Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Το story ειναι μουφα απο οτι καταλαβα , αλλα εχει καλο gameplay.

εεεε οχι; δεν ειναι μουφα;

Απλα ημουν 100% σιγουρος οτι ορισμενοι παιχτες δεν θα ενθουσιαστουν που το στορυ δεν ειναι πανζουρλισμος τυπου Halo 3 αλλά που ειναι μια πολυ προσγειωμενη και προσωπικη ιστορια με δυνατη ατμοσφαιρα μοναξιας.
Αλλα μουφα δε το λες με τιποτα, ακομα κ αν ηθελες κατι πιο πομπώδες οπως στα προηγουμενα 2-3 παιχνιδια.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skywalker333 είπε

εεεε οχι; δεν ειναι μουφα;

Απλα ημουν 100% σιγουρος οτι ορισμενοι παιχτες δεν θα ενθουσιαστουν που το στορυ δεν ειναι πανζουρλισμος τυπου Halo 3 αλλά που ειναι μια πολυ προσγειωμενη και προσωπικη ιστορια με δυνατη ατμοσφαιρα μοναξιας.
Αλλα μουφα δε το λες με τιποτα, ακομα κ αν ηθελες κατι πιο πομπώδες οπως στα προηγουμενα 2-3 παιχνιδια.

Τον skill up που ταιριαζουν αρκετα τα γουστα μας που ειδα παντως , δεν του αρεσε καθολου το main campaign γιαυτο το αναφερω. Βρηκε τους χαρακτηρες αδιαφορους και την πλοκη unsatisfied 

Δημοσ.

ε για αυτο λεω οτι εχει να κανει με προσωπικο γουστο εντελως. 

προσωπικα βρηκα τον chief και την Faux-rtana εξαιρετικους σε αυτο το παιχνιδι, παρα πολυ ωραιο παρεακι κανουν. Αλλα οκ, μιλαμε για space supersoldier προσωπικη ιστορια, δε ξερω τι πηχη δλδ μπορει να ελπιζει οτι θα δει κανεις, Shakespear in space? :P 

το τελος θα μπορούσε ξεκαθαρα να ειναι δυνατότερο ομως. το νιωθεις οτι ειναι το τελος του chapter 1 από μια νέα περιπέτεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

η να βάλουν μια τελεία επιτέλους.

μετα απο 20 χρονια ναι, αυτο θα ηταν το καλυτερο

Τα αγαπαμε τα halo, ειναι κοσμημα, αλλα καλυτερα να μπει και ενα τελος μια φορα

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
13 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν το 'χει η 343, συνεχίζει να βγάζει μέτρια Halo. Καιρός να το πάρει άλλο studio το franchise η να βάλουν μια τελεία επιτέλους.

πλακα κανεις τωρα. Το 4 ειχε πολυ καλο single και μαπα μουλτι. Το 5 ηταν το αντιθετο για τους περισσοτερους. τωρα το infinite εχει ενα φανταστικο μουλτι και ενα εξαιρετικο campaign. και ζητας να αλλαξει στουντιο τωρα που βρηκαν τα πατηματα τους. Μαλλον μας τρολαρεις μου φαινεται.

9 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Θέλει νέα IPs το Xbox, με ένα Forza, ένα Halo και ένα Gears τόσα χρόνια είναι..Φτάνει..Πάμε παρακάτω.

μια ματια στο χβοχ τοπικ και θα ειχες δει οτι ερχονται δεκαδες νεα IP. Εκτος και αν νομιζεις η ΜΣ εχει τοσα στουντιο πια για να φτιαχνουν χαλο φορτζα. Δεν ειναι Activision😆

Δημοσ.

Ας κυκλοφορήσει πρώτα αυτή την εβδομάδα να το παίξει ο κόσμος,και μετά βλέπουμε τι παίζει με αυτό.

Τα πρώτα reviews πάντως είναι πολύ θετικά.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ας κυκλοφορήσει πρώτα αυτή την εβδομάδα να το παίξει ο κόσμος,και μετά βλέπουμε τι παίζει με αυτό.

Τα πρώτα reviews πάντως είναι πολύ θετικά.

Αμήν, μια σωστή παρέμβαση. Προτού αρχίσουν να πέφτουν τα βαρύγδουπα statements «φτάνει πχια» , «όχι άλλο κάρβουνο-χαλο», «κλείστε το στούντιο», ΜΗΠΩΣ να το παίξουμε πρώτα το παιχνίδι; Ήρεμα ρωτάω. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, privateer είπε

πλακα κανεις τωρα. Το 4 ειχε πολυ καλο single και μαπα μουλτι. Το 5 ηταν το αντιθετο για τους περισσοτερους. τωρα το infinite εχει ενα φανταστικο μουλτι και ενα εξαιρετικο campaign. και ζητας να αλλαξει στουντιο τωρα που βρηκαν τα πατηματα τους. Μαλλον μας τρολαρεις μου φαινεται.

μια ματια στο χβοχ τοπικ και θα ειχες δει οτι ερχονται δεκαδες νεα IP. Εκτος και αν νομιζεις η ΜΣ εχει τοσα στουντιο πια για να φτιαχνουν χαλο φορτζα. Δεν ειναι Activision😆

Έχω XSX και τα περιμένω, προς το παρόν ξαναζεσταμένα φαγητά παίρνουμε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Αμήν, μια σωστή παρέμβαση. Προτού αρχίσουν να πέφτουν τα βαρύγδουπα statements «φτάνει πχια» , «όχι άλλο κάρβουνο-χαλο», «κλείστε το στούντιο», ΜΗΠΩΣ να το παίξουμε πρώτα το παιχνίδι; Ήρεμα ρωτάω. 

εγω που ειπα να μπει μια τελεια, εβγαλα μαπα το παιχνιδι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 343 έδωσε το καλύτερο Halo που εχει δώσει, με ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα αποτι τα 4 και 5.

Είναι τέλειο; Οχι. Υπαρχουν διαφορα πραγματακια που θελει να φτιαχτουν στην πορεία ή θα θελαμε να δουμε σε επομενο campaign. Και ειμαι βεβαιος οτι το πιο μοναχικο campaign δεν θα ειναι για ολους.
Αλλα απο πλευρας gameplay, ειναι το καλυτερο Halo που εχω παιξει, η 343 απλα πετυχε διανα εδω. Εξαισια δουλεια εχει γινει, δε μπορεις να περιγράψεις τι ομορφια ειναι το grappleshot στο campaign.

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, firepc είπε

εγω που ειπα να μπει μια τελεια, εβγαλα μαπα το παιχνιδι?

Γιατί να μπει μια τελεία,αν ο κόσμος ζητάει περισσότερο Halo?

Τελεία να μπεί στο να βασίζεται η εταιρεία όπως στην προηγούμενη γενιά στις γνωστές 3 σειρές, κάτι που από τον πρώτο χρόνο τώρα βλέπουμε ότι αλλάζει, πόσο μάλλον τα επόμενα χρόνια.

Το δε multiplayer φέτος αν βγάλουμε απέξω το ότι είναι σε beta και το γνωστό θέμα με το progress,είναι μακράν το καλύτερο της χρονιάς και έβαλε τα γυαλιά σε Battlefield και Call of duty. 

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...