Προς το περιεχόμενο

Halo Infinite [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Halo-Infinite-announcement-trailer-1038x

Halo Infinite announced, powered by Slipspace Engine, coming to Windows 10

Η microsoft ανακοίνωσε το Halo Infinite που είναι το επόμενο Halo της σειράς από την 343 Industries. Επιτέλους Halo για PC.. Χρησιμοποιεί την νέα μηχανή γραφικών Slipspace Engine.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 6
  • Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Coming to pc confirmed..

3 λεπτά πριν, firepc είπε

Το θεμα ειναι να ρθουν και τα υπολοιπα HALO στο PC

Καλα νεα παντως!!

To 1 και το 2 ειχαν βγει αν θυμαμαι καλα; Και μαλιστα ηταν βαριδι το ενα σαν πορτ.. Ε μετα δεν τα εδωσαν, ουτως ή αλλως αργουσαν να βγουν σε σχεση με το sexbox..

Tωρα ηταν το μονο ουσιαστικα μεγαλο αποκλειστικο που δεν εδιναν στο pc ε αφου το εδωσαν και αυτο..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρέπει να ανακοινώσουν και την MCC για PC σύντομα..

To ποιος θα κατσει να την αναλαβει ειναι ενα θεμα.. Ετοιμη δουλεια φαινεται αλλα νομιζω οτι αν ηταν να βγει θα την ειχαν βγαλει μεχρι τωρα..

Εγω την ειχα παρει στο xb1 μολις βγηκε ηταν αρκετα καλη δουλεια..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

To ποιος θα κατσει να την αναλαβει ειναι ενα θεμα.. Ετοιμη δουλεια φαινεται αλλα νομιζω οτι αν ηταν να βγει θα την ειχαν βγαλει μεχρι τωρα..

Εγω την ειχα παρει στο xb1 μολις βγηκε ηταν αρκετα καλη δουλεια..

νομιζω επιτηδες δεν λεγαν τπτ για να μην ξενερωσουν οι xbox fans.

Μετα την Ε3 θα τα ανακοινωσουν μαλλον, οπως και το Sunset Overdrive για PC

Δημοσ.

Aν δεν εχουν ξενερωσει με Gear of Wars και Forza titles απο τα μεγαλα πρωην exclusives δεν νομιζω να το κανουν τωρα.. 

Ξερω εγω.. Προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη πλεον τα εχω παιξει απο 2 φορες ολα και τα εχω βαρεθει..

Tα δυο πρωτα και στο pc

Δημοσ.

Το MCC είπαν πως έρχεται στο game pass..Για να δούμε αν θα το ανακοινώσουν για PC, αν και χλωμό όπως δεν ανακοίνωσαν και τα προηγούμενα Gears of War..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το MCC είπαν πως έρχεται στο game pass..Για να δούμε αν θα το ανακοινώσουν για PC, αν και χλωμό όπως δεν ανακοίνωσαν και τα προηγούμενα Gears of War..

Παίζει να σκάσει αύριο μύτη σε κάνα PC Gaming Show ο Phil Spencer και να δώσει εκεί μερικές πληροφορίες. Μακάρι δηλαδή.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παραμυθιαζουν τον κοσμο. ειναι φως φαναρι πως θα ειναι Destiny κλωνος, σχεδιασμενο γυρω απο microtranscations και loot boxes. 

εχω μια υποψια οτι κατι τετοιο ετοιμαζε η Bungie για το HALO, αλλα αποφασισε τελικα να βρει αλλου στεγη για αυτο που κατεληξε να ειναι το Destiny.

• 2 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...