HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Μήπως έχεις OC πουθενά ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει και το factory OC της κάρτας σου. Ναι την έχω oc. Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Ναι την έχω oc. Και την cpu
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ναι την έχω oc. Και την cpu Προφανώς δεν είσαι stable.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προφανώς δεν είσαι stable. Μπα, 4900 έχω τον επεξεργαστή και curve + 500 core - μνήμη. Δεν είναι extreme oc αυτό. Μόνο στο Halo μου το κάνει και απ' όταν έβαλα τα 11. Μάλλον θα τα γυρίσω όλα stock να δω πως πάει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Μπα, 4900 έχω τον επεξεργαστή και curve + 500 core - μνήμη. Δεν είναι extreme oc αυτό. Μόνο στο Halo μου το κάνει και απ' όταν έβαλα τα 11. Μάλλον θα τα γυρίσω όλα stock να δω πως πάει. Αν το γυρίσεις σε stock και σταματήσουν τα crashes, δεν ήσουν stable. Αν συνεχίσει να κρασάρει κάτι άλλο φταίει. 1 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Στο campaign πάντως στο σύστημα της υπογραφής με όλα max , έχω τυχαία crashes. Δεν ξέρω ίσως φταίνε και τα win 11 Kατα πασα πιθανοτητα το o/c της gpu σου. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που το daily o/c profile μου εκανε fail! Μολις το κατεβασα λιγο σε πιο κοντα στα factory o/ced ρολογια δεν ξανακρασαρε ποτε.. Καθε φορα που του βαζω το daily κρασαρει.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί ασχολείστε με GPU OC δεν καταλαβαίνω, ένα 5% παίρνεις στο μέσο όρο εκτός κι αν πας σε πιο extreme καταστάσεις. Αξίζει αυτό το 5% το άγχος για crash ;
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί ασχολείστε με GPU OC δεν καταλαβαίνω, ένα 5% παίρνεις στο μέσο όρο εκτός κι αν πας σε πιο extreme καταστάσεις. Αξίζει αυτό το 5% το άγχος για crash ; Μα δεν είχα ουτε κατα διαννοια υπόνοια και ούτε ειχα ποτε ctd σε αλλο παιχνιδι. Σε 4k οτι μπορείς να πάρεις το περνεις ειδικα σε memory bandwidth starved καταστάσεις. Κατι συμβαινει με τον πυρηνα οταν πέφτει σε idle κατάσταση στα ρολογια εκει εχω παρατηρήσει κρασαρει διαρκως.. μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως ότι εχω δοκιμάσει μεγαλύτερο oc profile σε παιχνίδια τυπου metro exodus και δεν ενιωσε και το halo κρασαρει διαρκώς απο κάποια ρολογια και πανω
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Κάθε engine είναι διαφορετική στο πως stress-άρει την GPU. Δεν είναι τόσο εύκολο το OC σ' αυτές, όπως σε ένα CPU που αν περνάς OCCT/Prime95 είσαι παντού κομπλέ. Αλλά έτσι κι αλλιώς για να πάρεις ένα 5-8% δεν αξίζει το κόπο, κάποτε έπαιρνες +20-30% με GPU OC, εκεί άξιζε. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ναι ρε προφανως και είναι διαφορετική. Τώρα που το θυμάμαι νομιζω γι; Ένα ανεξήγητο λογο και το πρωτο halo που ειχε γίνει port στο pc παλι ειχε θεματα με oc ανεξήγητα.. Τελοσπαντων λιγο ρολο παιζει
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μεγάλη τραγωδία port το πρώτο τότε..Τα μισά visual effects ακόμα λείπουν σε σχέση με την Xbox έκδοση.
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, panospeter είπε κάρτα έχεις ? Gigabyte Rx 580 8gb και ryzen
panospeter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Gigabyte Rx 580 8gb και ryzen δεν υποστηρίζει καλά το Dynamic Resolution Scaling που έχει built in στις AMD. Παρόλα αυτά δοκίμασε τα settings παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=lZya_CsHC3k Επίσης αφαίρεσε το DLC Multiplayer High-Res Textures
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Το OC στη gpu μπορεί να είναι stable για μήνες και ένα game να στην κάνει. Το έπαθα στο Control και ήθελε μείωση και ο πυρήνας και η μνήμη. Επίσης το ότι δεν έχεις κάνει extreme OC δεν σημαίνει ότι είναι και stable. Αν παίρνεις γύρω στο 10% άντε αξίζει, αλλιώς καλύτερα stock για σιγουριά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Το 10% δεν αλλάζει το gameplay experience, θες 15-20% και άνω για να πεις ότι θα καταλάβεις διαφορά χωρίς FPS counter..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα