d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι τα ubi games, είναι ότι σχεδόν όλα τα studios το πάνε προς το open-world για να προσθέτουν μούφα διάρκεια(Συνήθως) στον τίτλο κάνοντας ζημιά στο pacing. Π.χ. το Metro Exodus το θεωρώ χειρότερο από τα προηγούμενα Metro γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Ισχυει και ενα open world δεν μπορει να βγαινει σε ετησια βαση και εδω μακακιζεται η Ubi και οι λοιπες.. Kαι για το Metro συμφωνω. Καλως ή κακως μερικα παιχνιδια ειναι φτιαγμενα για linearity και να διαπρεπουν στους τομεις του gameplay και ενος υπεροχου storyline .. Ετσι μαθαμε ειδικα τα ΑΑΑ single player FPS και ετσι τα θελουμε σε αυτο και εγω ειμαι αυτης της αποψης. 4
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Ετσι μαθαμε ειδικα τα ΑΑΑ single player FPS και ετσι τα θελουμε σε αυτο και εγω ειμαι αυτης της αποψης. Βασικα τα μαθαμε με Quake, Duke Nukem και Doom οποτε η ιστορια ειναι κατι που μπηκε πολυυυυυ μετα (στην ουσια απο Half Life 1 και μετα αρχισαν να γινονται σοβαρες προσπαθειες) αν κ ειμαι μαζι σου, μου αρεσει η καλη ιστορια σε FPS games (βασικα και σε ποδοσφαιρακι, οπου κ να μπει καλη ιστορια ειμαι χαρουμενος!)
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Βασικα τα μαθαμε με Quake, Duke Nukem και Doom οποτε η ιστορια ειναι κατι που μπηκε πολυυυυυ μετα (στην ουσια απο Half Life 1 και μετα αρχισαν να γινονται σοβαρες προσπαθειες) αν κ ειμαι μαζι σου, μου αρεσει η καλη ιστορια σε FPS games (βασικα και σε ποδοσφαιρακι, οπου κ να μπει καλη ιστορια ειμαι χαρουμενος!) Ε οκ εξαρταται τι ειδαμε πρωτα.. π.χ σε first person πρωτη μου εμπειρια ηταν το Eye of the beholder που ομως ηταν role playing και οχι action αρα δεν ηταν το Doom... Μπηκα αλλιως στον κοσμο του fps.. Και ουσιαστικα το Doom με το Quake και μετεπειτα τα Unreal 1 και το HL ηταν που με εβαλαν στο AAA fps story.. Ποιο πολυ ομως λατρης των δυο τελευταιων (Unreal και μετεπειτα Unreal Tournament) και οχι των Doom/Quake προσωπικα..Ουτε τοτε μου εκαναν τρομερη εντυπωση σαν τιτλοι ουτε σημερα τρελαινομαι.. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 20 χρονια παιζω cod και bf..Το cod εφυγε αερας ..το ίδιο και το bf..όπως μπηκαν βγηκαν ,,το halo ειναι εθισμός!!!!! Χρόνια έχω να παίξω τετιο shooter. Οι τυποι εδωσαν ρεστα💪μέχρι μπλούζα παραγγειλα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά ποια ρέστα έδωσαν? Ίδιο gameplay με τα προηγούμενα έχει με κάποιες προσθήκες όπως ο γάντζος. Κουλάρερε λίγο τα λέτε λες και ανακάλυψαν ξανά τον τροχό. 2
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, firepc είπε προσωπικες αποψεις λεμε εδω περα Εγω (οπως και πολλοι αλλοι) πιστευω οτι μετα απο 20 χρονια, η σειρα μπορει κλεισει. Προφανώς αλλά δεν βλέπω να στηρίζονται κάπου για την σειρά Halo. Να μου έλεγες για Far Cry,Battlefield,Call of duty κλπ που τα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα παράπονα και από τον κόσμο,να συμφωνήσω. Είδες πχ σε PC μεριά πώς πέσανε με τα μούτρα στο Halo MCC και τώρα στο Multi του infinite? Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει νέα Halo. Τώρα για το Infinite ας το παίξουμε πρώτα και οι ίδιοι το παιχνίδι και μετά ας γράψουμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε στις κριτικές που πήρε.
firepc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Προφανώς αλλά δεν βλέπω να στηρίζονται κάπου για την σειρά Halo. Να μου έλεγες για Far Cry,Battlefield,Call of duty κλπ που τα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα παράπονα και από τον κόσμο,να συμφωνήσω. Είδες πχ σε PC μεριά πώς πέσανε με τα μούτρα στο Halo MCC και τώρα στο Multi του infinite? Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει νέα Halo. Τώρα για το Infinite ας το παίξουμε πρώτα και οι ίδιοι το παιχνίδι και μετά ας γράψουμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε στις κριτικές που πήρε. οκ μπορει να εχω λαθος Παντως οπως ειπες και εσυ πιο πισω, δεν πρεπει να ξεζουμιζουν μονο τα μεγαλα τους IP αλλα να βγαζουν και νεο πραμα Οσο για το ιδιο το game, πιστευω οτι θα ειναι απολαυστικο οπως και τα προηγουμενα της σειρας
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, firepc είπε Παντως οπως ειπες και εσυ πιο πισω, δεν πρεπει να ξεζουμιζουν μονο τα μεγαλα τους IP αλλα να βγαζουν και νεο πραμα σε αυτο συμφωνώ απολύτως. Η προηγούμενη γενιά ηταν μια τραγωδία για την MS. Τωρα δειχνουν να βελτιώνονται παντως. Indiana Jones, 3 νεα παιχνιδια απο Obsidian, Starfield, Redfall, Everwild, Deathloop (δικο τους στουντιο πλεον), Grounded, νεο ip απο inxile, νεο απο compulsion, 2 νεα απο ninja theory, νεο απο ID software, reboot Perfect Dark και καποια αλλα ειναι στο pipeline αποσο ξερουμε, δειχνει αν μη τι αλλο οτι ειναι πολλα νεα πραγματακια μεσα στο προγραμμα περα απο τα κλασσικα forza/gears/halo κ το Fable reboot. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, firepc είπε Παντως οπως ειπες και εσυ πιο πισω, δεν πρεπει να ξεζουμιζουν μονο τα μεγαλα τους IP αλλα να βγαζουν και νεο πραμα Σωστά,αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο θέμα και καλό είναι να γίνει κάποια χρόνια αργότερα που θα έχουμε καλύτερη εικόνα όλων των εταιρειών.
mtifosi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Παντως στον τεχνικο τομεα το μοναδικο studio της ms που εντυπωσιαζει ειναι η coalition ειδικα με το hivebuster dlc...η 343 δεν το εχει τοσο...
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 καλα εχει βγαλει μερικα ΑΑΑ για φετος, δεν ειναι ολα στο pipeline.
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, mtifosi είπε Παντως στον τεχνικο τομεα το μοναδικο studio της ms που εντυπωσιαζει ειναι η coalition ειδικα με το hivebuster dlc...η 343 δεν το εχει τοσο... Και οι Turn 10 και Playground Games εχουν δειξει τρομερα πραγματα. Η Asobo δεν ειναι της MS αλλα το Flight Sim ειναι. Και πλεον εχουν στα χερια τους και την Machine Games, την ID Tech και την Arcane που ολες βγαζουν ομορφα παιχνιδια. Και Bethesda μπορεις να πεις αλλα εχει να βγαλει "ομορφο" παιχνιδι πολλααα χρονια, ισως η νεα εκδοση της μηχανης τους για το Starfield να δωσει καλο υλικο κ παλι. 1
privateer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Skywalker333 said: σε αυτο συμφωνώ απολύτως. Η προηγούμενη γενιά ηταν μια τραγωδία για την MS. Τωρα δειχνουν να βελτιώνονται παντως. Indiana Jones, 3 νεα παιχνιδια απο Obsidian, Starfield, Redfall, Everwild, Deathloop (δικο τους στουντιο πλεον), Grounded, νεο ip απο inxile, νεο απο compulsion, 2 νεα απο ninja theory, νεο απο ID software, reboot Perfect Dark και καποια αλλα ειναι στο pipeline αποσο ξερουμε, δειχνει αν μη τι αλλο οτι ειναι πολλα νεα πραγματακια μεσα στο προγραμμα περα απο τα κλασσικα forza/gears/halo κ το Fable reboot. επισης ξερουμε για το παιχνιδι της ΙΟ, το Contraband απο Avalanche, το As Dusk Falls απο Interior Night, ενα aRPG απο Brass Studios, gears 6 και νεο ip απο Coalition και αρκετα ακομη που δεν εχουν ανακοινωθει επισημα. Απο 2023 θα γινει χαμος...
mtifosi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Και οι Turn 10 και Playground Games εχουν δειξει τρομερα πραγματα. Η Asobo δεν ειναι της MS αλλα το Flight Sim ειναι. Και πλεον εχουν στα χερια τους και την Machine Games, την ID Tech και την Arcane που ολες βγαζουν ομορφα παιχνιδια. Και Bethesda μπορεις να πεις αλλα εχει να βγαλει "ομορφο" παιχνιδι πολλααα χρονια, ισως η νεα εκδοση της μηχανης τους για το Starfield να δωσει καλο υλικο κ παλι. Ομορφα οκ απλα κανενα δεν σε αφηνει με κατι παραπανω οπως η coalition για μενα, ισως η playground με το FH 5. Παντως η μηχανη του infinite δειχνει παρωχημενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα