Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το single player δεν έχει ανοίξει. Από αύριο είναι? Κατέβασα το παιχνίδι στο pc gamepass το εγκατέστησα αλλά δεν μπαίνει 

(είμαι και λίγο άσχετος με συνδρομές) 

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπερα φιλτατοι. Απο τις 8 μεχρι τωρα επιχειρω επι ματαιω να ξεκινησω το campaign χωρις αποτελεσμα και ενω φυσικα εχω προεγκαταστησει το παιχνιδι. Τι φαση;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ έχω gamepass συνδρομή στο PC, έχω κατεβάσει εδώ και καιρό το mutliplayer, και δε μου δίνει κάποια επιλογή να κατεβάσω το campaign. To θεωρεί installed. Αλλά εγώ έχω κατεβάσει μόνο 25GB του online. Υπάρχει περίπτωση να μη θέλει έξτρα κατέβασμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, firepc είπε

πας μεσα στο παιχνιδι και πατας download στο campaign

20.09GB εξτρα ειναι

Στο section campaign. μου βγάζει μόνο την επιλογή για prepurchase, δε μου δίνει επιλογή για download. Σκέφτηκα να πατήσω στο purchase μπας και μου αναγνωρίσει το gamepass κλπ, αλλά μου κάνει prompt για πληρωμή 70 ευρώ.

Edit, τώρα μου εμφάνισε επιλογή για update κατεβάζει 4GB, για να δούμε

Επεξ/σία από tsabasid
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, firepc είπε

πας μεσα στο παιχνιδι και πατας download στο campaign

20.09GB εξτρα ειναι

Αυτο φοβομουν γιατι εξ αρχης δεν κατεβαζε τα campaign files.. Ουτε εμενα με αφηνει να το κατεβασω.. λεει πρεπει να αγοραστει.. Εσυ με το gamepass το κατεβασες ελευθερα;

Μηπως θελει το xbox ultimate game pass και οχι το απλο;

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Αυτο φοβομουν γιατι εξ αρχης δεν κατεβαζε τα campaign files.. Ουτε εμενα με αφηνει να το κατεβασω.. λεει πρεπει να αγοραστει.. Εσυ με το gamepass το κατεβασες ελευθερα;

ναι απο gp

Παιζει κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsabasid είπε

Στο section campaign. μου βγάζει μόνο την επιλογή για prepurchase, δε μου δίνει επιλογή για download. Σκέφτηκα να πατήσω στο purchase μπας και μου αναγνωρίσει το gamepass κλπ, αλλά μου κάνει prompt για πληρωμή 70 ευρώ.

Edit, τώρα μου εμφάνισε επιλογή για update κατεβάζει 4GB, για να δούμε

μου κανει ακριβως το ιδιο,βγαζει την καρτα μου να πληρωσω,δεν βρισκω επιλογη για επιπλεον 4gb να κατεβασω

ουτε στην εφαρμογη xbox on βλεπω αλλη επιλογη για κατεβασμα

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

Το ultimate θελει παιδια αλλιως δεν κατεβαινει με το απλο game pass απλα ενημερωνω για τους υπολοιπους που ηθελαν να ξερουν. Και λογικο ειναι γιατι ειναι cross platform day 1

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Το ultimate θελει παιδια αλλιως δεν κατεβαινει με το απλο game pass απλα ενημερωνω για τους υπολοιπους που ηθελαν να ξερουν. Και λογικο ειναι γιατι ειναι cross platform day 1

εγω gp PC εχω μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...