Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο campaign μετα την δευτερη αποστολη που ανοιγει ο χαρτης και γινετε  open world   στα high settings με 3060ti γιατι μου σερνετε το γκειμ? Φταιει μηπως ο 2600?

Επεξ/σία από Vigilante1319
  • Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Στο campaign μετα την δευτερη αποστολη που ανοιγει ο χαρτης και γινετε  open world   στα high settings με 3060ti γιατι μου σερνετε το γκειμ? Φταιει μηπως ο 2600?

πιθανόν. Τι gpu και cpu usage έχεις σε αυτό το σημείο;

Δημοσ.

Το τελειωσα

Γενικα δεν τρελαθηκα με το παιχνιδι. Θελει να κανει καποια νεα πραγματα αλλα στην τελικη βγαινουν λαθος. Πχ, οκ βαζεις οχηματα επειδη ειναι open world και θες να κινηται ο παικτης πιο γρηγορα στις περιοχες. Ελα ομως με το που παιρνεις ενα οχημα δεν μπορεις να το οδηγησεις μεσα στα κατσαβραχα... Σε 2 δευτερολεπτα μου αναποδογυριζε.

Βαζει διαφορετικα και αχρειαστα abillities αλλα μονο το γαντζο χρησιμοποιουσα. Κακος εβαζα τα upgade points στα αλλα σκιλς.

ΘΕΤΙΚΑ

+Shooting, gameplay

+Γραφικα, Ηχος

+Το γαντζο

+Οι εσωτερικες περιοχες

+Διαφορα οπλα

+Τα bosses

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

- Δεν χρειαζοταν το open world και φανηκε οτι δεν ξερουν την τεχνη του

- Ο χαρτης, κατσαβραχα, δυσβατος, σπαστικος χωρις λογο

- Αχρειαστες αναβαθμησεις

- Υπερβολικα δυσκολο (στο normal)

- Παιρνεις την αποστολη, πανε με τα χιλια ζορια σε 5 ακρες του χαρτη για να πατησεις ενα κουμπακι

Γενικα προσπαθησαν να ενταξουν νεα στοιχεια στο παιχνιδι αλλα δυστυχως δεν ειναι σωστα δομημενα

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά το στορυ (αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο) λέει; Έχουμε ενδιαφέρον εξελίξεις με τον Chief / The Weapon / Cortana? Με τον Atriox παίζει επική μάχη όπως περιμένω?

Δημοσ.

Επαιξα καμια ωριτσα και εγω χθες.Οντως το cpu βαραει υπερωριες.

Fullscreen δεν υπαρχει επιλογη να το βαλεις?Βλεπω μονο windowed και borderless fullscreen.

Οχι τιποτα αλλο,δε μου δουλευει το Afterburner να βλεπω fps :P

Παντως προς το παρον κλασσικο Halo μου φαινεται με τη προσθηκη του πολυφορεμενου γαντζου.Θα ηθελα λιγο context παραπανω στην αρχη γιατι δε θυμομουν καθολου τα περι του infinity.Σε βαζει μεσα λες και επαιξες τη προηγουμενη βδομαδα τα προηγουμενα παιχνιδια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

το cpu usage πολλεσ φορες παιρναει την gpu

ε ναι, cpu μπουκάλι τότε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Επαιξα καμια ωριτσα και εγω χθες.Οντως το cpu βαραει υπερωριες.

Fullscreen δεν υπαρχει επιλογη να το βαλεις?Βλεπω μονο windowed και borderless fullscreen.

Οχι τιποτα αλλο,δε μου δουλευει το Afterburner να βλεπω fps :P

Παντως προς το παρον κλασσικο Halo μου φαινεται με τη προσθηκη του πολυφορεμενου γαντζου.Θα ηθελα λιγο context παραπανω στην αρχη γιατι δε θυμομουν καθολου τα περι του infinity.Σε βαζει μεσα λες και επαιξες τη προηγουμενη βδομαδα τα προηγουμενα παιχνιδια.

Το ''exclusive full-screen'' είναι προς κατάργηση, οι DX12 τίτλοι είναι σε ''borderless full-screen'' ουσιαστικά με εξαιρέσεις τύπου Shadow of the Tomb Raider.

Δημοσ.

Επαιξα χθες και αλλο ενα διωρακι.

Το παιχνιδι οντως θυμιζει παλιο καλο Halo.

Τα γραφικα προσωπικα μου αρεσουν.Με το συστημα της υπογραφης και τα παντα ολα τερμα παιζω στους εξωτερικους χωρους με γυρω στα 55-60fps οποτε ειναι ανεκτο.

Το μονο που με ψιλοχαλασε ειναι ο Open world χαρακτηρας που του βαλανε.Εχω βαρεθει να βαζω marks σε χαρτες για να πηγαινω,να grindαρεις ακυρα πραγματα ,να πετυχαινεις checkpoints. Και οντως εχουν βαλει και κατσαβραχα λες και το Ring το σχεδιασε αρχιτεκτονας απο το Μετσοβο.

Τουλαχιστον δε φαινεται να ειναι τεραστιος ο χαρτης ωστε να κουρασει τοσο πολυ,οποτε δε το θεωρω deal breaker.

Απλα εχουμε πιστευω συνηθισει το Halo να ειναι γραμμικο και να σε πηγαινει μονο του εκει που πρεπει να πας και απλα να ευχαριστιεσαι το δρομο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προσθέσω και ότι ως συνήθως η οδήγηση οχημάτων εδάφους είναι σαν χάρτινο καραβάκι στο ρέμα. 

Σε εμένα πάντως με όλα στοκ εξακολουθούν να μου παρουσιάζονται random crashes . 

Εν γένει πάντως θετικές εντυπώσεις, με ότι αρνητικό αναφέρθηκε πιο πάνω από κάποιους. 

Τα fps κυμαίνονται σε εξωτερικούς χώρους 75-80 , όχι και άσχημα. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ το open world απο το λιγο που επαιξα και το hook τα σπαει.εχω να παιξω halo απο το 2 

Το μονο που την σπαει ειναι οτι δεν εχει ADS αλλα τα halo παντα ετσι ητανε νομιζω

Επεξ/σία από GHOUL3037
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως είχα γράψει και στο άλλο θέμα,ξεκίνησα ένα μαραθώνιο να ξαναπαίξω όλα τα προηγούμενα halo πριν το τελευταίο infinite και μόλις εχτες τελείωσα με το Halo 5(το οποίο μου άφησε κλασσικά πολύ πικρή γεύση).

Επιασα μια να διαβάσω λίγο να δω αν λείπει τίποτα σημαντικό στο παιχνίδι και έπεσα πάνω σε αυτό το παλιότερο post και είδα ότι είναι πολλά πράγματα τα οποία απουσιάζουν ,βέβαια δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε(slayer λίστα πχ μπήκε αν δεν κάνω λάθος).

Το καταλαβαίνω ότι πολλοί θα το παίξουν μέσω gamepass,αλλά η παραπάνω εικόνα είναι το λιγότερο απαράδεκτη για παιχνίδι στο οποίο σου χρεώνουν 70ευρώ το campaign.

Για το ίδιο το παιχνίδι θα γράψω 2 κουβέντες μόλις το τελειώσω, αλλά σίγουρα στα αρνητικά για τα 70ευρώ αρχική τιμή θα βάλω και το παραπάνω.

Μα είναι δυνατόν να σου κυκλοφορούν το παιχνίδι χωρίς chapter select?

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...