Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Μήπως έχεις OC πουθενά ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει και το factory OC της κάρτας σου.

Ναι την έχω oc. 

Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Ναι την έχω oc. 

Και την cpu

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Προφανώς δεν είσαι stable.

Μπα, 4900 έχω τον επεξεργαστή και curve + 500 core - μνήμη.  Δεν είναι extreme oc αυτό. Μόνο στο Halo μου το κάνει και απ' όταν έβαλα τα 11. 

Μάλλον θα τα γυρίσω όλα stock να δω πως πάει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Μπα, 4900 έχω τον επεξεργαστή και curve + 500 core - μνήμη.  Δεν είναι extreme oc αυτό. Μόνο στο Halo μου το κάνει και απ' όταν έβαλα τα 11. 

Μάλλον θα τα γυρίσω όλα stock να δω πως πάει. 

Αν το γυρίσεις σε stock και σταματήσουν τα crashes, δεν ήσουν stable. Αν συνεχίσει να κρασάρει κάτι άλλο φταίει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Στο campaign πάντως στο σύστημα της υπογραφής με όλα max , έχω τυχαία crashes. Δεν ξέρω ίσως φταίνε και τα  win 11

Kατα πασα πιθανοτητα το o/c της gpu σου. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που το daily o/c profile μου εκανε fail! Μολις το κατεβασα λιγο σε πιο κοντα στα factory o/ced ρολογια δεν ξανακρασαρε ποτε.. Καθε φορα που του βαζω το daily κρασαρει..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ασχολείστε με GPU OC δεν καταλαβαίνω, ένα 5% παίρνεις στο μέσο όρο εκτός κι αν πας σε πιο extreme καταστάσεις. Αξίζει αυτό το 5% το άγχος για crash ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί ασχολείστε με GPU OC δεν καταλαβαίνω, ένα 5% παίρνεις στο μέσο όρο εκτός κι αν πας σε πιο extreme καταστάσεις. Αξίζει αυτό το 5% το άγχος για crash ;

Μα δεν είχα ουτε κατα διαννοια υπόνοια και ούτε ειχα ποτε ctd σε αλλο παιχνιδι. Σε 4k οτι μπορείς να πάρεις το περνεις ειδικα σε memory bandwidth starved καταστάσεις. Κατι συμβαινει με τον πυρηνα οταν πέφτει σε idle κατάσταση στα ρολογια εκει εχω παρατηρήσει κρασαρει διαρκως.. μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως ότι εχω δοκιμάσει μεγαλύτερο oc profile  σε παιχνίδια τυπου metro exodus και δεν ενιωσε και το halo κρασαρει διαρκώς απο κάποια ρολογια και πανω

Δημοσ.

Κάθε engine είναι διαφορετική στο πως stress-άρει την GPU. Δεν είναι τόσο εύκολο το OC σ' αυτές, όπως σε ένα CPU που αν περνάς OCCT/Prime95 είσαι παντού κομπλέ.

Αλλά έτσι κι αλλιώς για να πάρεις ένα 5-8% δεν αξίζει το κόπο, κάποτε έπαιρνες +20-30% με GPU OC, εκεί άξιζε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε προφανως και είναι διαφορετική. Τώρα που το θυμάμαι νομιζω γι; Ένα ανεξήγητο λογο και το πρωτο halo που ειχε γίνει port στο pc παλι ειχε θεματα με oc ανεξήγητα.. Τελοσπαντων λιγο ρολο παιζει 

Δημοσ.

Το OC στη gpu μπορεί να είναι stable για μήνες και ένα game να στην κάνει. Το έπαθα στο Control και ήθελε μείωση και ο πυρήνας και η μνήμη. Επίσης το ότι δεν έχεις κάνει extreme OC δεν σημαίνει ότι είναι και stable. Αν παίρνεις γύρω στο 10% άντε αξίζει, αλλιώς καλύτερα stock για σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...