Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

η 343 έδωσε το καλύτερο Halo που εχει δώσει, με ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα αποτι τα 4 και 5.

Είναι τέλειο; Οχι. Υπαρχουν διαφορα πραγματακια που θελει να φτιαχτουν στην πορεία ή θα θελαμε να δουμε σε επομενο campaign. Και ειμαι βεβαιος οτι το πιο μοναχικο campaign δεν θα ειναι για ολους.
Αλλα απο πλευρας gameplay, ειναι το καλυτερο Halo που εχω παιξει, η 343 απλα πετυχε διανα εδω. Εξαισια δουλεια εχει γινει, δε μπορεις να περιγράψεις τι ομορφια ειναι το grappleshot στο campaign.

Mα για το gameplay δεν ειδα κανενας να λεει ασχημα λογια . Αλλα οταν εχεις 100αδες παιχνιδια πλεον θες κατι παραπανω , κατι που σου μενει . 

Το playstation γιατι πηρε τοσο προβαδισμα στην προηγουμενη γενια. Δεν νομιζω να κανουν κατι διαφορετικο απο αποψη gameplay ,ισα ισα που θα ελεγα εκει οτι η microsoft ειναι καλυτερη. Αλλα ειχαν ιστοριες που τις θυμοσουν . 

Χρειαζεται οπωσδηποτε καλους γραφεις οι microsoft . Ευελπιστω η ninja theory να δωσει κατι καλο με το hellblade 2

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Έχω XSX και τα περιμένω, προς το παρόν ξαναζεσταμένα φαγητά παίρνουμε.

γιατι εχεις ξαναπαιξει open world halo?😛

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Mα για το gameplay δεν ειδα κανενας να λεει ασχημα λογια . Αλλα οταν εχεις 100αδες παιχνιδια πλεον θες κατι παραπανω , κατι που σου μενει . 

Το playstation γιατι πηρε τοσο προβαδισμα στην προηγουμενη γενια. Δεν νομιζω να κανουν κατι διαφορετικο απο αποψη gameplay ,ισα ισα που θα ελεγα εκει οτι η microsoft ειναι καλυτερη. Αλλα ειχαν ιστοριες που τις θυμοσουν . 

Χρειαζεται οπωσδηποτε καλους γραφεις οι microsoft . Ευελπιστω η ninja theory να δωσει κατι καλο με το hellblade 2

κοιτα, απο το να παμε στο "οκ δεν ειναι κατι το απιστευτο" στο "το σεναριο ειναι μουφα" που πηγες εσυ, ειναι μια χαωτικη, τεραστια απόσταση :) 

Θα θελαμε το σεναριο να ειναι Mass Effect? προφανως. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :P 
Αλλα οχι, δεν ειναι μουφα το παιχνιδι, προς θεου.

Τελος παντων, κυκλοφορεί σε 2 μέρες οπότε οταν το εχεις παιξει τοτε μπορουμε να το συζητησουμε καλυτερα. Δεν ειναι δυνατον να κανουμε συζητηση σε μεγαλυτερο βαθος με μονο τη μια πλευρα να εχει δει το παιχνιδι ;) 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατί να μπει μια τελεία,αν ο κόσμος ζητάει περισσότερο Halo?

προσωπικες αποψεις λεμε εδω περα

Εγω (οπως και πολλοι αλλοι) πιστευω οτι μετα απο 20 χρονια, η σειρα μπορει κλεισει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Εγω (οπως και πολλοι αλλοι) πιστευω οτι μετα απο 20 χρονια, η σειρα μπορει κλεισει.

αυτο μπορει να υποθει για πολλες σειρες. Mario, Zelda, God of War, Rachet & Clank, Diablo, Warcraft κλπ κλπ.
Αν τα παιχνιδια που βγαζεις ειναι καλοφτιαγμενα και εξελίσονται, δεν υπαρχει προβλημα κατ εμε. Κ η MS σταματησε το τρελο αρμεγμα που εκανε επι 360 εποχη, 6 χρονια πανε απο το προηγουμενο παιχνιδι αλλωστε.

Αν απο την αλλη βγαζεις τιτλο καθε χρονο με αλλο skin οπως CoD, AC κλπ τοτε ναι, μαζι σου. Αλλα δεν ειναι απαραίτητο να κλείσει / σταματησει μια σειρα. Αν υπαρχει καλο κενο μεταξυ των τιτλων και δεν σε καινε, καλα κανουν κ συνεχιζουν. Αν δε συνεχιζαν, δε θα ειχαμε δει Mario Galaxy ή Breath of the Wild :) 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, noFEARgr said:

Χρειαζεται οπωσδηποτε καλους γραφεις οι microsoft . Ευελπιστωη ninja theory να δωσει κατι καλο με το hellblade 2

για το story ειναι ακομη πιο σημαντικο να εχεις παιξει το παιχνιδι για να εχεις προσωπικη αποψη. Δεν μπορεις να στηριχτεις στην αποψη ενος review. γιατι ετσι σου βαζω και εγω αλλα 10 που λενε το αντιθετο. Κατι αντιστοιχο μιας και ειπες σονυ δεν εγινε και με το last of us 2? Αλλοι αποθεωναν το στορι και αλλοι το θαψανε.

Just now, firepc said:

εισαι ο μοναδικος απο τον οποιο ακουω κατι τετοιο και μετα απο τα σημερινα review μαλλον ετσι θα μεινει. Μιλαμε για ενα παιχνιδι που εχει αψογο multiplayer σε  αντιθεση με κατι BF/CoD  που βγηκαν με ενα σωρο προβληματα και δυνατο campaign (BF?😆). και στην τελικη μονο το Halo και το CoD εχουν μεινει να στοχευουν τοσο ψηλα σαν πακετο (multi, coop, forge, campaign κτλ.). Και το CoD εχει 10 στουντιο απο πισω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Δλδ εσεις το 2055 θελετε να ακουτε Halo 37 και να πεταγεστε απ τους καναπεδες

οκ δεκτο αλλα εγω δεν ειμαι ετσι

αν εχει γινει σαν το CoD, τοτε οχι, ολοι θα το παρατησουν κ καλα θα κανουν :)

Αν ειναι σαν το Zelda ή το Mario, εναν main τιτλο καθε 5-6-7 χρόνια, why not? Ειδικα οταν εχουμε περιπτώσεις οπως το Infinite ειναι το πιο φρεσκο κ διαφορετικο Halo που εχουμε δει, ουτε η Bungie δεν εκανε ποτε τοσο μεγαλο leap για την σειρα.

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, privateer είπε

γιατι εχεις ξαναπαιξει open world halo?😛

Μη μου το λες για καλό αυτό. Προσωπικά έχω κουραστεί με τα open-world και θέλω linear games με δυνατό story.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Μη μου το λες για καλό αυτό. Προσωπικά έχω κουραστεί με τα open-world και θέλω linear games με δυνατό story.

Σκεψου το πιο πολυ σαν Crysis, οχι σαν Far Cry. δλδ ειναι open-ish, αρκετα μαζεμενο. Καμια σχεση δλδ με το χαος που τραβαμε στα περισσότερα open world games.

Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Μαλλον εχεις παιξει πολλα Ubi games που η λεξη open world σου δινει PTSD😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω γιατι δεν το παθαινω αυτo με τα της Ubi και των αλλων (ok το Valhalla με κουρασε λιγο παραπανω) ? Μαλλον θα ευθυνεται το οτι δεν παω για completionist οποτε δεν καιγομαι σε καθε τιτλο, παιζω τοσο οσο ωστε να ευχαριστηθω μια υγιη μεριδα απο missions/quests και ταυτοχρονα να μην καω.. 

Κουραζουν τα παντα δεν λεω ειδικα σε ετησια βαση αλλα ας μην ξεχναμε οτι δεν παθαινουμε ολοι καψιμο την ιδια χρονικη περιοδο , ουτε κουραζομαστε την ιδια χρονικη περιοδο και τα παραταμε και ολα μας φαινονται μετρια.. :)

Τον ιδιο ανθρωπο να ρωτησεις με διαφορα 1-2 ετων παιζει να εχει εντελως διαφορετικη προσεγγιση και ανεκτικοτητα στα ιδια πραγματα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Δεν είναι τα ubi games, είναι ότι σχεδόν όλα τα studios το πάνε προς το open-world για να προσθέτουν μούφα διάρκεια(Συνήθως) στον τίτλο κάνοντας ζημιά στο pacing. Π.χ. το Metro Exodus το θεωρώ χειρότερο από τα προηγούμενα Metro γι' αυτό ακριβώς το λόγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...