Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/12/2021 στις 7:49 ΜΜ, firepc είπε Το τελειωσα Γενικα δεν τρελαθηκα με το παιχνιδι. Γενικα προσπαθησαν να ενταξουν νεα στοιχεια στο παιχνιδι αλλα δυστυχως δεν ειναι σωστα δομημενα Αν και ακόμα δεν το έχω τελειώσει το παιχνιδι(είμαι σχεδόν στην μέση),όχι μόνο συμφωνώ αλλά πολύ θετικό σε βρίσκω. Φυσικά περιμένω καλού κακού να το τελειώσω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά είναι πολύ underwhelming/απογοητευτικό το campaign ως τώρα που δεν βλέπω να αλλάζει δραστικά προς το καλύτερο αργότερα,ειδικά για 70ευρώ αρχική τιμή που ευτυχώς που δεν πλήρωσα με βάση τα όσα βλέπω. Πραγματικά απορώ με τις υψηλές βαθμολογίες με τόση επανάληψη και τόσο μέτρια προς κακή ιστορία με βάση τα όσα έχω δει ως τώρα . Λίγο το gameplay και ο γάντζος το σώζουν κάπως το παιχνίδι(άντε και η νέα Cortana που μάλλον μας κρατάει το όνομα της για το άλλο παιχνίδι), γιατί ακόμα και οι εχθροί με aimbot στόχο σπάνε μπάλες(ειδικά τα jackals που δεν έφταναν αυτά με το sniper που σε έκοβαν για πλάκα, κάνανε απίστευτα σπαστικά και αυτά με τις ασπίδες). Και η δυσκολία/dmg αντιπάλων(το παίζω στο heroic)καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έτσι γρήγορα χάθηκε ο αρχικός ενθουσιασμός στο εδώ θέμα. Ελπίζω μέχρι το τέλος να αλλάζει προς το καλύτερο το παιχνίδι.
kostiger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν και ακόμα δεν το έχω τελειώσει το παιχνιδι(είμαι σχεδόν στην μέση),όχι μόνο συμφωνώ αλλά πολύ θετικό σε βρίσκω. Φυσικά περιμένω καλού κακού να το τελειώσω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά είναι πολύ underwhelming/απογοητευτικό το campaign ως τώρα που δεν βλέπω να αλλάζει δραστικά προς το καλύτερο αργότερα,ειδικά για 70ευρώ αρχική τιμή που ευτυχώς που δεν πλήρωσα με βάση τα όσα βλέπω. Πραγματικά απορώ με τις υψηλές βαθμολογίες με τόση επανάληψη και τόσο μέτρια προς κακή ιστορία με βάση τα όσα έχω δει ως τώρα . Λίγο το gameplay και ο γάντζος το σώζουν κάπως το παιχνίδι(άντε και η νέα Cortana που μάλλον μας κρατάει το όνομα της για το άλλο παιχνίδι), γιατί ακόμα και οι εχθροί με aimbot στόχο σπάνε μπάλες(ειδικά τα jackals που δεν έφταναν αυτά με το sniper που σε έκοβαν για πλάκα, κάνανε απίστευτα σπαστικά και αυτά με τις ασπίδες). Και η δυσκολία/dmg αντιπάλων(το παίζω στο heroic)καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έτσι γρήγορα χάθηκε ο αρχικός ενθουσιασμός στο εδώ θέμα. Ελπίζω μέχρι το τέλος να αλλάζει προς το καλύτερο το παιχνίδι. Φωναζε οτι δεν ηθελες να σου αρεσει το παιχνιδι, απο αυτα που ειχες γραψει την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν ψυχολογια αυτη για να ασχοληθεις χωρις προκαταληψεις με το παιχνιδι; Προσωπικα μου αρεσε, σιγα μη με εμποδιζε η ελλειψη του οποιουδηποτε online mode απο το να απολαυσω το παιχνιδι, το οποιο το βρηκα πολυ χορταστικο. Bioshock ΔΕΝ ειναι, δεν ηταν και ποτε προορισμενο να ειναι, αλλα ακομα και ετσι ειναι ενα απο τα καλυτερα shooters εκει εξω. Το οτι το ενδιαφερον εχει πεσει, οπως εχει πεσει σε πολλα νηματα γενικοτερα, οφειλεται στο οτι ο αρνητισμος, με αρκετες φωτεινες εξαιρεσεις βεβαια, δινει και παιρνει εντος των κολπων της κοινοτητας. 1 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kostiger είπε Φωναζε οτι δεν ηθελες να σου αρεσει το παιχνιδι, απο αυτα που ειχες γραψει την προηγουμενη εβδομαδα. Ηταν ψυχολογια αυτη για να ασχοληθεις χωρις προκαταληψεις με το παιχνιδι; Τι είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα και για το campaign και σε ποιες προκαταλήψεις αναφέρεσαι? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από Fulgore
kostiger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/12/2021 στις 12:36 ΠΜ, Fulgore είπε Οπως είχα γράψει και στο άλλο θέμα,ξεκίνησα ένα μαραθώνιο να ξαναπαίξω όλα τα προηγούμενα halo πριν το τελευταίο infinite και μόλις εχτες τελείωσα με το Halo 5(το οποίο μου άφησε κλασσικά πολύ πικρή γεύση). Επιασα μια να διαβάσω λίγο να δω αν λείπει τίποτα σημαντικό στο παιχνίδι και έπεσα πάνω σε αυτό το παλιότερο post και είδα ότι είναι πολλά πράγματα τα οποία απουσιάζουν ,βέβαια δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε(slayer λίστα πχ μπήκε αν δεν κάνω λάθος). Το καταλαβαίνω ότι πολλοί θα το παίξουν μέσω gamepass,αλλά η παραπάνω εικόνα είναι το λιγότερο απαράδεκτη για παιχνίδι στο οποίο σου χρεώνουν 70ευρώ το campaign. Για το ίδιο το παιχνίδι θα γράψω 2 κουβέντες μόλις το τελειώσω, αλλά σίγουρα στα αρνητικά για τα 70ευρώ αρχική τιμή θα βάλω και το παραπάνω. Μα είναι δυνατόν να σου κυκλοφορούν το παιχνίδι χωρίς chapter select? Αν δεν ηταν στην προηγουμενη σελιδα δεν θα ασχολουμουν να το ψαξω. Καλη χρονια με υγεια σε εσενα προσωπικα και σε ολους. Δεν θελω να επεκταθω περαιτερω. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2022 στις 3:16 ΜΜ, kostiger είπε Αν δεν ηταν στην προηγουμενη σελιδα δεν θα ασχολουμουν να το ψαξω. Καλη χρονια με υγεια σε εσενα προσωπικα και σε ολους. Δεν θελω να επεκταθω περαιτερω. Μα γιαυτό με μπέρδεψες, Spoiler δεν εχω γράφει κάποιο σχόλιο την προηγούμενη εβδομάδα που να αφορά το campaign συγκεκριμένα. Ενα σχόλιο έγραψα πριν 2-3 μέρες που αφορά τις ελλείψεις που έχει γενικά το campaign και το multiplayer, οι οποίες είναι γεγονός. Το ότι ξενέρωσα με την απουσία chapter select(θα προστεθεί αργότερα) δεν έχει καμία σχέση με προκαταλήψεις ή με το ίδιο το παιχνίδι, αλλά με το ότι κάνει πιο δύσκολα κάποια missable achievements. Αν δεν ήθελα να μαρέσει το παιχνίδι και ειχα προκαταλήψεις, δεν θα ξεκινούσα από τον Νοέμβριο μαραθώνιο όλων των Halo μέχρι το Infinite(ούτε θα το έπαιζα στο Heroic), και επειδή έχω και τα προηγούμενα τόσο φρέσκα είναι που είμαι απογοητευμένος από τα όσα έχω δει ώς τώρα. Δεν είπα ότι είναι παιχνίδι για 3/10 ξέρω γω(δεν το έχω τελειώσει ακόμα), αλλά σίγουρα απέχει πολύ από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες, ειδικά για τα 70ευρώ που ζητάει μόνο για το campaign. Τι να πω δηλαδή ότι το παιχνίδι είναι φοβερό και ότι καλύτερο έχω παίξει για να μαζέψω 1-2 likes? Και όσο για το τελευταίο, το πρόβλημα στο forum δεν είναι τόσο ο αρνητισμός όπως λές (μια χαρά κόσμο και πόσες σελίδες είχε το θέμα του last of us πέρυσι που ήταν μέσα στον αρνητισμό αλλά και hate),αλλά η έλλειψη(ορθών) επιχειρημάτων να στηρίζει ο άλλος την άποψη του, και ας μην συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι. Πως να γίνει κουβέντα με σχόλια του τύπου ''μάρεσε'',''δεν μάρεσε''? Αν σου άρεσε το παιχνίδι και μόνο αυτό σε ενδιαφέρει και θες να παραβλέψεις όλα τα άλλα, οκ δεκτό, αλλά δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει τα θέματα του και να μην τα αναφέρουμε. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσεις/προσθέσεις κάτι σε αυτά αν δεν θέλεις. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Fulgore
kostiger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα γιαυτό με μπέρδεψες,δεν εχω γράφει κάποιο σχόλιο την προηγούμενη εβδομάδα που να αφορά το campaign συγκεκριμένα. Ενα σχόλιο έγραψα πριν 2-3 μέρες που αφορά τις ελλείψεις που έχει γενικά το campaign και το multiplayer, οι οποίες είναι γεγονός. Το ότι ξενέρωσα με την απουσία chapter select(θα προστεθεί αργότερα) δεν έχει καμία σχέση με προκαταλήψεις ή με το ίδιο το παιχνίδι, αλλά με το ότι κάνει πιο δύσκολα κάποια missable achievements. Αν δεν ήθελα να μαρέσει το παιχνίδι και ειχα προκαταλήψεις, δεν θα ξεκινούσα από τον Νοέμβριο μαραθώνιο όλων των Halo μέχρι το Infinite(ούτε θα το έπαιζα στο Heroic), και επειδή έχω και τα προηγούμενα τόσο φρέσκα είναι που είμαι απογοητευμένος από τα όσα έχω δει ώς τώρα. Δεν είπα ότι είναι παιχνίδι για 3/10 ξέρω γω(δεν το έχω τελειώσει ακόμα), αλλά σίγουρα απέχει πολύ από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες, ειδικά για τα 70ευρώ που ζητάει μόνο για το campaign. Τι να πω δηλαδή ότι το παιχνίδι είναι φοβερό και ότι καλύτερο έχω παίξει για να μαζέψω 1-2 likes? Και όσο για το τελευταίο, το πρόβλημα στο forum δεν είναι τόσο ο αρνητισμός όπως λές (μια χαρά κόσμο και πόσες σελίδες είχε το θέμα του last of us πέρυσι που ήταν μέσα στον αρνητισμό αλλά και hate),αλλά η έλλειψη(ορθών) επιχειρημάτων να στηρίζει ο άλλος την άποψη του, και ας μην συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι. Πως να γίνει κουβέντα με σχόλια του τύπου ''μάρεσε'',''δεν μάρεσε''? Αν σου άρεσε το παιχνίδι και μόνο αυτό σε ενδιαφέρει και θες να παραβλέψεις όλα τα άλλα, οκ δεκτό, αλλά δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει τα θέματα του και να μην τα αναφέρουμε. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσεις/προσθέσεις κάτι σε αυτά αν δεν θέλεις. Δεν θυμόμουν ακριβώς πότε είχε γίνει το συγκεκριμένο σχόλιο σου. Όταν ζήτησες διευκρίνηση ειδα ότι ήταν 3 ημερών. Προφανως και έχει θέματα, π.χ η ιστορία του είναι απλά οκ, αλλα έχει και αρκετά προτερήματα, τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί, ώστε να το καθιστούν μια αξιομνημονευτη εμπειρια στο είδος του. Όσον αφορά στη συμμετοχή στο φόρουμ δεν μου λέει κάτι ένα παιχνίδι να εχει 3000 σελιδες και οι 4 χιλιάδες στην ουσία να ειναι μαλλιοτραβηγμα. Χωρίς να λέω ότι αυτό συμβαίνει εδώ φυσικά.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2022 στις 4:09 ΜΜ, kostiger είπε Προφανως και έχει θέματα, π.χ η ιστορία του είναι απλά οκ, αλλα έχει και αρκετά προτερήματα, τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί, ώστε να το καθιστούν μια αξιομνημονευτη εμπειρια στο είδος του. Όσον αφορά στη συμμετοχή στο φόρουμ δεν μου λέει κάτι ένα παιχνίδι να εχει 3000 σελιδες και οι 4 χιλιάδες στην ουσία να ειναι μαλλιοτραβηγμα. Χωρίς να λέω ότι αυτό συμβαίνει εδώ φυσικά. Spoiler Γιαυτο και έκανα παράθεση την άποψη του συμφορουμίτη πιο πάνω, γιατί ταυτίζεται περισσότερο σε αυτά που έχω δει ως τώρα(mission 12/15),ο οποίοςόπως βλέπεις ούτε αυτός εντυπωσιάστηκε συνολικά από το παιχνίδι. Απλά πρόσθεσα το κομμάτι του story στο οποίο δεν αναφέρεται γιατί τελειωσα πριν λίγες μέρες το 5, ήταν αρκετά μεγάλη η ξενέρα η αρχή του Infinite αφού στην ουσία βγάζει από το πρώτο cutscene εκτός ότι έγινε στο τελος του 5 με Chief,Cortana,Infinity,Locke. Και ισα ισα που για το Halo Infinite ήμουν hyped για αυτό, γιατί και το multiplayer του μου αρέσει,και καλές κριτικές ειδα και πήρε, άρα περίμενα πολύ περισσότερα συνολικά. Τα πιο πίσω που αναφέρω είναι απογοήτευση γενικά για το πως έχουν καταντήσει οι κυκλοφορίες παιχνιδιών, να μην κυκλοφορούν με το καλημέρα ολοκληρωμένα. Οπως έγραψε συμφορουμίτης στο δίπλα θέμα του xbox, το αγόρασε κουτάτο και μέσα στο δισκάκι δεν είχε καν ολόκληρο το παιχνίδι. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Fulgore
panospeter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, ioannis__ είπε Online παίζετε ακόμη; Ναι ναι. Παλεύουμε με το το Aim Assist των controllers μπας και κερδίσουμε καμία 1v1 μάχη 😄
panospeter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το aim assist. Το Halo infinite έχει μεγάλη ταχύτητα strafing σε σχέση με τα προηγούμενα. Έτσι αν χαμηλώσεις το sensitivity για να μπορείς να κάνεις track τους αντιπάλους δεν μπορείς να κουνηθείς εύκολα στον χώρο και σε απαυτόνουνε απο διάφορές μεριές. Αν έχεις υψηλό sens δεν μπορείς να σταυρώσεις βολή και το aim assist των controller σε καταδικάζει (mkb user). Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από panospeter
HALF EVIL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια βρίσκεται κάπου μεταξύ kostiger και Fulgore 🤘
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλος και από μένα το campaign σε Hard δυσκολία. Ας γράψω 2 λόγια αναλυτικά για το παιχνίδι στο τι μάρεσε και τι όχι Τι μου άρεσε +Γραφικά/οπτικός τομέας. Συνολικά αρκετά καλά για cross gen τίτλος. +Μουσική και περισσότερο ήχος, όπως όπλων και κυρίως οι φωνές/διάλογοι των εχθρών(grunts,elites κλπ). +Ποικιλία όπλων και εχθρών(ειδικά στο campaign). Δεν ξέρω αν είναι συνολικά τα περισσότερα σε halo παιχνίδι,αλλά έχει συνολικά πολύ μεγάλη ποικιλία,ειδικά για εναλλαγή. +Χαρακτήρες κυρίως ο Master chief και η νέα AI. Πιθανώς το καλύτερο Halo από την μετά bungie εποχή στην παρουσίαση του master chief σε ένα παιχνίδι και πιθανώς το halo στο οποίο μιλάει και περισσότερο από τα υπόλοιπα. +Open world. Δεν είναι τεράστιος ο χάρτης για να ξενερώσεις την ζωή σου,ούτε έχει άπειρα markers παντού. Είναι μια τεράστια παιδική χαρά για να προσεγγίσεις όπως θές τα διάφορα πράγματα στον χάρτη. Οι δραστηριότητες στον χάρτη που ταιριάζουν περισσότερο είναι τα bounties και τα μεγάλα forts. +Και για τελευταίο άφησα το καλύτερο κομμάτι του Infinite, το gameplay/gunplay, ειδικά με την προσθήκη των νέων abilities ,των coils που πετάς στους αντιπάλους και ειδικά του γάτζου ο οποίος δίνει τρελές δυνατότητες στις μάχες. Αψογο. Ολα τα abilities είναι πολύ καλά,απλά λόγω του χειρισμού στην εναλλαγή τους που δεν είναι καλός, στο τέλος χρησιμοποιείς περισσότερο τον γάντζο και όλα τα abilities τα χρησιμοποιείς κυρίως στις πιο υψηλές δυσκολίες. Χορταίνεις δράση κυριολεκτικά. Τι δεν μου άρεσε -ιστορία. Ενα από τα αδύναμα σημεία και αυτού του Halo, η οποία μάλλον απευθύνεται περισσότερο σε νέο κοινό. Τέρμα απότομη αρχή σε σχέση με το τέλος του προηγούμενου 5 και ενώ προς το τέλος δίνεται απάντηση σε ορισμένα από αυτά τα ερωτήματα ενω σε πολλά άλλα όχι. Γενικά προχωράει πολύ λίγο η ιστορία. Εχει τις στιγμές του το παιχνίδι,αλλά συνολικά σε αυτό τον τομέα είναι άλλο ένα παιχνίδι κατώτερο της πρώτης τριλογίας,αλλά καλύτερο του 5 κυρίως λόγω των τελευταίων αποστολών και γεγονότων σε αυτές. -ο πιλότος που είδαμε και στην αρχική παρουσίαση πριν βγει το παιχνίδι. Παρόλο που έχει 1-2 στιγμές του, στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνίδιου είναι είτε ενοχλητικός(πρώτο μισό του παιχνιδιού),είτε αδιάφορος(δεύτερο μισό). Μια από τα ίδια και στον κεντρικό κακό (Escharum). Αδιάφορος. -τα bosses. Η υλοποίηση τους σε συνδιασμό με τις ασπίδες πιο πολύ τους καταντά σε εχθρούς που απλά θέλουν πολύ περισσότερες σφαίρες από τους hunters,παρά σε κάτι άλλο. Οταν το προ τελευταίο boss με τον bazooka τρώει 6 ρουκέτες και έχει χάσει λίγη ζωή,δεν έχει νόημα. Καλύτερα να υπήρχαν σαν side activities μαζι με τα bounties. -οι ίδιοι οι Banished. Υπάρχουν απλά γιατί χρειαζόμαστε ένα νέο κακό μετά τους prometheans,παρά γιατί ταιριάζουν/κολλάνε στον κόσμο του halo. -unbalanced δυσκολία. Η δυσκολία στο παιχνίδι,το dmg των αντιπάλων που κάνουν,αλλα και αντέχουν όπως και το σημάδι τους είναι αρκετά μεγαλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Α και έχουμε την επιστροφή των τέρμα ενοχλητικών jackals με snipers να σου κατεβάζουν για πλάκα την ζωή. Ειδικά στα τελευταία επίπεδα(ή ακόμα και στο πρώτο boss)κυριολεκτικά είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα, γιαυτό ακόμα και το Normal φαίνεται τόσο δύσκολο ενώ δεν θα έπρεπε να είναι. -απουσία mission select να ξαναπαίξεις αν έχασες κάποια collectables/skulls(θα μπεί μελλοντικά κάποια στιγμή) -απουσία co op(θα μπει κάποια στιγμή μελλοντικά) -open world και δομή αποστολών. Δυστυχώς απουσιάζει η ποικιλία σε διαφορετικές περιοχές και σαν open world και στους κλειστούς χώρους. Αυτό κάνει το παιχνίδι γρήγορα επαναλαμβανόμενο και μονότονο. Αλλο αρνητικό είναι ότι αν και open world, δεν υπάρχει ούτε ίχνος του exploration,μιας και όλα τα objectives σου εμφανίζονται στον χάρτη και άρα απλά πηγαίνεις από το ένα στο άλλο. Και εδώ υπάρχουν συμπληρωματικά(filler) objectives οπως να καταστρέψεις propaganda towers και να βρείς κουτια με spartan cores για να αναβαθμίσεις τα abilities σου(σε αυτά φτάνεις σε σημείο να έχεις πολλούς πόντους να μένουν αφού εχεις αναβαθμίσει τα πάντα).Αλλο κακό σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχει ωραία ποικιλία στην δομή των 15 κεντρικών αποστολών του παιχνιδιού. Βλέπω πχ τώρα που τελείωσα κάποια reviews και δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο δείχνουν επειδή τα περισσότερα μέρη είναι κυριολεκτικά τα ίδια και άρα δεν αναγνωρίζονται. Α και πάρα πολλά κατσάβραχα όπως αναφέρθηκε πιο πίσω. Κρατάω μια επιφύλαξη στις μελλοντικές προσθήκες πόσο θα βελτιωθεί το παιχνίδι, γιατί αν και πήρε αρκετά χρόνια να κυκλοφορήσει, το νιώθεις λές και βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι. Συνολικά μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο Halo 5(αν και συνεχίζω να προτιμώ linear halo παιχνίδια από Open world), το προτείνω σε όλους αλλά στην παρούσα φάση κυρίως μέσω gamepass και για αγορά όχι full price αλλά wait for sale(έκπτωση δηλαδή). Στα 70ευρώ αρχική τιμή στην παρούσα φάση του, το campaign είναι ένα 7/10 . Μέσω gamepass ανεβαίνει σε 7.5 με 8/10 μαζί τις με μελλοντικές προσθήκες(ειδικά στο κομμάτι ιστορίας/περιοχών ελπίζω). Για το δε multiplayer υπάρχει θέμα με το progress system, το shop και τα πράγματα/τιμές σε αυτό, hackers όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω και περιμένουμε να μπουν περισσότερα modes σε αυτό(στην αρχή δεν είχε καν slayer) Σαν καθαρό gameplay/gunplay όμως είναι πιθανώς το καλύτερο της χρονιάς και σε συνδυασμό με το ότι είναι δωρεάν(έχει και crossplay αν και δεν ξέρω αν μπορείς να διαλέξεις με ποιους θες να παίξεις),είναι για 8/10 και αν διορθωθούν ορισμένα από τα παραπάνω μαζί με μελλοντικές προσθήκες, μιλάμε για άνετα για 9/10. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Fulgore 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το story δυστυχώς μόνο η Bungie ''το είχε''. Η 343 είναι στην προσπάθεια αλλά έχει και τεχνικά θέματα που με το budget τους δεν δικαιολογούνται και μάλιστα με νέο engine. Patch τόσο καιρό δεν έχουν βγάλει, ελπίζω να βγάλουν μαζεμένα fixes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα