rudigarcia222 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Το ultimate θελει παιδια αλλιως δεν κατεβαινει με το απλο game pass απλα ενημερωνω για τους υπολοιπους που ηθελαν να ξερουν. Και λογικο ειναι γιατι ειναι cross platform day 1 δεν παιζει αυτο με την καμια μαν
tsabasid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσε το update των 4GB. Τώρα μου δίνει την επιλογή για κατέβασμα των 20GB έξτρα in game. Δε χρειάζεται ultimate. Απλά το gamepass για PC να έχεις. Πολλοί απλά έχουν βάλει και ultimate που δε χρειάζεται στην προκειμένη... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από tsabasid
firepc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πολυ κινηματογραφικο ηχο εχει, τα σπαει Απο γραφικα μια χαρα, 1440p75fps παιζω και παει νερακι
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, rudigarcia222 είπε δεν παιζει αυτο με την καμια μαν Εμενα μαγικα με το που το ενεργοποιησα ανοιξε το download
di maria kun Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsabasid είπε Μόλις τελείωσε το update των 4GB. Τώρα μου δίνει την επιλογή για κατέβασμα των 20GB έξτρα in game. Δε χρειάζεται ultimate. Απλά το gamepass για PC να έχεις. Πολλοί απλά έχουν βάλει και ultimate που δε χρειάζεται στην προκειμένη... που ειναι αυτη η επιλογη των 4 gb μονο preorder μου δινει?ουτε εγω την βρισκω,επισης εχω χασει τη μπαλα με τα σχολια μισοι λενε υελει ulti οι αλλοι μισοι οχι,τι ισχυει
tsabasid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στο pc δεν απαιτείται ultimate. To utlimate περιλαμβάνει και το gamepass for pc, αλλά ΔΕΝ είναι απαραίτητο. Το update των 4gb εμφανίζεται στην εφαρμογή του gamepass, όχι in game.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν το είπατε, αλλά αν ψάχνετε το base game ο ΦΙλ ο Σπένσερ το έκρυψε εδώ μέσα! Αν πατίσατε να κατεβάσατε το παιχνίδι που ξεκλείδωσε πριν λίγο, αυτό πιάνει να κατεβάζει σαν bundle το campaign&online...Μετά από λίγο κατεβάζει μόνο το online, πατήστε manage game και προσθέστε το. ~ update post ~ μου σταματάει το download και εξαφανίζεται μετά από λίγο, σα να μην το έχω πατήσει να κατεβαίνει ποτέΣ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από xtrmsnpr 1
Tecton Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δεν ξέρω αν το είπατε, αλλά αν ψάχνετε το base game ο ΦΙλ ο Σπένσερ το έκρυψε εδώ μέσα! Αν πατίσατε να κατεβάσατε το παιχνίδι που ξεκλείδωσε πριν λίγο, αυτό πιάνει να κατεβάζει σαν bundle το campaign&online...Μετά από λίγο κατεβάζει μόνο το online, πατήστε manage game και προσθέστε το. Και παιδεύομαι τόση ώρα να βρω άκρη. Άντε να δούμε πότε θα φτιάξουν έναν σοβαρό launcher....
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Τι μούφα είναι αυτή; Οι αντίπαλοι είναι μικροσκοπικά νανάκια. Χχααχαχαχχαχχααχαχχχαχα 2
enable_your_mind Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εντυπωσιακο το πρωτο 2ωρο ... Ειναι απο τα καλυτερα fps γενικα και απολαυση να το παιζεις.. Δεν ξερω πως θα ειναι τωρα που θα ειναι στο open world αλλα αυτο το 2ωρο ηταν σουπερ κινηματογραφικο και πολυ ωραια ατμοσφαιρα...Μουσικαρα και σε 4k Ultra μεχρι τωρα τα γραφικα ειναι πιο ομορφα απο οτι περιμενα, πολυ καλυτερα απο το multi παντως , ειδικα τα χρωματα.. Οταν ανοιξει ο κοσμος δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο καλα.. ...
Skywalker333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, skiabox είπε Τι μούφα είναι αυτή; Οι αντίπαλοι είναι μικροσκοπικά νανάκια. Χχααχαχαχχαχχααχαχχχαχα με λιγα λογια ειδες λιγα λεπτα απο την εισαγωγη που εχει τα Grunts (κλασσικα μινι mob εχθροι του halo) και εβγαλες μουφα το παιχνιδι; Οκ, δε βλεπω κανενα logic jump εδω. Τελπαν για να μην λεμε ανακρίβειες, το παιχνιδι εχει παρα πολλους εχθρους. τα grunts ειναι οι μικροτεροι. απο εκει κ περα εχει ενα σωρο αλλους με διαφορετικα μεγεθη, δυναμεις κ οπλισμο. Οι brutes για παραδειγμα σου ριχνουν ενα κεφαλι κ με μια σφυρια στο περνουν 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsabasid είπε Στο pc δεν απαιτείται ultimate. To utlimate περιλαμβάνει και το gamepass for pc, αλλά ΔΕΝ είναι απαραίτητο. Το update των 4gb εμφανίζεται στην εφαρμογή του gamepass, όχι in game. Nαι δεν ειναι.. Απλα αργησαν να δωσουν το update για να ανοιξει το campaign και υπεθεσα μηπως ηταν αυτο.. Και εγω με το απλο pass ειμαι
GhostDel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Το multi πολλα θεματα. Ακυρα high ping, fps drops, packets. Ποσα ranked χαμενα
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Χαίρομαι που πάει τόσο σκατά το download αυτού του παιχνιδιού και όχι δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα. Μπας αλλάξουν τελείως το xbox app των windows.. Βατερλώ! Σκεφτείτε να ήμουν fan του παιχνιδιού, πως θα ήμουν τώρα.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Tι κωμωδια ειναι αυτο το MS Store και τα gaming services.. Εγινε το install επαιξα λιγο campaign πριν βγηκα, ξαναμπηκα με πεταει στα gaming services.. Δοκιμασα τα παντα repair,reset,uninstall,registry uninstall τιποτα.. Και δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου συμβαινει.. Στο Flight Simulator μπαινει κανονικα σε αυτο εδω με πεταει στα gaming services.. Χαλι μαυρο αυτο το store ουτε να επεμβεις στους φακελους μπορεις ευκολα,ουτε να μπεις ουτε τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα