Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, antonisreverse είπε

Στην περίπτωση που έχει γίνει αυτό ένα restore από τις ρυθμίσεις θα διορθώσει το πρόβλημα ;

Πολύ πιθανό να το διορθώσει. Ειδάλλως δοκίμασε ξανά restore και να περαστεί καθαρή η τελευταία έκδοση  του λειτουργικού μέσα από το iTunes

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Πολύ πιθανό να το διορθώσει. Ειδάλλως δοκίμασε ξανά restore και να περαστεί καθαρή η τελευταία έκδοση  του λειτουργικού μέσα από το iTunes

ευχαριστώ πάρα πολύ!

Το έκανα restore και η μπαταρια επεσε περίπου 10% μετά απο 4 ώρες μέτριας χρήσης. Νομίζω είναι περισσότερο ικανοποιητικό, υπο άλλες συνθήκες θα είχε πέσει 20+%

Δημοσ.
Μόλις τώρα, antonisreverse είπε

ευχαριστώ πάρα πολύ!

Το έκανα restore και η μπαταρια επεσε περίπου 10% μετά απο 4 ώρες μέτριας χρήσης. Νομίζω είναι περισσότερο ικανοποιητικό, υπο άλλες συνθήκες θα είχε πέσει 20+%

Μια χαρά. Ε ναι δεν ήταν φυσιολογικό, θα είχε σκουπιδάκια μέσα.

Εντάξει μην περιμένεις τρελή μπαταρία από το SE. Αλλά με την χρήση που κάνεις πιστεύω την μέρα θα την βγάζεις.

Να σαι καλά καλή συνέχεια

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μια χαρά. Ε ναι δεν ήταν φυσιολογικό, θα είχε σκουπιδάκια μέσα.

Εντάξει μην περιμένεις τρελή μπαταρία από το SE. Αλλά με την χρήση που κάνεις πιστεύω την μέρα θα την βγάζεις.

Να σαι καλά καλή συνέχεια

Ευχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο bug μεταξύ Spotify και se ? Πήγα στα στατιστικά μπαταρίας μιας και η μπαταρία είναι στο 42% και είδα ότι το Spotify είχε φάει ένα τεράστιο ποσοστό τρέχοντας στο παρασκήνιο. 

99B91F32-6E1C-4B5F-9E46-3D245000848C.png

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, antonisreverse είπε

Ευχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο bug μεταξύ Spotify και se ? Πήγα στα στατιστικά μπαταρίας μιας και η μπαταρία είναι στο 42% και είδα ότι το Spotify είχε φάει ένα τεράστιο ποσοστό τρέχοντας στο παρασκήνιο. 

99B91F32-6E1C-4B5F-9E46-3D245000848C.png

Είναι 2,2 hr in background. Άκουγες μουσική ή απλα είχες ξεχάσει την εφαρμογή ανοιχτή?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

Είναι 2,2 hr in background. Άκουγες μουσική ή απλα είχες ξεχάσει την εφαρμογή ανοιχτή?

Είχα ξεχάσει την εφαρμογή ανοιχτή. Αλλά και πάλι είναι δυνατόν να τρώει τόση μπαταρία ; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Σε λίγο θα είμαι κι εγώ νέος κάτοχος Iphone se. Θα το πάρω με επιδότηση 240 ευρώ από 359 που έχει. Καθώς θα είναι η πρώτη μου επαφή με Iphone ύστερα από Android, Blackberry και Windows λειτουργικά που έχω δουλέψει, θα ήθελα να με ενημερώσετε τι θα πρέπει να προσέξω. Πχ κάποιες ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας, πόση φόρτιση θέλει την πρώτη φορά, αν με το που το ανοίξω θα πρέπει να το βάλω για φόρτιση πριν τη χρήση η θα μπορώ να το δουλέψω κατευθείαν κι όταν φτάσει πχ 20-30% η μπαταρία τότε να το βάλω να φορτίσει κτλ.

Παρακαλώ οι κάτοχοι και οι γνώστες να μου δώσουν τα φώτα τους για να αποφύγω την κακή χρήση.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Καλημέρα παιδιά.

Σε λίγο θα είμαι κι εγώ νέος κάτοχος Iphone se. Θα το πάρω με επιδότηση 240 ευρώ από 359 που έχει. Καθώς θα είναι η πρώτη μου επαφή με Iphone ύστερα από Android, Blackberry και Windows λειτουργικά που έχω δουλέψει, θα ήθελα να με ενημερώσετε τι θα πρέπει να προσέξω. Πχ κάποιες ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας, πόση φόρτιση θέλει την πρώτη φορά, αν με το που το ανοίξω θα πρέπει να το βάλω για φόρτιση πριν τη χρήση η θα μπορώ να το δουλέψω κατευθείαν κι όταν φτάσει πχ 20-30% η μπαταρία τότε να το βάλω να φορτίσει κτλ.

Παρακαλώ οι κάτοχοι και οι γνώστες να μου δώσουν τα φώτα τους για να αποφύγω την κακή χρήση.

Σας ευχαριστώ.

To iPhone SE 32GB κοστιζει 280€ αυτην την στιγμη(πριν 10 μέρες ηταν στα 250€) και εχει πτωτικη πορεια η τιμη του. Δεν κοστιζει 359€, παρα μονο στις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.

Αν λοιπον το αγορασεις 240€ με επιδοτηση, τοτε η επιδοτηση στην πραξη ειναι 40€, ισως και λιγοτερο σε μερικες μερες. Γιατι το το λεω αυτο; Γιατι ειναι καλυτερα να παρεις το κινητο απο το φθηνοτερο μαγαζι και να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση που εχεις σαν επιδοτηση παγιου. Ετσι θα σου βγει φθηνοτερα συνολικα.

Διαφορετικα το παιρνεις απο τον παροχο σου με επιδοτηση που στην πραξη ειναι μικροτερη των 40€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haHa είπε

To iPhone SE 32GB κοστιζει 280€ αυτην την στιγμη(πριν 10 μέρες ηταν στα 250€) και εχει πτωτικη πορεια η τιμη του. Δεν κοστιζει 359€, παρα μονο στις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.

Αν λοιπον το αγορασεις 240€ με επιδοτηση, τοτε η επιδοτηση στην πραξη ειναι 40€, ισως και λιγοτερο σε μερικες μερες. Γιατι το το λεω αυτο; Γιατι ειναι καλυτερα να παρεις το κινητο απο το φθηνοτερο μαγαζι και να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση που εχεις σαν επιδοτηση παγιου. Ετσι θα σου βγει φθηνοτερα συνολικα.

Διαφορετικα το παιρνεις απο τον παροχο σου με επιδοτηση που στην πραξη ειναι μικροτερη των 40€.

Το πήρα από Cosmote στα 240 ευρώ φίλε μου με ανανέωση συμβολαίου που ήδη θα συνέχιζα (πάγιο 20 ευρώ δίνω) οπότε θεωρώ πως το πήρα σε πολύ καλή τιμή και από γνωστό κατάστημα κι όχι από τα άγνωστα του σκρουτζ. Στο σκρουτζ ναι, έχει 280 ευρώ και συν τα έξοδα αντικαταβολής θα μου ερχόταν περίπου 287-288 ευρώ. Πάλι δεν με συμφέρει. Αν μου αύξαναν το πάγιο η μου έλεγαν να κάνω νέα σύνδεση (όπως μου είπαν την πρώτη φορά που πήγα στο κατάστημα) δεν θα με σύμφερε και δεν θα το έπαιρνα αλλά ευτυχώς που πήρα στα κεντρικά και μου είπαν ότι μου δίνουν (με το υπάρχον πάγιο) 120 ευρώ επιδότηση γιατί να μη το έπαιρνα; Άρα πήρα στην ουσία τη συσκευή μετρητοίς 240 ευρώ!!!! 

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω οτι εχασες ολο το point μου(να χρησιμοποιουσες την οποια επιδοτηση-εστω και μικροτερη- ειχες ως επιδοτηση παγιου). Οπως και να εχει, καλοριζικο!

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Δεν συμφέρει με την καμία την επιδότηση να την χαραμίσεις για μείωση πάγιου. Τι να πληρώνεις 20 ευρώ τι να πληρώνεις 18-19 ευρώ (ναι τόσο μου έδιναν κι εμένα). Σιγά την μείωση!!!!!!!!!!!!😋 Μεγάλη κοροιδία είναι η μείωση παγίου.- Καλύτερα βγαίνεις κερδισμένος με το να πάρεις συσκευή στα χέρια σου!!!!!! Είτε μέχρι το ποσό που δικαιούσαι είτε και να δώσεις μία διαφορά για να πάρεις κάποιο ακριβότερο. Έχεις την επιλογή η να το κρατήσεις η να το δωρίσεις η ακόμα και να το πουλήσεις!!!! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Δεν συμφέρει με την καμία την επιδότηση να την χαραμίσεις για μείωση πάγιου. Τι να πληρώνεις 20 ευρώ τι να πληρώνεις 18-19 ευρώ (ναι τόσο μου έδιναν κι εμένα). Σιγά την μείωση!!!!!!!!!!!!😋 Μεγάλη κοροιδία είναι η μείωση παγίου.- Καλύτερα βγαίνεις κερδισμένος με το να πάρεις συσκευή στα χέρια σου!!!!!! Είτε μέχρι το ποσό που δικαιούσαι είτε και να δώσεις μία διαφορά για να πάρεις κάποιο ακριβότερο. Έχεις την επιλογή η να το κρατήσεις η να το δωρίσεις η ακόμα και να το πουλήσεις!!!! 

Εχεις υποψη σου οτι ο φιλος πηρε στην πραξη επιδοτηση μονο ~40€ για 2 χρονια(λογικα) ετσι;

Ενα κινητο κοστους 280€ το αγορασε με επιδοτηση στα 240€.

Υ.Γ.: Το κινητο μαλιστα εκανε πριν 10 μερες 249€ και μπορουσε να το αγορασει χωρις καν επιδοτηση κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, haHa είπε

Εχεις υποψη σου οτι ο φιλος πηρε στην πραξη επιδοτηση μονο ~40€ για 2 χρονια(λογικα) ετσι;

Ενα κινητο κοστους 280€ το αγορασε με επιδοτηση στα 240€.

Υ.Γ.: Το κινητο μαλιστα εκανε πριν 10 μερες 249€ και μπορουσε να το αγορασει χωρις καν επιδοτηση κλπ.

Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ούτως η άλλως την σύνδεση (με το ίδιο πάγιο των 20 ευρώ που το έχω χρόνια τώρα) θα την συνέχιζα; Οπότε γιατί να μην έπαιρνα και τη συσκευή, στην ίδια τιμή από ένα κατάστημα στο σκρουτζ, αλλά από μία γνωστή αλυσίδα; Όχι ΔΕΝ με ενδιαφέρει η μείωση των 1 και 2 ευρώ που θα μου έκαναν στο λογαριασμό, το σύνολο δηλαδή 24 με 48 ευρώ για δύο χρόνια (σιγά τα λάχανα,όταν κάποιος πληρώνει χρόνια σύνδεση και σκάει μετρητοίς 250 με 300 ευρώ που είχα όριο budget για κινητό δεν θα σκεφτεί το 1-2 ευρώ μείωση στα 2 χρόνια!!!😋). Δεν θα μου φανεί καν. Ούτε είναι λύση να μη πάρω καθόλου την έκπτωση αφού ήδη την δικαιούμαι σε κάθε ανανέωση. Και όχι, ούτε θα περιμένω πότε ο σκρουτζ θα το ρίξει στα 250 ευρώ ξανά για να πληρώσω και μεταφορικά έξοδα. Πάλι ακριβότερο θα μου βγει αλλά και στα ίδια χρήματα να μου έβγαινε πχ αν το είχε ο σκρουτζ 230 συν έξοδα 8-9 ευρώ = κανά 240αρι ευρώ, τότε ποιο το όφελος; Θα το είχα πάρει 240 ευρώ από τον σκρουτζ (που θα περίμενα κι άλλο ώστε να πέσει πάλι η τιμή του και θα πλήρωνα κι έξοδα), θα συνέχιζα το ίδιο πάγιο να δίνω και δεν θα είχα και το δώρο των 120 λεπτών επιπλέον στη σύνδεση μου!!! Ναι, μου έκαναν κι άλλα 120 λεπτά ομιλίας δώρο!!! Σύνολο 4 ώρες το μήνα προς όλα τα δίκτυα!!!🙂 Οπότε η διαφορά των 1-2 ευρώ μηνιαίως πες πως είναι τα 120 λεπτά επιπλέον τον μήνα!!!

Δηλαδή έχουμε και λέμε:

Αντί για μείωση 24-48 ευρώ στα δύο χρόνια, πήρα 40 ευρώ έκπτωση από 280 ευρώ (σε τιμή σκρουτζ γιατί οι αλυσίδες το έχουν 359 ευρώ) = 240 ευρώ + 120 λεπτά επιπλέον ομιλία προς όλους που αν το έπαιρνα σκέτη τη συσκευή από το σκρουτζ δεν θα είχα το όφελος των 2 ωρών επιπλέον το μήνα σωστά; Οπότε πάλι πιστεύω πως είμαι κερδισμένος!!!

Χώρια που από το να το πάρω από ένα κατάστημα που δεν το γνωρίζω καθόλου,δεν το έχω δει καν, το πήρα από γνωστή μεγάλη αλυσίδα.

Σημείωση: Ο Drake είναι αδελφός μου.🙂

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι εχασες το point. Δεν ειπα να μην συνεχιζες την σύνδεση, αλλα την επιδότηση να την εβαζες σαν επιδότηση παγιου και να επαιρνες τα ιδια δωρα(ωφελος 2 ωρων/μηνα κλπ). 

Και φθηνοτερα θα σου ερχόταν και δεν θα ησουν το ιδιο δεσμευμένος, γιατι τωρα αν θελησεις να φυγεις κατα τη διάρκεια του συμβολαιου θα πρέπει να ξεχρεωσεις την υπολειπομενη, υψηλη επιδοτηση. 

Οπως και να εχει: πηρες το κινητο ουσιαστικά με επιδότηση ~40€ και συμβόλαιο 2 ετων, οποτε κατι γλυτωσες. Καλοριζικο! 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Πάλι δεν θες να το καταλάβεις. Αν έπαιρνε τη μείωση (40-48 ευρώ για δύο χρόνια) ΔΕΝ θα του έδιναν 2 ώρες επιπλέον δώρο και απλά θα περίμενε πότε θα φτάσει η τιμή στο σκρουτζ 230-240 ευρώ για να το πάρει. Απλά εκεί που θα συνέχιζε να πληρώνει τη σύνδεση (που δεν έχει σκοπό να την κόψει,την έχει χρόνια τώρα) του έκοψαν 40 ευρώ από τη συσκευή (όπως δηλαδή θα την έπαιρνε και από το σκρουτζ) συν όμως ότι του έδωσαν άλλες δύο ώρες χρόνο ομιλίας δωρεάν το μήνα! Θα το έπαιρνε αυτό από τον σκρουτζ; Δηλαδή στην ουσία πήρε το κινητό στην ίδια τιμή του σκρουτζ όπως λες αλλά συν 2 ώρες επιπλέον ομιλία δώρο! Απλά, πήρε και τις δύο προσφορές μαζί από ένα κατάστημα. Που είναι το χάσιμο του;!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...