Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Το κακό με το rank είναι ότι επειδή είναι 4vs4 είναι μικρά τα maps και αν στην ομάδα είναι ένας άσχετος/afk θα χάσεις στάνταρ στο 3vs4, ειδικά στα maps με σημαία/ball. Και δεν παίρνεις XP για το rank όταν χάνεις ακόμη και αν έχεις πολύ καλό kill to death ratio. Οπότε πάει στράφι η ώρα του game και σπάζεσαι κιόλας που έχασες παρόλο που έπαιξες καλά. Αυτό είναι το πρόβλημα των multi, ότι το game σου εξαρτάται και από την ικανότητα των άλλων και εδώ που είναι μόνο 4 παίκτες φαίνεται πολύ..
Vigilante1319 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Σε ανεβαζει γρηγορα σχετικα ομως, εμενα απο μπρονζ με πηγε γκολντ με την μια
GhostDel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Diamond 2 KBM όποιος θέλει να παίζουμε κανα duo ας στειλει pm Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από GhostDel
kostiger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα παικτες. Pre-install για το campaign ειναι διαθεσιμο;
Skywalker333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kostiger είπε Καλημερα παικτες. Pre-install για το campaign ειναι διαθεσιμο; ναι, μπορεις να το βαλεις να κατεβαινει τωρα 2
Skywalker333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 παντως τωρα που ειμαι στο 2ο run του campaign κ δεν αγχωνομαι πλεον με τον χρονο, αρχισα να παιζω περισσότερο multiplayer. τι ωραια απολαυση ειναι αυτη ρε παιδια; Γενικα εχω σταματησει εδω και χρονια να πολυπαίζω competitive FPS αλλά νομιζω οτι η τελευταια φορα που ειχα κολλήσει τοσο πολυ ηταν με το Halo 3. σκετη απολαυση ειναι το ατιμο. κ ενω δε μου καιγεται καρφι για τα cosmetics κ τα levels, σκεφτομαι να τους δωσω το 10ευρω για το battle pass, έτσι απλά για να μη νιωθω οτι τους κλέβω 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ένα μικρό μέρος του campaign γίνεται pre-install προς το παρόν νομίζω, όχι ολόκληρο.
panospeter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Το MP έχει κάποιο anti-cheat ή είναι μπάτε σκύλοι ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Προς το παρόν τίποτα αλλά κάτι ετοιμάζουν..
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) To 4700λεξο review μου, μου πήρε το μισο ΣΚ να το γράψω! Gamover.gr - Halo Infinite Review ή αλλιώς: Halo 7 Combat Rebooted Ελπίζω να σας αρέσει! Θα είμαι online τις επόμενες ώρες οπότε απλά κάντε με tag και θα χαρώ να απαντήσω οποιαδήποτε ερώτησή σας για το παιχνίδι! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Skywalker333 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα