tonkpils Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, skiabox είπε Pre-order εγώ μετά το φιάσκο με το BattleField 2042 δεν ξανακάνω πάντως! Ολοι έτσι λένε σε κάθε νέο BF/CoD/Over hyped τίτλο
Georgram Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μόνο εμένα δεν μου άρεσε; Έχω φάει τόσο ξενερα με τα fps που βγήκαν φέτος που πραγματικά δεν ξέρω με ποιο αξίζει να ασχοληθείς! Μου φάνηκε μονότονο χωρίς κάτι ιδιαίτερο! Έτσι θα πορευτεί το multiplayer γενικά η περιμένουμε κάποια updates αργότερα; Γενικα με halo έχω να ασχοληθω από τα παιδικά μου χρόνια όποτε δεν ξέρω αν έχω υπερβολικές απαιτήσεις! Μου λείπει η αλήθεια είναι το customization όπλων κτλπ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Είναι fun ναι αλλά μετά το λίγο και εγώ το βαριέμαι, ίσως γιατί τα maps είναι λίγα και μικρά; Δεν ξέρω. Αλλά γενικά κάνεις το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, χοροπηδάς μπροστά στον άλλον και μόλις πέσει το armor κάνεις melee. Σίγουρα μπορείς να παίζεις και αλλιώς αλλά αυτό δουλεύει πολύ καλά. Απογοητεύτικα λίγο με τα maps στο 12 vs 12 που είναι σχεδόν ίδια και τα 3 μεταξύ τους (δάσος με κτήρια ανάμεσα)..
Georgram Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Αυτό ακριβώς! Στις 2-3 πρώτες ώρες ηταν fun μετά βαρέθηκα απίστευτα! Και δυστυχώς προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και το single player! Κρίμα,θα φάμε πάλι στην μάπα τα γνωστά fps που είναι στο μάρκετ τα τελευταία χρόνια!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Το MP όπως είναι δεν θα πάει μακριά, ίδιο gameplay με τα προηγούμενα Halo και χωρίς BR δεν θα ασχοληθούν για πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Απλά δεν θέλει να κάνεις μεγάλα stint. Παίξε 1 ωρίτσα και μετά ξανά την άλλη μέρα ή μετά από δύο μέρες. Εγώ όταν έπαιζα 2ωρα+ βαριόμουν μετά από λίγο. Και πολλές φορές αργεί να μπει στο game, μένει επί ώρα στο "other players loading"
Georgram Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δεν νομίζω ενα BR ότι μπορεί να σώσει ένα multiplayer! Και το Bfv είχε δοκιμάσει να βγάλει br να μαζέψει τα ασημαζευτα αλλά πηγε άκλαυτο! Εξάλλου ήδη υπάρχουν τα γνωστά BR που πιστεύω είναι πολύ δύσκολο πλέον να τα κοντράρει οποιοδήποτε καινούργιο παιχνίδι! Αν φτιαξουν ένα gameplay με βάθος και ουσία ίσως πάει καλά! Αλλά αυτό το γρήγορο και μονότονο τέμπο με το ίδιο όπλο σίγουρα δεν θα πάει μακριά!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ τα δοκίμασα όλα όσα βγήκαν πάντως και κατέληξα ότι σαν το Warzone τίποτα..Το gunplay και το weapon customization είναι κλάσεις μπροστά. Να ενεργοποιήσουν το anti-cheat θέλουμε να στρώσει και αυτό και γίναμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Το 12vs12 είναι καλό, γίνεται ένας χαμός αλλά θέλει και άλλα maps για ποικιλία. Το 4vs4 έτσι και έτσι, βαριέσαι μετά από λίγο γιατί ξέρεις ακριβώς που θα είναι ο άλλος, ακριβώς τη πορεία που θα κάνεις, κτλ. Πάντως ο καθένας παίζει για την παρτάρα του κλασσικά. Στα maps με σημαία/ball κανείς δεν ασχολείται να κάνει capture..
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά κατέβασα το multi στο xbox και δεν μπορώ να παίξω. Τι σκατά κάνω λάθος. Το κουμπί Play δεν είναι ενεργο! υγ. Το βρήκα θέλει να κατεβάσεις αγγλικά! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Bermudakias33
panagiotis54 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 It will cost $1035 to unlock everything in Halo: Infinite, and none of which is obtainable without a battle pass or further microtransactions. source: ssome random guy on the internet
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Cosmetics όλα ή υπάρχει και κάτι ουσίας;
Vigilante1319 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Κουραζουν τα τσαλεντζ ειδικα γιατο ιβεντ που εχει τωρα. Το ρανκ σαν ρανκ μονο με κραταει ενδιαφερον. Το παλικαρι που λεει πιο πανω περι να παιζειςμ μια - δυο ωριτσες και μετα ξανα την επομενη μερα ισχυει. Δεν ειναι για πολυ ωρα το γκειμ ειναι καλο για συντομη ωρα ομως. Θελει οπωςσηποτε χαρτες πολλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα