haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Το χάσιμο του είναι η εικασια που κανεις οτι δεν θα του εδιναν τις 2 ωρες. Οι εταιρείες μπορουν να προσφέρουν το εξης: ενα παγιο με διαφορες προσθηκες/δώρα συν καποια επιδότηση. Αυτη η επιδότηση μπορεί να χρησιμοποιηθει Α) για αγορα κινητου ή Β) για μειωση παγιου Αυτη η επιδότηση είναι μεγαλυτερη αν χρησιμοποιηθει για αγορα κινητου(στην περιπτωση μας ηταν και καλα 120€) Σε περίπτωση εκπτωσης παγιου θα ηταν λιγο πανω απο το μισο, γυρω στα 70€. Αυτα παντα με ιδιες παροχες. Οι εταιρείες φυσικα προτιμουν να δινουν την επίδοτηση για αγορα κινητού γιατι ουσιαστικα δεσμευουν τον καταναλωτη για περισσοτερο καιρο και μεγαλυτερο ποσο, οποτε ειναι πιο δυσκολο να φυγει. Ετσι είναι διστακτικες να αναφερουν την επιδότηση παγιου. Εδω αρχικα στο κατάστημα του ελεγαν για νεα συνδεση κλπ και μονο με τηλεφωνο στα κεντρικα βγηκε ακρη.
Nathan Drake!! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ναι, στα καταστήματα δεν βγάζεις άκρη!😁 Δεν ξέρουν την τύφλα τους η κάνουν πως δεν ξέρουν. Απλά και η μείωση 1-2 ευρώ δεν λέει κάτι,σιγά την έκπτωση,ενώ αυτά τα 40 ευρώ μείον αντί της έκπτωσης παγίου,τα μείωσε για την αγορά της συσκευής συν ότι πήρε τις 2 ώρες επιπλέον το μήνα δώρο που δεν θα είχε. Απλά και μόνο όμως με την λογική πάντα πως δεν έχει σκοπό να φύγει από συνδρομητής (που έτσι κι αλλιώς δεν έχει σκοπό να σταματήσει γιατί το έχει οικογενειακό πακέτο με την γυναίκα του μαζί και πληρώνει 20 ευρώ στον έναν αριθμό και 15 ευρώ της γυναίκας του επειδή είναι φοιτήτρια/σπουδάζει). 19 λεπτά πριν, haHa είπε Σε περίπτωση εκπτωσης παγιου θα ηταν λιγο πανω απο το μισο, γυρω στα 70€. Όχι, δεν του είπαν κάτι τέτοιο. Του είπαν μείωση 1 με 2 ευρώ για δύο χρόνια. Δηλαδή 24 με 48 ευρώ στα δύο χρόνια. Αυτό ακριβώς. Γι'αυτό και προτίμησε αντί για τα 1-2 ευρώ μείωση παγίου το μήνα (και χωρίς κάποιο άλλο δώρο) να πάρει 40 ευρώ έκπτωση για την συσκευή και άλλα 120 λεπτά δώρο ομιλίας κάθε μήνα! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Nathan Drake!!
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Καλά ναι, στα καταστήματα δεν βγάζεις άκρη!😁 Δεν ξέρουν την τύφλα τους η κάνουν πως δεν ξέρουν. Απλά και η μείωση 1-2 ευρώ δεν λέει κάτι,σιγά την έκπτωση,ενώ αυτά τα 40 ευρώ μείον αντί της έκπτωσης παγίου,τα μείωσε για την αγορά της συσκευής συν ότι πήρε τις 2 ώρες επιπλέον το μήνα δώρο που δεν θα είχε. Απλά και μόνο όμως με την λογική πάντα πως δεν έχει σκοπό να φύγει από συνδρομητής (που έτσι κι αλλιώς δεν έχει σκοπό να σταματήσει γιατί το έχει οικογενειακό πακέτο με την γυναίκα του μαζί και πληρώνει 20 ευρώ στον έναν αριθμό και 15 ευρώ της γυναίκας του επειδή είναι φοιτήτρια/σπουδάζει). Όχι, δεν του είπαν κάτι τέτοιο. Του είπαν μείωση 1 με 2 ευρώ για δύο χρόνια. Δηλαδή 24 με 48 ευρώ στα δύο χρόνια. Αυτό ακριβώς. Γι'αυτό και προτίμησε αντί για τα 1-2 ευρώ μείωση παγίου το μήνα (και χωρίς κάποιο άλλο δώρο) να πάρει 40 ευρώ έκπτωση για την συσκευή και άλλα 120 λεπτά δώρο ομιλίας κάθε μήνα! Τις 2 ωρες ετσι κι αλλιως θα τις επαιρνε αφου μιλαμε για την περιπτωση που αποφασιζε να συνεχισει και ο παροχος προσπαθει να πεισει τον καταναλωτη με διαφορα δωρα. ---------------------------------------------- Το οτι δεν ηθελαν να κανουν μειωση παγιου(γιατι δεν τους συμφερει και συμφερει τον καταναλωτη) φαινεται και απο το γεγονος οτι δεν ειπαν το ακριβες ποσο μειωσης παγιου(που φυσικα ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που ανεφεραν).
Nathan Drake!! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, haHa είπε Τις 2 ωρες ετσι κι αλλιως θα τις επαιρνε αφου μιλαμε για την περιπτωση που αποφασιζε να συνεχισει και ο παροχος προσπαθει να πεισει τον καταναλωτη με διαφορα δωρα. ---------------------------------------------- Το οτι δεν ηθελαν να κανουν μειωση παγιου(γιατι δεν τους συμφερει και συμφερει τον καταναλωτη) φαινεται και απο το γεγονος οτι δεν ειπαν το ακριβες ποσο μειωσης παγιου(που φυσικα ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που ανεφεραν). Κι όμως όχι! Όταν πήγε και είπε ότι ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο,του είπαν ότι έχει 80 ευρώ για συσκευή η 1-2 ευρώ μείωση στο πάγιο. Όταν αυτός ρώτησε πόσο θα του έβγαινε για το Iphone,του είπαν ότι του δίνουν 120 ευρώ έκπτωση συν 2 ώρες δωρεάν ομιλία το μήνα προς όλα τα δίκτυα. Αυτό ακριβώς. Ήμουν μπροστά! Έχει μάρτυρα!😋 Να σημειώσω πως πριν από 8-9 μήνες που είχε επιδότηση η γυναίκα του,πάλι της έδιναν 80 ευρώ επιδότηση η 2 ευρώ μείωση και κάποιες προσφορές που έδιναν συγκεκριμένες εταιρίες για συγκεκριμένα κινητά τους έως πάλι 120 ευρώ αλλά όχι σε Iphone. Απλά μας είπαν ότι κάθε φόρα βγάζουν κάποιες διαφορετικές προσφορές οι εταιρίες. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Nathan Drake!!
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Κι όμως όχι! Όταν πήγε και είπε ότι ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο,του είπαν ότι έχει 80 ευρώ για συσκευή η 1-2 ευρώ μείωση στο πάγιο. Όταν αυτός ρώτησε πόσο θα του έβγαινε για το Iphone,του είπαν ότι του δίνουν 120 ευρώ έκπτωση συν 2 ώρες δωρεάν ομιλία το μήνα προς όλα τα δίκτυα. Αυτό ακριβώς. Ήμουν μπροστά! Έχει μάρτυρα!😋 Να σημειώσω πως πριν από 8-9 μήνες που είχε επιδότηση η γυναίκα του,πάλι της έδιναν 80 ευρώ επιδότηση η 2 ευρώ μείωση και κάποιες προσφορές που έδιναν συγκεκριμένες εταιρίες για συγκεκριμένα κινητά τους έως πάλι 120 ευρώ αλλά όχι σε Iphone. Απλά μας είπαν ότι κάθε φόρα βγάζουν κάποιες διαφορετικές προσφορές οι εταιρίες. Επιβεβαιωνεις αυτο που λεω: Το οτι δεν ηθελαν να κανουν μειωση παγιου(γιατι δεν τους συμφερει και συμφερει τον καταναλωτη) φαινεται και απο το γεγονος οτι δεν ειπαν το ακριβες ποσο μειωσης παγιου(που φυσικα ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που ανεφεραν). Οι εταιρειες προσπαθουν να οδηγησουν τους καταναλωτες εκει που συμφερει τις εταιρειες. Ενδεικτικα οπως ειπε και ο ιδιος ο φιλος, στο καταστημα(που ησουν μπροστα) δεν του προσεφεραν τις παροχες που πηρε τελικα, αλλα μονο με τηλεφωνο στα κεντρικα. Οπως και να εχει, πηρε ενα κινητο με ουσιαστικα 40€ επιδοτηση(οποτε κατι γλυτωσε) και δεσμευση 2 ετων. Καλοριζικο! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από haHa
Nathan Drake!! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ε, καλά...δεν βγάζουμε άκρη. Όπως το βλέπει ο καθένας.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Η δέσμευση ούτως η άλλως υπάρχει γιατί όπως σου είπε κι ο αδερφός μου έχω οικογενειακό πακέτο με τη γυναίκα μου που ήδη πριν κάποιους μήνες έχει πάρει συσκευή κι έχει ήδη ανανεώσει. Απλά ήρθε επιδότηση/έκπτωση και στον δικό μου αριθμό και την πήρα με αυτό τον τρόπο. Ποιος ο λόγος να ανταγωνίζεστε έτσι εσείς οι δύο και να το έχετε κάνει σήριαλ το θέμα;😋 Λοιπόν,στο θέμα μου τώρα. Η ερώτηση που έκανα ήταν μία βοήθεια σαν νέος χρήστης να μου πείτε κάποιες συμβουλές χρήσης/προστασίας κι όχι κατά πόσο σε καλό deal το πήρα. Έχει κανείς γνώση να με βοηθήσει; Τόσο απλά.🙂
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Λοιπόν,στο θέμα μου τώρα. Η ερώτηση που έκανα ήταν μία βοήθεια σαν νέος χρήστης να μου πείτε κάποιες συμβουλές χρήσης/προστασίας κι όχι κατά πόσο σε καλό deal το πήρα. Έχει κανείς γνώση να με βοηθήσει; Τόσο απλά.🙂 Sorry φιλε, απλα εκανα το αρχικο ποστ μιας και δεν ειχες αναφερει οτι το ειχες παρει και οτι θα το επαιρνες. Οπως και να εχει, καλοριζικο! Μπορεις να αρχισεις να το χρησιμοποιεις αμεσα, δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι ιδιαιτερο για την μπαταρια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από haHa
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 21/6/2018 στις 10:55 ΠΜ, Leon Scott Kennedy είπε Καλημέρα παιδιά. Σε λίγο θα είμαι κι εγώ νέος κάτοχος Iphone se. Θα το πάρω με επιδότηση 240 ευρώ από 359 που έχει. Καθώς θα είναι η πρώτη μου επαφή με Iphone ύστερα από Android, Blackberry και Windows λειτουργικά που έχω δουλέψει, θα ήθελα να με ενημερώσετε τι θα πρέπει να προσέξω. Πχ κάποιες ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας, πόση φόρτιση θέλει την πρώτη φορά, αν με το που το ανοίξω θα πρέπει να το βάλω για φόρτιση πριν τη χρήση η θα μπορώ να το δουλέψω κατευθείαν κι όταν φτάσει πχ 20-30% η μπαταρία τότε να το βάλω να φορτίσει κτλ. Παρακαλώ οι κάτοχοι και οι γνώστες να μου δώσουν τα φώτα τους για να αποφύγω την κακή χρήση. Σας ευχαριστώ. Το κινητο το δουλευεις με το καλημερα αν εχει μπαταρια.Το καλυτερο ειναι να το φορτισεις οταν η μπαταρια πεσει μεχρι 15-20%. Σαν φορτιση το φορτιζεις κανονικα οσο κραταει μια πληρης φορτιση δεν χρειαζεται 50(ή δεν ξερω και εγω)ποσες ωρες λεγανε παλια για τα κινητα. Εχε μονο υποψη σου οτι το Iphone SE δεν υποστηριζει γρηγορη φορτιση.Δεν ξερω στο συγκεκριμενο ποση ωρα παιρνει να φορτιση πληρως απο το 15% πχ αλλα σε iphone 6 που ειχα πιο παλια(περιπου ιδια μπαταρια δηλαδη)ηθελε κοντα 2.5-3ωρες για πληρη φορτιση. Για κολπακια οπως το παραπανω που αναφερεις για την μπαταρια υπαρχει μια τετοια επιλογη στο τηλεφωνο αλλα θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με αυτην,δεν πολυ αξιζει μιας και το κινητο εχει ηδη καλη αυτονομια. Τελος αν δεν εχεις αλλη ios συσκευη δουλεψει ποτε,τοτε θα εχεις ενα μικρο θεμα προσαρμογης στο Itunes μεσω του οποιου θα κανεις τις μεταφορες σου απο τον υπολογιστη στο κινητο.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, haHa είπε Sorry φιλε, απλα εκανα το αρχικο ποστ μιας και δεν ειχες αναφερει οτι το ειχες παρει και οτι θα το επαιρνες. Οπως και να εχει, καλοριζικο! Μπορεις να αρχισεις να το χρησιμοποιεις αμεσα, δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι ιδιαιτερο για την μπαταρια. Δεν πειράζει φίλε μου συζήτηση κάνουμε! Σε ευχαριστώ! 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Το κινητο το δουλευεις με το καλημερα αν εχει μπαταρια.Το καλυτερο ειναι να το φορτισεις οταν η μπαταρια πεσει μεχρι 15-20%. Σαν φορτιση το φορτιζεις κανονικα οσο κραταει μια πληρης φορτιση δεν χρειαζεται 50(ή δεν ξερω και εγω)ποσες ωρες λεγανε παλια για τα κινητα. Εχε μονο υποψη σου οτι το Iphone SE δεν υποστηριζει γρηγορη φορτιση.Δεν ξερω στο συγκεκριμενο ποση ωρα παιρνει να φορτιση πληρως απο το 15% πχ αλλα σε iphone 6 που ειχα πιο παλια(περιπου ιδια μπαταρια δηλαδη)ηθελε κοντα 2.5-3ωρες για πληρη φορτιση. Για κολπακια οπως το παραπανω που αναφερεις για την μπαταρια υπαρχει μια τετοια επιλογη στο τηλεφωνο αλλα θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με αυτην,δεν πολυ αξιζει μιας και το κινητο εχει ηδη καλη αυτονομια. Τελος αν δεν εχεις αλλη ios συσκευη δουλεψει ποτε,τοτε θα εχεις ενα μικρο θεμα προσαρμογης στο Itunes μεσω του οποιου θα κανεις τις μεταφορες σου απο τον υπολογιστη στο κινητο. Άδειασε στο 20% και το έβαλα και φόρτισε μέχρι 100%. Ναι άργησε παραπάνω από το Nokia 6 που έχω αλλά έχω ακούσει πως καλύτερη φόρτιση κάνει όταν φορτίζει αργά. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η όχι. Από apple είχα πέρυσι ένα ipad mini 2 (αν και με απογοήτευσε κι αυτό ήταν μία άσχημη εμπειρία και ήμουν λίγο διστακτικός με το iphone) οπότε κάτι θυμάμαι από itunes.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Δεν πειράζει φίλε μου συζήτηση κάνουμε! Σε ευχαριστώ! Άδειασε στο 20% και το έβαλα και φόρτισε μέχρι 100%. Ναι άργησε παραπάνω από το Nokia 6 που έχω αλλά έχω ακούσει πως καλύτερη φόρτιση κάνει όταν φορτίζει αργά. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η όχι. Από apple είχα πέρυσι ένα ipad mini 2 (αν και με απογοήτευσε κι αυτό ήταν μία άσχημη εμπειρία και ήμουν λίγο διστακτικός με το iphone) οπότε κάτι θυμάμαι από itunes. Αν το κινητο το φορτιζεις καθε μερα ή ακομα χειροτερα 2-3φορες την μερα οπως κανουν μερικοι που τα λιωνουν τα κινητα τοτε ειτε φορτιζεις με αργη φορτιση ειτε με γρηγορη η μπαταρια σε βαθος χρονου θα μειωθει.Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες. Αυτο περι Itunes θα το δεις στην πραξη τοτε,αν και ολα θεμα συνηθειας ειναι. Και εμενα με εψηνε το Iphone SE αλλα δυστηχως του εριξα ακυρο λογω μικρης οθονης και περιμενω να δω τι νεο θα κυκλοφορησει. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Εγώ τις βαρέθηκα τις μεγάλες οθόνες γιατί τις περισσότερες φορές δεν με βόλευε στις μετακινήσεις (σε στενά τζιν, σε φόρμες, στην οδήγηση με το ένα χέρι κτλ) απλά με εκνεύριζε! Λίγο τώρα μου κακό φαίνεται με την αλλαγή ιντσών αλλά είναι θέμα συνήθειας. Τουλάχιστον τώρα ξεχνάω ότι το έχω μαζί μου! Χωράει παντού! Ίσως στο σερφάρισμα να μη με βολέψει για πολύ ώρα αλλά για αυτό έχω λύση. Έχουμε (με την γυναίκα μου) και tablet και Nokia 6 και Nokia lumia 640xl για σερφάρισμα σε μεγάλες ίντσες! Οπότε είμαι καλυμμένος σε όλα! Κάπου είχα διαβάζει για την μπαταρία ότι καλύτερα είναι να τη φορτίζουμε μόλις φτάνει στο 50% (1-2 φορές τη μέρα) γιατί κρατάει περισσότερο η ζωή της μπαταρίας. Τώρα μπερδεύτηκα...
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 hours ago, Leon Scott Kennedy said: Κάπου είχα διαβάζει για την μπαταρία ότι καλύτερα είναι να τη φορτίζουμε μόλις φτάνει στο 50% (1-2 φορές τη μέρα) γιατί κρατάει περισσότερο η ζωή της μπαταρίας. Τώρα μπερδεύτηκα... Εγώ, αν έχω διαθέσιμο ρεύμα, το φορτίζω ακόμα κι αν είναι στο 90%. Το έχω 26 μήνες. Μέχρι τους 24 το health ήταν στο 96%, τώρα έπεσε στο 94%. Όπως μου είχε πει κι ένας καθηγητής χημείας με εξειδίκευση στις μπαταρίες, οι λιθίου αγαπάνε το ρεύμα, μην τις αφήνεις να πέφτουν εφόσον περνάει απ' το χέρι σου.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Σοβαρά;!!😯 Μπορώ να το φορτίζω και στο 50-60-70% χωρίς φόβο;!!!!!!😃
Trelloneritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 9:43 ΜΜ, Leon Scott Kennedy είπε Σοβαρά;!!😯 Μπορώ να το φορτίζω και στο 50-60-70% χωρίς φόβο;!!!!!!😃 Φόρτιζε άφοβα. Οσο για τη κατανάλωση μπαταρίας που αναφέρει ο φίλος που άνοιξε το νήμα, υπάρχει θέμα με το 11.4 Πριν απο αυτό με τη χρήση που του κάνω (κλήσεις και λίγο fb, email) είχα αυτονομία ~45-50 ώρες. Αφότου έκανα την ενημέρωση η αυτονομία έπεσε στις 12 ώρες για 1-2 μέρες. Τώρα χωρίς να αλλάξω καμία ρύθμιση έχει ανέβει πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα (~30-35 ώρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα