Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι αν δεν έχεις καμία κάρτα 700πλας με σημερινά δεδομένα είναι unplayable καλομαθαμε ξεκαλομαθαμε με το ζόρι 30 και ανεβοκατεβαινει μου προκαλεί ζαλάδα. Ήμουν και εγώ από εκείνους που δοκίμασα το cuberpunk σε παλιά κονσόλα και νιώθω ακριβώς το ίδιο αίσθημα 

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μάγκες στο multiplayer τόσες μέρες με ελάχιστες θυσίες στα medium έπιανα ακατέβατο 60 frames per sec. Στο open world κομμάτι οταν ανοίξει με ίδιες ρυθμίσεις πάει στα 15!!!έτσι λειτουργούν τα παιχνίδια? Είμαι και λίγο άσχετος.επειδη είναι κλειστοί διάδρομοι δεν ζορίζεται? Άρα αναμένουμε για patch και το αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εδώ με τις ακριβές και έχει θέμα με την κίνηση.

'εχω κλειδώσει στα 115, με Ultra Ολα, και παίζει ρολόι. κάρτα στο 99% επεξεργαστής στο 30%

γενικά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος μετά από εμπειρίες από άλλους τίτλους 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, headbanger είπε

'εχω κλειδώσει στα 115, με Ultra Ολα, και παίζει ρολόι. κάρτα στο 99% επεξεργαστής στο 30%

Λογικό είναι η κάρτα σου είναι ακριβότερη άπο το αυτοκίνητο μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, headbanger είπε

Σε τι ανάλυση κλείδωσες στα 115? Με 3080Ti πέφτω και στα 80FPS έξω σε 1440P και η Suprim X που έχω αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από μια stock 3090.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε τι ανάλυση κλείδωσες στα 115? Με 3080Ti πέφτω και στα 80FPS έξω σε 1440P και η Suprim X που έχω αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από μια stock 3090.

2.7κ 
ενεργοποίησες υπολογισμούς από την κάρτα στα μενού; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, headbanger είπε

2.7κ 
ενεργοποίησες υπολογισμούς από την κάρτα στα μενού; 

Ναι, στα indoors έχω 150+ αλλά έξω πέφτει στα 80-90 και δεν είναι καθόλου smooth η κίνηση αν πέσει εκεί. Θέλω να δοκιμάσω lock στα 60FPS μπας και.

Δημοσ.

@Psycho_Warhead Γιατί δεν δοκιμάζεις το γνωστό frame cap στο control panel "refresh rate of monitor"-3 fps, vsync on στο panel και off στο game; Αυτός είναι ο τρόπος για g sync. Έτσι έχω τα καλύτερα frame times..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ioannis__ είπε

@Psycho_Warhead Γιατί δεν δοκιμάζεις το γνωστό frame cap στο control panel "refresh rate of monitor"-3 fps, vsync on στο panel και off στο game; Αυτός είναι ο τρόπος για g sync. Έτσι έχω τα καλύτερα frame times..

Εφόσον έχει το παιχνίδι δικό του frame limiter χρησιμοποιείς αυτό γιατί πάντα είναι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι στο open-world το παιχνίδι τρέχει άθλια, ενώ έχεις υψηλά frames υπάρχει judder-ίλα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Μέχρι χθες δούλευε από το gamepass. Σήμερα βγαζει update available στο gamepass. Δεν γίνεται τίποτα αν το πατήσω. Στο play πέταγε το μήνυμα No applicable app licenses found error. Τώρα με πετάει όταν πατάω play στο windows store. Ήμαρτον ρε microsoft. Όλα καλά και ωραία με το 1€ για ένα τρίμηνο, αλλά με τόση εμπειρία στο software, ένα σταθερό application δεν μπορούν να φτιάξουν.

Δημοσ.

Να κάνετε καθαρή εγκατάσταση, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το Store. Κατεβάστε και την εφαρμογή Xbox και τρέξτε από εκεί τα παιχνίδια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να κάνετε καθαρή εγκατάσταση, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το Store. Κατεβάστε και την εφαρμογή Xbox και τρέξτε από εκεί τα παιχνίδια.

Στην αρχη δεν σε αφηνε να επιλεξεις το campaign για download , μετα το update δεν δουλευε εβγαλε μυνημα για gaming services .. Eπρεπε να σβηστει ολο και να ξαναπεραστει για να δουλεψει οτιδηποτε αλλο να δοκιμασα δεν.. 

Εμενα παλι ενα σωρο θεματα μια ζωη αυτο το store..Εγινε λιγο καλυτερο με την xbox store εφαρμογη αλλα ουσιαστικα ειναι δυσχρηστο σε οτιδηποτε και να το συγκρινεις με τα αλλα store και ειδικα τo steam και μαλιστα δημιουργει και διαφορα θεματα κατα καιρους.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι πάει πολύ στραβά με τις RX 6XXX κάρτες τους. Τόσο το Digital Foundry όσο και εμείς είδαμε τις συγκεκριμένες κάρτες να αφήνουν κατά πολύ πίσω τις NVIDIA RTX 30XX στο open-world μέρος (το οποίο είναι το ίδιο που κάνουν benchmark).

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Πάντα από το Xbox application τα τρέχω τα παιχνίδια. Ποτε από store.  Το αστείο είναι πως τα ascent και forza που έχω εγκατεστημένα ανοίγουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι κοκομπλοκο έφαγε σημερα το halo ενώ χθες το βράδι έπαιζα campaign μια χαρά. Άγνωσται άι βουλαι της Microsoft. Το Xbox app το δουλεύω από day 1 σε pc. Κάθε φορά που βάζω gamepass, πάντα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα είτε με download, install, είτε με το play ,σε κάποια παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...