panospeter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2021 στις 8:00 ΜΜ, GhostDel είπε Το έχω λιώσει το Multiplayer, το θέμα με τα άκυρα crashed το έφτιαξαν νομίζω(όποιος θέλει να παίξουμε ειμαι Diamond 4) (ΚΒΜ) Και εγώ multiplayer παίζω αλλά έχω ένα πρόβλημα στο big team battle maps. 1 στις 2 φορές κρασάρει και παγώνει η οθόνη. Μόνη διέξοδος να κάνεις close program. Στο quick play κανένα πρόβλημα. Ούτε ένα κόλλημα ως τώρα. Is it just me ή το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος. Problem solved. Απενεργοποίησα πρόγραμμα για nvidia, πρόγραμμα nginuity και έβαλα το keyboard σε gaming mode και δεν μου κόλησε 2 ώρες τώρα. Φαίνεται αν και windows mode, αν βγεις στο desktop ή χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μνήμη για το desktop αρχίζουν τα προβλήματα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από panospeter
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ποιοι παίζουν multiplayer να φτιάξουμε κάμια ομαδούλα ;
panospeter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Παρών. Αν και δεν ξέρω αν με θέλετε στην παρέα, καθώς παρά την πολύχρονη εμπειρία μου στα FPS (απο εποχή doom2) είμαι ολίγον τι χουφταλό για competitive καταστάσεις (45). Χάνω 3 με 7 fps απο αυτά που βλέπει ο γιος μου, όταν παρακολουθούμε το ίδιο πράγμα. 1
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Όμορφο παιχνίδι, μου αρέσει αρκετά. 3
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Το campaign είναι ωραίο και πολύ καλά γραφικά. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης έχω να δηλώσω πως προς το τέλος το έχον κάνει σπαστικά δύσκολο, και παίζω στο νορμαλ επίπεδο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Γενικά είναι σπαστικά δύσκολο σε κάποια σημεία, το shield είναι σχεδόν ανύπαρκτο ακόμα και στο normal και fully upgraded.
headbanger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Επίσης έχω να δηλώσω πως προς το τέλος το έχον κάνει σπαστικά δύσκολο, και παίζω στο νορμαλ επίπεδο. be more mobile/versatile στο νορμαλ το βρήκα πολύ εύκολο να τα λέμε και αυτά. εκτός απο την ασπίδα αναβαθμήστε και τον γάτζο που κάνει σταν και έτσι σκοτώνεις το 50% των εχθρών
rudigarcia222 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 παιδιά είναι κανεις εκεί εξω που να παίζει σε 30 frames?παλευεται??ίσως τα κατοχοι που παίζουν σε παλιο xbox one s? για καποιο λογο παρολο που κατεβαζω την αναλυση στα 720 και ολα low δεν ανεβαινουν τα frames υποθετω ειναι optimised ετσι,οποτε είτε είμαι στα medium σε 1080 εχω παλι 30,δεν είμαι και κανας απαιτητικος (και κάτοχος switch είμαι που τοσα games είναι 30ρια)αλλα κάπως έμαθα στα 60ρια στο pc και μου κακοφάνηκε στην πρωτη επαφη,συνηθιζεται ???
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Στο campaign πάντως στο σύστημα της υπογραφής με όλα max , έχω τυχαία crashes. Δεν ξέρω ίσως φταίνε και τα win 11
panospeter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Νέα modes στο Multiplayer !!!!!!!!! 1. Team Slayer (dedicated πλέον) 2. Fiesta (Team Slayer που κάνεις respone με διαφορετικά όπλα) 3. Free For All 4. Tactical Slayer χωρίς ασπίδα με ένα όπλο όλοι (η χαρά του aimbot και του aim assistant) 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Στο campaign πάντως στο σύστημα της υπογραφής με όλα max , έχω τυχαία crashes. Δεν ξέρω ίσως φταίνε και τα win 11 Επειδή είναι window mode και όχι full screen δεν πρέπει να βγαίνεις στο desktop την ώρα που παίζεις (για κάποιο λόγο παθαίνει κόλλημα). Ενεργοποίησε το gaming mode στο πληκτρολόγιο για να μην παίζει το windows key. 8 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε παιδιά είναι κανεις εκεί εξω που να παίζει σε 30 frames?παλευεται??ίσως τα κατοχοι που παίζουν σε παλιο xbox one s? για καποιο λογο παρολο που κατεβαζω την αναλυση στα 720 και ολα low δεν ανεβαινουν τα frames υποθετω ειναι optimised ετσι,οποτε είτε είμαι στα medium σε 1080 εχω παλι 30,δεν είμαι και κανας απαιτητικος (και κάτοχος switch είμαι που τοσα games είναι 30ρια)αλλα κάπως έμαθα στα 60ρια στο pc και μου κακοφάνηκε στην πρωτη επαφη,συνηθιζεται ??? Τι κάρτα έχεις ?
panospeter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Τι crashes έχεις ? Παγώνει η οθόνη (οπότε μετά για να βγεις alt+F4) ή σε πετάει στο desktop των windows ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Στο campaign πάντως στο σύστημα της υπογραφής με όλα max , έχω τυχαία crashes. Δεν ξέρω ίσως φταίνε και τα win 11 Μήπως έχεις OC πουθενά ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει και το factory OC της κάρτας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα