Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ομορφα οκ απλα κανενα δεν σε αφηνει με κατι παραπανω οπως η coalition για μενα, ισως η playground με το FH 5. Παντως η μηχανη του infinite δειχνει παρωχημενη... ναι ξεκαθαρα, ειναι μηχανη στημενη με ενα πραγμα στο μυαλο, το multiplayer. να δινει 60-120FPS αλλα και να τα δινει σε μετρια PCs και στα original xbox one. Το παιχνιδι βγαινει ΚΑΙ στο xbox series, οχι το αναποδο. και φαινεται. δεν ειναι κακη βεβαια, απλα δεν ειναι τιποτα το τρομερο. 1
aleka13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε 20 χρονια παιζω cod και bf..Το cod εφυγε αερας ..το ίδιο και το bf..όπως μπηκαν βγηκαν ,,το halo ειναι εθισμός!!!!! Χρόνια έχω να παίξω τετιο shooter. Οι τυποι εδωσαν ρεστα💪μέχρι μπλούζα παραγγειλα. Εγώ φίλε σφουγγαριζω και έχω το Spotify να παίζει το soundtrack του MCC, σε νιώθω 👍 1
mtifosi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δυστυχως στο multiplayer εμφανιστηκαν ηδη αρκετα cheat και το gameplay του κατανταει παλι επαναλαμβανομενο με αυτο το melee συστημα που πρεπει να το χρησιμοποιεις σχεδον παντα. Η αισθηση στο shooting δεν ακουμπαει cod/bf...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο Warzone/Vanguard τώρα που θα μπει το anti-cheat μπας και βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι..Με easy anti-cheat ή καθόλου όπως το Infinite δεν διασκεδάζεις.
privateer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mtifosi said: Δυστυχως στο multiplayer εμφανιστηκαν ηδη αρκετα cheat και το gameplay του κατανταει παλι επαναλαμβανομενο με αυτο το melee συστημα που πρεπει να το χρησιμοποιεις σχεδον παντα. Η αισθηση στο shooting δεν ακουμπαει cod/bf... ποια αισθηση στο shooting εχει το Bf. επαιξες καθολου 2042? 😂 Επισης επαναλαμβανομενο συστημα το melee το οποιο βαζει ενα εξτρα skill δεν θα το ελεγα. Και ουτε μπορεις να το χρησιμοποιεις συνεχεια. Λες και στο cod που απλα κανεις respawn βαρας πεθαινεις και παλι respawn έχει κατι διαφορετικο η μη επαναλαμβανομενο. Αντιθετα εγω αν και δεν ημουν fan του halo multi για πρωτη φορα θα ελεγα οτι τα shooting mechanics του halo φτανουν αυτα του cod και ειναι τοσο fun. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από privateer
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ αυτό που κάνω μόλις πέφτει το armor είναι να χοροπηδάω σαν το κατσίκι μπροστά στον άλλον για να μην μπορεί να με πετύχει και όταν φτάσω κοντά, κάνω melee. Έχω άπειρα kills με αυτόν τον τρόπο και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Εκεί είναι η επαναληψιμότητα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από ioannis__
privateer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Μόνο Warzone/Vanguard τώρα που θα μπει το anti-cheat μπας και βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι..Με easy anti-cheat ή καθόλου όπως το Infinite δεν διασκεδάζεις. Τελειως διαφορετικο παιχνιδι και κατσε να δουμε αυτο το περιφημο anti cheat αν θα δουλεψει. Επισης δηλ εσυ εχεις πεσει σε cheaters στο halo? Γιατι εγω αυτο το λιγο που εχω παιξει λογω χρονου cheaters δεν ειδα. Εχω ακουσει για cheaters στο onyx ranked. 2 minutes ago, ioannis__ said: Πάντως εγώ αυτό που κάνω μόλις πέφτει το armor είναι να χοροπηδάω σαν το κατσίκι μπροστά στον άλλον για να μην μπορεί να με πετύχει και όταν φτάσω κοντά, κάνω melee. Έχω άπειρα kills με αυτόν τον τρόπο και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Εκεί είναι η επαναληψιμότητα. αν το κανεις σε καλους παικτες αυτο οσο και να χοροπηδας συνηθως δεν θα προλαβεεις να φτασεις κοντα τους η θα φας και εσυ Melee και τελος😄
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, privateer είπε αν το κανεις σε καλους παικτες αυτο οσο και να χοροπηδας συνηθως δεν θα προλαβεεις να φτασεις κοντα τους η θα φας και εσυ Melee και τελος😄 ε ναι αλλά πόσοι είναι οι καλοί; Ένα 20%; 30%; και αν. Σχεδόν πάντα πιάνει αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, privateer είπε Τελειως διαφορετικο παιχνιδι και κατσε να δουμε αυτο το περιφημο anti cheat αν θα δουλεψει. Επισης δηλ εσυ εχεις πεσει σε cheaters στο halo? Γιατι εγω αυτο το λιγο που εχω παιξει λογω χρονου cheaters δεν ειδα. Εχω ακουσει για cheaters στο onyx ranked. Προσωπικά έχω παίξει κάτω από 10 ώρες οπότε όχι δεν έχω πετύχει cheaters. Αν όμως δεν έχει καθόλου anti-cheat και λόγω του f2p θα γεμίσει. Τώρα Cronus Zen κλπ παίζουν σίγουρα και είναι νόμιμα cheats. Το anti-cheat αφού θα είναι σαν του Valorant, θα δουλέψει. Ίσως με προβλήματα στην αρχή αλλά θα το φέρουν. Σίγουρα το πρόβλημα δεν θα λυθεί 100% αλλά έστω αν λύσουν το 80% θα είναι μια χαρά τα παιχνίδια.
privateer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Προσωπικά έχω παίξει κάτω από 10 ώρες οπότε όχι δεν έχω πετύχει cheaters. Αν όμως δεν έχει καθόλου anti-cheat και λόγω του f2p θα γεμίσει. Τώρα Cronus Zen κλπ παίζουν σίγουρα και είναι νόμιμα cheats. Το anti-cheat αφού θα είναι σαν του Valorant, θα δουλέψει. Ίσως με προβλήματα στην αρχή αλλά θα το φέρουν. Σίγουρα το πρόβλημα δεν θα λυθεί 100% αλλά έστω αν λύσουν το 80% θα είναι μια χαρά τα παιχνίδια. μακαρι να πιασει για να ακολουθησουν και αλλοι. Σημερα δεν ξεκιναει το pre access? Πιο cheat πιστευω για μενα στο χαλο ειναι το gamepad assist. στo ranked που παιζεις με BR εχουν πλεονεκτημα αυτοι με gamepad σε σχεση με M/K. Το ιδιο ισχυει και στο CoD. Η πλειοψηφια σε τετοια παιχνιδια παιζει με gamepad για να εχουν το aim assist. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από privateer 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Αύριο το early access για τους Vanguard owners.
mtifosi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, privateer είπε ποια αισθηση στο shooting εχει το Bf. επαιξες καθολου 2042? 😂 Επισης επαναλαμβανομενο συστημα το melee το οποιο βαζει ενα εξτρα skill δεν θα το ελεγα. Και ουτε μπορεις να το χρησιμοποιεις συνεχεια. Λες και στο cod που απλα κανεις respawn βαρας πεθαινεις και παλι respawn έχει κατι διαφορετικο η μη επαναλαμβανομενο. Αντιθετα εγω αν και δεν ημουν fan του halo multi για πρωτη φορα θα ελεγα οτι τα shooting mechanics του halo φτανουν αυτα του cod και ειναι τοσο fun. Ούτε καν σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στα νεροπίστολα του halo με τα αλλά. Ναι το melee είναι φοβερό skill τι να σου πω …σαν fighting καταντάει πολλές φορές …το cod έχει και αλλά πράγματα όμως όπως killstreaks, perks που αλλάζουν την ροη ..δεν λέω πως δεν είναι καλό αλλά όπως δείχνουν και τα νούμερα των παικτών κυλάει προς τα κάτω , εξάλλου για αυτό το έβγαλαν και f2p… 1 1
privateer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, mtifosi said: Ούτε καν σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στα νεροπίστολα του halo με τα αλλά. Ναι το melee είναι φοβερό skill τι να σου πω …σαν fighting καταντάει πολλές φορές …το cod έχει και αλλά πράγματα όμως όπως killstreaks, perks που αλλάζουν την ροη ..δεν λέω πως δεν είναι καλό αλλά όπως δείχνουν και τα νούμερα των παικτών κυλάει προς τα κάτω , εξάλλου για αυτό το έβγαλαν και f2p… Νεροπιστολα δεν είναι τα όπλα. Απλά δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του χαλο με αλλά arena shooters. Δεν είναι τα όπλα αδύναμα αλλά το ότι είσαι ένας σούπερ στρατιώτης το οποίο θα ήταν αστείο να πεθαίνεις με λίγες σφαίρες. Το melee είναι ένα έξτρα χαρακτηριστικό του gameplay του. Αν σε ενοχλεί μπορείς να παίξεις BTB στο οποίο είναι πιο ανοιχτές οι πίστες Επίσης μάλλον δεν παίζεις πολλά τέτοια παιχνίδια όταν μου παρουσιάζεις τα killstreaks του cod σαν κάτι το θετικό. ένα στοιχείο που προμοταρει το ατομισμό και καθόλου το ομαδικό gameplay όπως γίνεται στο χαλο. Στο χαλο είναι σχεδόν αδύνατο να σκοτώσεις 2ατομα face to face στο cod γίνεται. Οπότε πρέπει να είσαι κοντά στην ομάδα σου και συνδυαστικά να ρίξεις τους άλλους. Στο cod μπορείς άνετα να είσαι lone wolf. Τα νούμερα μια χαρά είναι Νο1 ήταν στο αμερικανικό χβοχ most played τις προάλλες που είδα. Στο steam είναι επίσης σταθερά πάνω από 100κ. Γενικά ηταν έξυπνη κίνηση που το έκαναν f2p για να κερδίσει νέο κόσμο. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (γω να σας πω ότι κανένα halo δε μου χει αρέσει,αλλά μη πέσετε να με φάτε) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα