Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως έχει αναφερθεί και παλιότερα,σε παιχνίδια που είναι day one διαθέσιμα στο gamepass,δεν έχουν κυριολεκτικά κανένα απολύτως νόημα video τέτοιου τύπου.

Κατεβάζεις,δοκιμάζεις το παιχνίδι και αν σου αρέσει το αγοράζεις σε όποια τιμή θες ή και καθόλου.

Είναι το μεγαλύτερο καλό της υπηρεσίας αυτής,δηλαδή να δοκιμάζεις με πολύ μικρό κόστος πάρα πολλά παιχνίδια από το να τα αγόραζες στα τυφλά.

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Προσωπικά έχω παίξει κάτω από 10 ώρες οπότε όχι δεν έχω πετύχει cheaters. Αν όμως δεν έχει καθόλου anti-cheat και λόγω του f2p θα γεμίσει. Τώρα Cronus Zen κλπ παίζουν σίγουρα και είναι νόμιμα cheats.

Το anti-cheat αφού θα είναι σαν του Valorant, θα δουλέψει. Ίσως με προβλήματα στην αρχή αλλά θα το φέρουν. Σίγουρα το πρόβλημα δεν θα λυθεί 100% αλλά έστω αν λύσουν το 80% θα είναι μια χαρά τα παιχνίδια.

απο οτι διαβασα το cheat μπορει ευκολα να παρακαφθει με ενα δευτερο PC που θα αναλυει την εικονα με AI software.

wow, σιγουρα εχουν εξελιχθει τα cheats απο την εποχη του IDDQD.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, privateer είπε

Νεροπιστολα δεν είναι τα όπλα. Απλά δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του χαλο με αλλά arena shooters. Δεν είναι τα όπλα αδύναμα αλλά το ότι είσαι ένας σούπερ στρατιώτης το οποίο θα ήταν αστείο να πεθαίνεις με λίγες σφαίρες. Το melee είναι ένα έξτρα χαρακτηριστικό του gameplay του. Αν σε ενοχλεί μπορείς να παίξεις BTB στο οποίο είναι πιο ανοιχτές οι πίστες Επίσης μάλλον δεν παίζεις πολλά τέτοια παιχνίδια όταν μου παρουσιάζεις τα killstreaks του cod σαν κάτι το θετικό. ένα στοιχείο που προμοταρει το ατομισμό και καθόλου το ομαδικό gameplay όπως γίνεται στο χαλο. Στο χαλο είναι σχεδόν αδύνατο να σκοτώσεις 2ατομα face to face στο cod γίνεται. Οπότε πρέπει να είσαι κοντά στην ομάδα σου και συνδυαστικά να ρίξεις τους άλλους. Στο cod μπορείς άνετα να είσαι lone wolf.

Τα νούμερα μια χαρά είναι

Νο1 ήταν στο αμερικανικό χβοχ most played τις προάλλες που είδα. Στο steam είναι επίσης σταθερά πάνω από 100κ. 

Γενικά ηταν έξυπνη κίνηση που το έκαναν f2p για να κερδίσει νέο κόσμο.

Μονο ομαδικα δεν παιζουν στο halo και αυτο ειναι το αρνητικο, γιατι βασιζεται στην ομαδα και ο καθενας κανει οτι να ναι, ειδικα σε ranked ειναι αστα να πανε...αφου ειναι f2p λογικο να εχει κοσμο απλα η ταση ειναι προς τα κατω και οχι προς τα πανω απο την πρεμιερα.

Δημοσ.

Εμενα προσωπικά αυτό που με χαλάει στο multi(που με χαλούσε και στο Overwatch),είναι ότι δεν μπορείς να διαλέξεις τι mode θα παίξεις αλλά θα μπεί αργότερα.

Όχι άλλο oddball 😬

Δημοσ.
1 minute ago, mtifosi said:

Μονο ομαδικα δεν παιζουν στο halo και αυτο ειναι το αρνητικο, γιατι βασιζεται στην ομαδα και ο καθενας κανει οτι να ναι, ειδικα σε ranked ειναι αστα να πανε...αφου ειναι f2p λογικο να εχει κοσμο απλα η ταση ειναι προς τα κατω και οχι προς τα πανω απο την πρεμιερα.

Πάντα έτσι δεν γίνεται στην πρεμιέρα κάθε παιχνιδιού ιδίως f2p γίνεται ο Κάκος χαμός. Όποιος δει φως μπαίνει 😅 μετά μένουν αυτοί που πραγματικά τους αρέσει. Αφού ειναι f2p κόσμο να παίζεις θα έχεις παντα. Τώρα αν θα έχει 100,200,300 χιλιάδες δεν έχει και μεγάλη σημασία για εμας. Μόνο το sbmm θεωρητικά θα μπορεί να κάνει καλύτερη δουλεια. Αλλά και αυτό είναι μεγάλο θέμα για όλα τα μουλτι παιχνίδια και δεν θέλω να το πιάσω. Και όντως το χαλο θέλει ομάδα για να το ευχαριστηθεις. Αν παίζεις μόνος σου μπορεί να σε κάνει να το παρατήσεις πολύ ευκολα. Έχει μεγάλη διαφορα σε όλα τα παιχνίδια να παίζεις με ομάδα βέβαια αλλά ακόμη περισσότερο εδώ γιατί είναι 4v4.

Δημοσ.
26 minutes ago, Fulgore said:

Εμενα προσωπικά αυτό που με χαλάει στο multi(που με χαλούσε και στο Overwatch),είναι ότι δεν μπορείς να διαλέξεις τι mode θα παίξεις αλλά θα μπεί αργότερα.

Όχι άλλο oddball 😬

Ισχύει και είπαν θα το αλλάξουν πριν το τέλος της χρονιας. Και καλά είναι έτσι γιατί πάντα όλοι θέλουν να παίξουν slayer και μετά η playlist με τα objectives πεθαίνει. Όπως και να έχει πρέπει να βρουν ένα τρόπο να μην γίνει κάτι τέτοιο και τα quests επίσης να μην προμοταρουν να παίζεις με ηλίθια όπλα και να χαλάς την ομάδα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, privateer είπε

Ισχύει και είπαν θα το αλλάξουν πριν το τέλος της χρονιας. Και καλά είναι έτσι γιατί πάντα όλοι θέλουν να παίξουν slayer και μετά η playlist με τα objectives πεθαίνει. Όπως και να έχει πρέπει να βρουν ένα τρόπο να μην γίνει κάτι τέτοιο και τα quests επίσης να μην προμοταρουν να παίζεις με ηλίθια όπλα και να χαλάς την ομάδα. 

εγω παλι ψιλοβαριεμαι στο Slayer. εκει ειναι ειδικα που οργιαζει το challenge hunting και βλεπεις την ομαδα σου να καρναβαλιζει γιατι πρεπει να κανει 15 kills με το commando riffle αντι να κοιταει να κερδισει η ομαδα.
οχι οτι δε γινεται και στα αλλα modes, αλλα εδω εχεις απολυτη ηθικη ελευθερια κ δε σε νοιαζει τιποτα :P 

αντιθετως περναω πολυ ωραια με oddball, CTF και Control

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, privateer είπε

Πάντα έτσι δεν γίνεται στην πρεμιέρα κάθε παιχνιδιού ιδίως f2p γίνεται ο Κάκος χαμός. Όποιος δει φως μπαίνει 😅 μετά μένουν αυτοί που πραγματικά τους αρέσει. Αφού ειναι f2p κόσμο να παίζεις θα έχεις παντα. Τώρα αν θα έχει 100,200,300 χιλιάδες δεν έχει και μεγάλη σημασία για εμας. Μόνο το sbmm θεωρητικά θα μπορεί να κάνει καλύτερη δουλεια. Αλλά και αυτό είναι μεγάλο θέμα για όλα τα μουλτι παιχνίδια και δεν θέλω να το πιάσω. Και όντως το χαλο θέλει ομάδα για να το ευχαριστηθεις. Αν παίζεις μόνος σου μπορεί να σε κάνει να το παρατήσεις πολύ ευκολα. Έχει μεγάλη διαφορα σε όλα τα παιχνίδια να παίζεις με ομάδα βέβαια αλλά ακόμη περισσότερο εδώ γιατί είναι 4v4.

Χαιρω πολυ με ομαδα σε ολα καλα ειναι...αν θες να μπεις για γυρο και ο καθενας κανει οτι να ναι ομως δεν γινεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι που προσπάθησα να παίξω λίγο multiplayer έφαγε uninstall μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες παιχνιδιού. Τι να πω, γούστα είναι αυτά αλλά δεν είναι χειρισμός και όπλα αυτά. Ειδικά τα όπλα έχουν τελείως χάλια feeling. Το campagin θα το παίξω γιατί είναι διαφορετική φάση.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Εγώ πάλι που προσπάθησα να παίξω λίγο multiplayer έφαγε uninstall μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες παιχνιδιού. Τι να πω, γούστα είναι αυτά αλλά δεν είναι χειρισμός και όπλα αυτά. Ειδικά τα όπλα έχουν τελείως χάλια feeling. Το campagin θα το παίξω γιατί είναι διαφορετική φάση.

εχω ακριβως την ιδια αποψη για τα τελευταια 5-6 CoD. Αλλα οπως ειπες, αυτο ειναι ξεκαθαρα θεμα προσωπικου γουστου μου, οχι πανανθρωπινη αλήθεια ;)

Τα οπλα και το gunplay των Halo και Destiny παντα μου ηταν τα πιο αγαπημένα, μου αρεσει πολυ το feel στη μαχη, οι ασπιδες, τα trickshots κ τα διαφορα κολπα που εχουν αυτα τα παιχνιδια. Ειναι εντελως αλλη σχολη ομως απο τα military shooters με πολυ διαφορετικο στυλ οποτε ειναι πολυ συχνο η μια πλευρα να μην συμπαθει πολύ την αλλη. Δεν εγινε κ τιποτα, 2 τονους παιχνιδια υπαρχουν εκει εξω, δε μας αρεσει το Α, παμε στο Β. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...