Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό με το rank είναι ότι επειδή είναι 4vs4 είναι μικρά τα maps και αν στην ομάδα είναι ένας άσχετος/afk θα χάσεις στάνταρ στο 3vs4, ειδικά στα maps με σημαία/ball. Και δεν παίρνεις XP για το rank όταν χάνεις ακόμη και αν έχεις πολύ καλό kill to death ratio. Οπότε πάει στράφι η ώρα του game και σπάζεσαι κιόλας που έχασες παρόλο που έπαιξες καλά. Αυτό είναι το πρόβλημα των multi, ότι το game σου εξαρτάται και από την ικανότητα των άλλων και εδώ που είναι μόνο 4 παίκτες φαίνεται πολύ..

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως τωρα που ειμαι στο 2ο run του campaign κ δεν αγχωνομαι πλεον με τον χρονο, αρχισα να παιζω περισσότερο multiplayer. τι ωραια απολαυση ειναι αυτη ρε παιδια; Γενικα εχω σταματησει εδω και χρονια να πολυπαίζω competitive FPS αλλά νομιζω οτι η τελευταια φορα που ειχα κολλήσει τοσο πολυ ηταν με το Halo 3. σκετη απολαυση ειναι το ατιμο. κ ενω δε μου καιγεται καρφι για τα cosmetics κ τα levels, σκεφτομαι να τους δωσω το 10ευρω για το battle pass, έτσι απλά για να μη νιωθω οτι τους κλέβω :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 4700λεξο review μου, μου πήρε το μισο ΣΚ να το γράψω!

Gamover.gr - Halo Infinite Review ή αλλιώς: Halo 7 Combat Rebooted

Ελπίζω να σας αρέσει! Θα είμαι online τις επόμενες ώρες οπότε απλά κάντε με tag και θα χαρώ να απαντήσω οποιαδήποτε ερώτησή σας για το παιχνίδι!

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...