Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, skiabox είπε

Pre-order εγώ μετά το φιάσκο με το BattleField 2042 δεν ξανακάνω πάντως!

Ολοι έτσι λένε σε κάθε νέο BF/CoD/Over hyped τίτλο 

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν μου άρεσε; Έχω φάει τόσο ξενερα με τα fps που βγήκαν φέτος που πραγματικά δεν ξέρω με ποιο αξίζει να ασχοληθείς! Μου φάνηκε μονότονο χωρίς κάτι ιδιαίτερο! Έτσι θα πορευτεί το multiplayer γενικά η περιμένουμε κάποια updates αργότερα; Γενικα με halo έχω να ασχοληθω από τα παιδικά μου χρόνια όποτε δεν ξέρω αν έχω υπερβολικές απαιτήσεις! Μου λείπει η αλήθεια είναι το customization όπλων κτλπ! 

Δημοσ.

Είναι fun ναι αλλά μετά το λίγο και εγώ το βαριέμαι, ίσως γιατί τα maps είναι λίγα και μικρά; Δεν ξέρω. Αλλά γενικά κάνεις το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, χοροπηδάς μπροστά στον άλλον και μόλις πέσει το armor κάνεις melee. Σίγουρα μπορείς να παίζεις και αλλιώς αλλά αυτό δουλεύει πολύ καλά. Απογοητεύτικα λίγο με τα maps στο 12 vs 12 που είναι σχεδόν ίδια και τα 3 μεταξύ τους (δάσος με κτήρια ανάμεσα)..

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς! Στις 2-3 πρώτες ώρες ηταν fun μετά βαρέθηκα απίστευτα! Και δυστυχώς προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και το single player! Κρίμα,θα φάμε πάλι στην μάπα τα γνωστά fps που είναι στο μάρκετ τα τελευταία χρόνια!

Δημοσ.

Απλά δεν θέλει να κάνεις μεγάλα stint. Παίξε 1 ωρίτσα και μετά ξανά την άλλη μέρα ή μετά από δύο μέρες. Εγώ όταν έπαιζα 2ωρα+ βαριόμουν μετά από λίγο. Και πολλές φορές αργεί να μπει στο game, μένει επί ώρα στο "other players loading"

Δημοσ.

Δεν νομίζω ενα BR ότι μπορεί να σώσει ένα multiplayer! Και το Bfv είχε δοκιμάσει να βγάλει br να μαζέψει τα ασημαζευτα αλλά πηγε άκλαυτο! Εξάλλου ήδη υπάρχουν τα γνωστά BR που πιστεύω είναι πολύ δύσκολο πλέον να τα κοντράρει οποιοδήποτε καινούργιο παιχνίδι! Αν φτιαξουν ένα gameplay με βάθος και ουσία ίσως πάει καλά! Αλλά αυτό το γρήγορο και μονότονο τέμπο με το ίδιο όπλο σίγουρα δεν θα πάει μακριά! 

Δημοσ.

Εγώ τα δοκίμασα όλα όσα βγήκαν πάντως και κατέληξα ότι σαν το Warzone τίποτα..Το gunplay και το weapon customization είναι κλάσεις μπροστά. Να ενεργοποιήσουν το anti-cheat θέλουμε να στρώσει και αυτό και γίναμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το 12vs12 είναι καλό, γίνεται ένας χαμός αλλά θέλει και άλλα maps για ποικιλία. Το 4vs4 έτσι και έτσι, βαριέσαι μετά από λίγο γιατί ξέρεις ακριβώς που θα είναι ο άλλος, ακριβώς τη πορεία που θα κάνεις, κτλ. Πάντως ο καθένας παίζει για την παρτάρα του κλασσικά. Στα maps με σημαία/ball κανείς δεν ασχολείται να κάνει capture..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά κατέβασα το multi στο xbox και δεν μπορώ να παίξω. Τι σκατά κάνω λάθος.

Το κουμπί Play δεν είναι ενεργο!

υγ. Το βρήκα θέλει να κατεβάσεις αγγλικά! 

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.

Cosmetics όλα ή υπάρχει και κάτι ουσίας;

Δημοσ.

Κουραζουν τα τσαλεντζ ειδικα γιατο ιβεντ που εχει τωρα. Το ρανκ σαν ρανκ μονο με κραταει ενδιαφερον. Το παλικαρι που λεει πιο πανω περι να παιζειςμ μια - δυο ωριτσες και μετα ξανα την επομενη μερα ισχυει. Δεν ειναι για πολυ ωρα το γκειμ ειναι καλο για συντομη ωρα ομως. Θελει οπωςσηποτε χαρτες πολλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...