enable_your_mind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω παντως με 6800 σε 4Κ Ultra , ειχα βαλει low fps unlimited + max 120 + vsynch on ( μια που εχω το πισι συνδεδεμενο σε tv 120hz ) και το παιχνιδι ετρεχε 60 fps συνεχεια για καποιο λογο .. Μολις αλλαξα το low σε 90 +και max 120 και vsynch off ( το παιχνιδι παιζει παντα πανω απο 90 fps και φτανει κανονικα και 120fps) ...1-2 φορες μου εχει κανει μονο shutter και αυτο παρα πολυ λιγο οποτε τωρα τρεχει σουπερ... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από enable_your_mind
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Το animation quality είναι στο auto και πρέπει να αλλαχτεί σε max για να έχεις τα πάντα όλα ultra. Δεν ξέρω τι hit έχει το συγκεκριμένο.
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 εγώ πάντως έφαγα και bug εκεί που σου στέλνει τους δύο killers, έκανε spawn μόνο ο ένας τον σκότωνα και μετά ο δεύτερος δεν εμφανιζόταν ποτέ και δεν μπορούσα να προχωρήσω το παιχνίδι. Και επίσης έφαγα και ένα crash με exception error στο άσχετο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Το έχουν κάνει αρκετά δύσκολο πάντως, στο normal και δεν σε παίρνει να το παίξεις "spartan" σε καθαρίζουν για πλάκα. Η ασπίδα είναι σα να μην υπάρχει νομίζω το έχουν παρακάνει λίγο, επίσης το warthog επειδή αναποδογυρίζει για πλάκα στα προηγούμενα είπαν να το κάνουν και 'δω το ίδιο σπαστικό. Το open world του είναι καλό αν και γίνεται επαναλαμβανόμενο κλασικά μετά από λίγο. Η προσθήκη των mini boss τα σπάει και η "επαφή" με τους spartans. Φαντάζομαι αν έβγαινε το Combat Evolved τώρα πόσο καλύτερο θα ήταν..
GhostDel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το έχω λιώσει το Multiplayer, το θέμα με τα άκυρα crashed το έφτιαξαν νομίζω(όποιος θέλει να παίξουμε ειμαι Diamond 4) (ΚΒΜ) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από GhostDel
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Το 5 πάντως το αντιμετωπίζουν ως ένα κακό κεφάλαιο και ίσως είναι και λόγος που δεν το βγάζουν στο PC.
garrett156 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 heroic το ξεκίνησα κ μου φαίνετε αρκετά βατό.να σημειώσω ότι απο το 3 κ μετά τα έχω τελειώσει όλα solo legendary.εδω το φοβήθηκα για κάποιο λόγο αλλα το heroic ειναι καλο setting για ομαλή εμπειρία
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Αν βατό εννοείς να ρίχνεις 5 σφαίρες και να κρύβεσαι γιατί έπεσε το armor, μπορεί..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως το draw distance δίνει ρέστα..Επιτέλους ένα παιχνίδι με σοβαρό LoD..Προβλέπω να πέφτει downgrade για να δώσουν boost στο performance. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως το draw distance δίνει ρέστα..Επιτέλους ένα παιχνίδι με σοβαρό LoD..Προβλέπω να πέφτει downgrade για να δώσουν boost στο performance. Ναι και οι υφες ειναι πολυ καλες και γενικα εχει πολυ ωραιο σχεδιασμο το παιχνιδι.. Το μονο που με χαλαει ειναι το warthog και γενικα η οδηγηση των οχηματων με Y axis στον αριστερο μοχλο και X axis στον δεξι.. Γιατι οχι σε ενα μοχλο; Πλακα πλακα δεν τσεκαρα αν αλλαζει αυτο πολυ σπαστικο θα το δω αυριο.. Κατα τα αλλα ειναι το γνωστο Halo on steroids.. Πολυ καλο δηλαδη και δοκιμασμενη συνταγη.. Αυτη η AI μερικες φορες κανει τρομερο flanking και λες δεν το περιμενα και αλλες παλι κατι guardians ειναι σαν αγαλματα ακινητα.. Ηχος απιστευτος.. Ως συνηθως στα Halo δηλαδη.. Fun2play συνεχιζουμε.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Όντως και ο ήχος είναι πολύ καλός. Γενικά είναι αρκετά fun το παιχνίδι, αναμένω να δω το story..
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όντως και ο ήχος είναι πολύ καλός. Γενικά είναι αρκετά fun το παιχνίδι, αναμένω να δω το story.. Ειδικά ο ήχος όταν ολοκληρώνεις ένα "quest" είναι όλα τα 💲
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τέλος το παιχνίδι. Αρκετά διασκεδαστικό και πάω να μπω σε λεπτομέρειες στο τι μου άρεσε και στο τι δεν μου άρεσε. Είναι το καλύτερο Halo αφού το εμπλούτισαν με το open-world κομμάτι που ήταν όσο έπρεπε χωρίς να σε κουράζει. Οι προσθήκες των high value targets, τα bases και τα mini bosses έδωσαν στο παιχνίδι αρκετά. Μου άρεσε που το level design στα εσωτερικά έμοιαζε πολύ με το Combat Evolved και ο γάτζος ήταν αρκετά χρήσιμος. Μόνο την ασπίδα και τον γάτζο τερμάτισα με τα spartan cores αφού τα υπόλοιπα δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Ο ήχος δυνατός, τα textures πεντακάθαρα και το LoD σε πολύ καλό σημείο ώστε να μην βλέπεις pop-in και πολύ γρήγορα loading times. Crashes όπως ανέφεραν κάποιοι δεν είχα κανένα. Στα αρνητικά τώρα, το performance στα εξωτερικά δεν είναι καλό. Υπάρχει μεγάλη πτώση στα outdoors σε σχέση με τα indoors που τρέψει απίστευτα καλά. Έχει traversal stuttering(Σαν το Far Cry 6 αλλά όχι τόσο έντονο), ο κόσμος είναι άψυχος και σ' αυτό μάλλον φταίει ότι το παιχνίδι ήθελαν να το βγάλουν και στο Xbox One OG. Όλα τα animations(Weapon reload, screen shake, σκαρφάλωμα κλπ) ακόμα και τα facial animations είναι στα 30FPS. Πάλι γι' αυτό θεωρώ ευθύνεται το Xbox One OG. Δεν ξέρω τι θα φτιάξουν με patch από αυτά αλλά κάποια θεωρώ ότι δεν θα φτιαχτούν λόγω limitation της παλιάς κονσόλας. Το story ενώ αλλού δείχνει να σε πάει(Σε πιο ενδιαφέρον σημείο), ξαφνικά σε πάει αλλού και δεν είναι αυτό που θα ήθελες. Επίσης υπάρχουν κενά. Spoiler Αφήνει κενό στο τι έγινε στο τέλος του Halo 5, για παράδειγμα που είναι ο Elite φίλος του Chief ; Ο Atriox ενώ τον θεωρούσαν νεκρό οι δικοί του(Που δεν κατάλαβα γιατί) στο τέλος εμφανίζεται να κάνει το ''παιχνίδι του'' δείχνοντας ότι θα υπάρξει κι' άλλο παιχνίδι προφανώς. 8/10 λόγω μέτριου story και λόγω performance issues, αλλιώς θα του έβαζα 9. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead 3
Stefxour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Όσοι έχουν κάρτες rx 6000 καλό θα ήταν να ενεργοποιήσουν το SAM γιατί φαίνεται να δίνει 6-13% performance, στις NVidia κάρτες με ReBar δεν φαίνεται να αλλάζει κατι στο performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα