Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΣΙΑ ΣΕ java..α) Ο ορισμός κλάσης ‘Case’ με τις ακόλουθες ιδιότητες και μεθόδους: Ιδιότητες • title τύπου String: τίτλος της αντίστοιχης υπόθεσης • client τύπου String: όνομα πελάτη • trialDate τύπου Date: ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης* Μέθοδοι • κατασκευαστής που να λαμβάνει ως παραμέτρους τον τίτλο μιας υπόθεσης, το όνομα του πελάτη και την ημερομηνία εκδίκασης, και να δημιουργεί ένα αντικείμενο της κλάσης. Ο κατασκευαστής θα έχει τη μορφή: public Case(String aTitle, String aClient, Date aTrialDate) • μέθοδος εκτύπωσης των στοιχείων της υπόθεσης με τίτλο printCaseDetails() β) η κατασκευή 3 αντικειμένων τύπου Case στη μέθοδο main του προγράμματος. Τα στοιχεία της κάθε υπόθεσης θα πρέπει να ζητούνται από τον χρήστη (δηλαδή, να εισάγονται από το πληκτρολόγιο) γ) η κλήση της μεθόδου printCaseDetails() επί των 3 αντικειμένων τύπου Case που δημιουργήσατε στη main για την εμφάνιση των στοιχείων των υποθέσεων Σημείωση: * οι μεταβλητές τύπου Date αναπαριστούν ημερομηνίες. Για τη χρήση και την ανάγνωση μεταβλητών τύπου Date απαιτείται η συμπερίληψη των αντίστοιχων βιβλιοθηκών με τις εντολές ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» import java.text.*; import java.util.*; Μια ημερομηνία μπορεί να “αναγνωστεί” και να δημιουργηθεί στη μέθοδο main ως εξής: public static void main(String[] args) throws ParseException { Scanner scanner = new Scanner(System.in); System.out.println("Please enter a date in the format MM/dd/yyyy"); String dateString = scanner.nextLine(); DateFormat formatter = new SimpleDateFormat("MM/dd/yyyy"); Date date = formatter.parse(dateString); } Η μεταβλητή date στην τελευταία εντολή μπορεί να μεταβιβαστεί στον κατασκευαστή του αντικειμένου Case. Προσοχή στην χρήση του όρου ‘throws ParseException’ μετά τη main. Τον ανωτέρω κώδικα μπορείτε να τον αξιοποιήσετε για την ανάγνωση των ημερομηνιών από κάθε υπόθεση. Μπορείτε να εκτυπώσετε μια ημερομηνία χρησιμοποιώντας την όπως και οποιαδήποτε άλλη μεταβλητή σε μια εντολή System.out.println(). Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί η μορφοποίηση της ημερομηνίας στην εκτύπωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θαρρώ πως μετά από 2 σχεδόν δεκαετίες, έχει φθάσει η ώρα να αναρχοαυτονομηθεί η αντίστοιχη ενότητα στο Forum

.

Forums > Μπλα Μπλα > Μόλις έκανα ρετζίστερ και θέλω λυμένη εργασία
Φορτό* και χαλαρή αναζήτηση κορόιδων με παρουσιαστικό NSA/CIA/CSI nerd hacker για επείγουσα λύση και παράδοση φοιτητοεργασίας - YOLO 

.

*Ⓒ Βλάσσης Μπονάτσος

Επεξ/σία από The King
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, The King είπε

Θαρρώ πως μετά από 2 σχεδόν δεκαετίες, έχει φθάσει η ώρα να αναρχοαυτονομηθεί η αντίστοιχη ενότητα στο Forum

.

Forums > Μπλα Μπλα > Μόλις έκανα ρετζίστερ και θέλω λυμένη εργασία
Φορτό* και χαλαρή αναζήτηση κορόιδων με παρουσιαστικό NSA/CIA/CSI nerd hacker για επείγουσα λύση και παράδοση φοιτητοεργασίας - YOLO 

.

*Ⓒ Βλάσσης Μπονάτσος

Και για να συμπληρώσω, ο αιτών, βλ. φοιτητής, θα πρέπει να αναγράφει και το ελάχιστο ποσό που μπορεί να πληρώσει μέσω paypal πάντα. Αν με το ποσό αυτό προσφερθεί κάποιος, τότε ας κάνει την εργασία αυτή.

Επίσης να μην ξεχνώ, δε δίνεται καμία εγγύηση για τη βαθμολόγηση της εργασίας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lanike71 είπε

να πληρώσει μέσω paypal πάντα.

Και αμα ανοιξει dispute?

Σας το λεω καιρο τωρα, να ανοιξουμε ενα site παροχης υπηρεσιων για λυση εργασιων παντος τυπου και δε με ακουτε! Αναλαμβανω ολο το backend και frontend σε  node και react. Ποιος ειναι μεσα; Ενας κουβας για ολους με προμηθεια 5-10% και τα υπολοιπα σε αυτον που εφτιαξε την εργασια. Ο κουβας για λειτουργικα εξοδα (server, marketing κτλ) και αν περισσευουν θα δινονται μπονους με κριτηρια που θα ορισουμε εμεις, πχ περισσοτερες εργασιες στο 3μηνο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Predatorkill είπε

1.Και αμα ανοιξει dispute?

2.Σας το λεω καιρο τωρα, να ανοιξουμε ενα site παροχης υπηρεσιων για λυση εργασιων παντος τυπου και δε με ακουτε! Αναλαμβανω ολο το backend και frontend σε  node και react. Ποιος ειναι μεσα; Ενας κουβας για ολους με προμηθεια 5-10% και τα υπολοιπα σε αυτον που εφτιαξε την εργασια. Ο κουβας για λειτουργικα εξοδα (server, marketing κτλ) και αν περισσευουν θα δινονται μπονους με κριτηρια που θα ορισουμε εμεις, πχ περισσοτερες εργασιες στο 3μηνο.

1. Λες; Δε νομίζω...Σε συναλλαγή μεταξύ δύο φυσικών προσώπων (δεν ασχολούνται με εμπόριο), μπορεί να γίνει dispute;

2. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για τους όρους συμμετοχής.

Για να μην είμαι και εκτός θέματος, η άσκηση είναι μακράν η πιο εύκολη που έχω δει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Λες; Δε νομίζω...Σε συναλλαγή μεταξύ δύο φυσικών προσώπων (δεν ασχολούνται με εμπόριο), μπορεί να γίνει dispute;

Ναι sorry, chargeback εννοουσα.

5 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για τους όρους συμμετοχής.

Δεν εχω κατσει να τους αναπτυξω βαθυτερα, πρεπει να γινει συλλογικη συζητηση με τους ενδιαφερομενους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ακομα ιδεα για περισσότερα  €€€ είναι και η εξήγηση της άσκησης σε περίπτωση που ο ενδιαφερομενος επιθυμεί , αφού πολλές φορές για να πιάσουν τις αντιγραφές βάζουν προφορικές ή κάποια παρουσίαση στις εργασιουλες και συνήθως δεν έχει ιδέα να τις περιγράψει  ;)  . 

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Υπηρεσίες proofreading/editing, πχ για να πιάνει πράγματα όπως ο τίτλος του προγράμματος σπουδών από το στεγνό copy paste από τη σελίδα και να μη δημοσιεύονται.

Ας πούμε ο συγκεκριμένος τώρα που ξέρουμε ότι κάνει μεταπτυχιακό στο facepalm, μπορεί να χρεωθεί περισσότερο από ένα τσίπη δευτεροετή. Αν όμως είχε επιλέξει την υπηρεσία μας, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ για εκφώνηση μέχρι μία σελίδα, θα το είχαμε προλάβει αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ περιμένω ελάχιστη προσφορά από τον ενδιαφερόμενο.

Μόλις έρθει, η άσκηση θα είναι σε 15' στο mail του. Εκτός και αν την πάρει άλλος με λιγότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...