , με αποτέλεσμα να με σκοτώνουν πισώπλατα χωρίς να παίρνω χαμπάρι, μόνο αν δω την ένδειξη ότι παίρνω damage και γυρίσω εγκαίρως να σωθώ. Αυτά! 1
panospeter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2022 στις 2:33 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Hit registration δεν υπάρχει, βασικά δεν παίρνουν damage οι οχθροί ολόκληρους γεμιστήρες και αν τους ρίχνω, μια θα τον πιάσει μια όχι ή και συνεχόμενα σα να ρίχνω αβολίδοτα, να μην στοχεύω τον παίχτη ένα πράμα . Επίσης όταν πάει να με βάλει στην πίστα βλέπω μια μαύρη οθόνη και ακούω την μουσική που ξεκινάει κάθε γύρος χωρίς να βλέπω τίποτα άλλο, μόνο αν κουνήσω πολύ γρήγορα το ποντίκι βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπω κίνηση και μπορώ να πυροβολήσω, μετά από λίγο κάνει το startup sequence και ξεκινάει ο γύρος. Κόλλησε και σε loopα η παρουσίαση της πίστας άλλες 2-3 φορές έκανα κάμποσες φορές restart το παιχνίδι μπας και, αλλά μάταια. Άλλες 2 φορές με έκανε dc στο μενού με error connecting στους σέρβερς. Είναι αυτό το desync που λέτε; Τις προηγούμενες μέρες δεν τα είχα παρατηρήσει αυτά τα θέματα, δε τα είχα. Και 2 ακόμα θέματα που έχω εντοπίσει από όταν άρχισα να παίζω: 1) Κάποιοι παίχτες είναι σα να μην χάνουν τον στόχο τους από πάνω μου με τίποτα. 2) Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης του ήχου ή του παιχνιδιού, αλλά όποιος είναι από πίσω μου ΔΕΝ τον ακούω, όσο και να έχω παίξει με τις ρυθμίσεις ήχου, μέχρι και το surround έκλεισα από το headset μήπως και τα καταφέρω, βήματα από πίσω μου δεν ακούω. Περιφερειακά μέχρι και τα πλευρά μου ακούω όλα τα βήματα, ότι βρίσκεται από 225 ως 315 μοίρες πίσω μου δεν ακούω τα βήματα κυρίως και κάποιες βολές(καλά αν είναι με το energy sword δεν τον ακούω μόνο το death sound μου μετέπειτα παίρνω) , με αποτέλεσμα να με σκοτώνουν πισώπλατα χωρίς να παίρνω χαμπάρι, μόνο αν δω την ένδειξη ότι παίρνω damage και γυρίσω εγκαίρως να σωθώ. Αυτά! Το netcode του παιχνιδιού είναι για τα πανηγύρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνει hit registration (γιατί ο server βλέπει αλλού τον αντίπαλο και αλλού εσύ στην οθόνη σου), να σε πυροβολούν πίσω απο τις γωνίες, να μην κάνει register τα melee κλπ. Με λίγα λογια το παιχνίδι έχει μέγα πρόβλημα desync. Όσο αφορά τον στόχο που δεν χάνουν κάποιοι: fucking aim assist. Κάνουν τον στοχό με το δεξί stick να περάσει από πάνω σου και μετά το παρατανε τελείως. Μπαίνει το aim assist και σε κάνει track καθώς κινήσε. Ο μόνος τρόπος για να απεμπλακεί το aim assist είναι να πηδήξει ο αντίπαλος οπότε του απενεργοποιείται και πρέπει να σε ξανακάνει aim στην νέα θέση. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις (κολίματα, loopαρίσματα, μαύρες οθόνες κλπ): να χέσω τους Azure μου μέσα. Το δε άλλο που μπορείς να περάσεις μέσα απο αντιπάλους και συμπαίχτες είναι τραγικό (δεν έχει collision detection). Να μην πω και για το anticheat που δεν υπάρχει (η 343 νομίζει ότι είναι nice to have σε ένα online competitive fps game) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από panospeter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα