antonisreverse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Γεια σας. Είμαι κάτοχος του iPhone SE εδώ και 4 μερες. Το πρόβλημα μου είναι η μπαταρία η οποία είναι πάρα πολύ χαμηλή και το κινητό ξεφορτίζεται πάρα πολύ γρήγορα. Συγκεκριμένα σήμερα κράτησε μέχρι το μεσημέρι τις πέντε η ώρα. Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Τι πιστεύετε ότι θα μπορούσα να κάνω για να εξοικονομήσω περισσότερη μπαταρία; Η έκδοση που τρέχει τώρα είναι η 11.4. Εχω απενεργοποιήσει GPS κλπ σε κάποιες περιπτώσεις έχω μειωμένη φωτεινότητα κλπ αλλά και πάλι είναι λίγο απογοητευτικό. Έκανα battery test και φαίνεται ότι η μπαταρία έχει capacity 100% .. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
AggelosTz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Χωρίς να αναφέρεις την χρήση που το κάνεις δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα.
antonisreverse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, AggelosTz είπε Χωρίς να αναφέρεις την χρήση που το κάνεις δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα. Η χρήση είναι μέτρια δηλαδή Viber what’s app Spotify instagram. Δε βλέπω ούτε βιντεάκια όλη μέρα ούτε κάτι αντίστοιχο ..
mistr4l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, antonisreverse είπε Η χρήση είναι μέτρια δηλαδή Viber what’s app Spotify instagram. Δε βλέπω ούτε βιντεάκια όλη μέρα ούτε κάτι αντίστοιχο .. Δεν είναι φυσιολογικό. Το δικό μας ξεχνάμε να το φορτίσουμε με μέτρια χρήση. Για την ακρίβεια μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο καλά κρατάει. Κατέβασε κάποια εφαρμογή (π.χ lirum info lite) ώστε να δεις την κατάσταση της μπαταρίας (maximum and current capacity) και κάνε κι ένα restore to system settings ώστε να βεβαιωθείς. Σημείωση: Σε κανένα κινητό δεν έχω περάσει 11.4 γιατί το 11.3 πάει σφαίρα και δεν θέλω να το ρισκάρω. Τόσο στο se όσο και το 6 είμαι σε 11.3 δηλαδή.
antonisreverse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, mistr4l είπε Δεν είναι φυσιολογικό. Το δικό μας ξεχνάμε να το φορτίσουμε με μέτρια χρήση. Για την ακρίβεια μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο καλά κρατάει. Κατέβασε κάποια εφαρμογή (π.χ lirum info lite) ώστε να δεις την κατάσταση της μπαταρίας (maximum and current capacity) και κάνε κι ένα restore to system settings ώστε να βεβαιωθείς. Σημείωση: Σε κανένα κινητό δεν έχω περάσει 11.4 γιατί το 11.3 πάει σφαίρα και δεν θέλω να το ρισκάρω. Τόσο στο se όσο και το 6 είμαι σε 11.3 δηλαδή. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το update ? τι άλλο μπορεί να φταίει ? απλα μου φαίνεται υπερβολικό να τελειώνει κατά τις 17.00 το μεσημέρι. Τώρα να φανταστείτε είναι 31%.. Restore system πως ; Ευχαριστώ πολύ Εδώ είναι τα στοιχεία της μπαταρίας. Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Δεν έχω ιδέα από αυτά δυστυχώς.
mistr4l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Η μπαταρία φαίνεται οκ (από τις ονομαστικές τιμές τουλάχιστον). Από κάπου 'χάνει' πάντως. Τώρα είτε φταίει κάποια εφαρμογή / το ios δεν έχει 'κάτσει' καλά, είτε είναι ελαττωματική η μπαταρία κι αδειάζει γρήγορα. Δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ. Μπορείς να κάνεις system restore είτε μέσω itunes είτε από τη συσκευή κατευθείαν (Settings ==> General ==> Reset ==> Erase all content and settings). Αν το κάνεις αυτό, βεβαιώσου πως έχεις κρατήσει backup είτε στο itunes είτε στο icloud (ή και στα δύο).
antonisreverse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, mistr4l είπε Η μπαταρία φαίνεται οκ (από τις ονομαστικές τιμές τουλάχιστον). Από κάπου 'χάνει' πάντως. Τώρα είτε φταίει κάποια εφαρμογή / το ios δεν έχει 'κάτσει' καλά, είτε είναι ελαττωματική η μπαταρία κι αδειάζει γρήγορα. Δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ. Μπορείς να κάνεις system restore είτε μέσω itunes είτε από τη συσκευή κατευθείαν (Settings ==> General ==> Reset ==> Erase all content and settings). Αν το κάνεις αυτό, βεβαιώσου πως έχεις κρατήσει backup είτε στο itunes είτε στο icloud (ή και στα δύο). εαν ειναι ελαττωματικη μπορω να την αλλαξω λογω εγγυησης; πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει τωρα πχ εφτασε στο 5% και το εβαλα να φορτισει αναγκαστικα εσεις εχετε ανοιχτο gps, app background refresh κλπ και παρολα αυτα κραταει μια μερα πχ;
mistr4l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 47 λεπτά πριν, antonisreverse είπε εαν ειναι ελαττωματικη μπορω να την αλλαξω λογω εγγυησης; πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει τωρα πχ εφτασε στο 5% και το εβαλα να φορτισει αναγκαστικα εσεις εχετε ανοιχτο gps, app background refresh κλπ και παρολα αυτα κραταει μια μερα πχ; Ναι εννοείται όλα ανοικτά. Αλλά το se το έχουν και 2 καλοί μου φίλοι οπότε το γνωρίζω καλά σαν κινητό. Δεν δικαιλογείται τόσο γρήγορη πτώση. Αν δεν οφείλεται στο 11.4 ή στο ότι δεν έχει 'κάτσει' καλά το ios, τότε λογικά θα σου αλλάξουν όλη την συσκευή. Το ξέρω 'ξενερώνεις', αλλά αν σου κάνει τέτοια κόλπα πήγαινέ το πίσω. Δοκίμασε πάντως system restore γιατί και στο serivce είναι το πρώτο που θα σου πουν / κάνουν.
antonisreverse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, mistr4l είπε Ναι εννοείται όλα ανοικτά. Αλλά το se το έχουν και 2 καλοί μου φίλοι οπότε το γνωρίζω καλά σαν κινητό. Δεν δικαιλογείται τόσο γρήγορη πτώση. Αν δεν οφείλεται στο 11.4 ή στο ότι δεν έχει 'κάτσει' καλά το ios, τότε λογικά θα σου αλλάξουν όλη την συσκευή. Το ξέρω 'ξενερώνεις', αλλά αν σου κάνει τέτοια κόλπα πήγαινέ το πίσω. Δοκίμασε πάντως system restore γιατί και στο serivce είναι το πρώτο που θα σου πουν / κάνουν. ειναι τρελη ξενερα.. χαχα να ρωτησω κατι, τι εννοεις λεγοντας δεν εχει κατσει καλα το ios? και αν δεν εχει κατσει καλα αυτο διορθωνεται με το system restore? θα το δοκιμασω και θα σας πω 11 λεπτά πριν, antonisreverse είπε ειναι τρελη ξενερα.. χαχα να ρωτησω κατι, τι εννοεις λεγοντας δεν εχει κατσει καλα το ios? και αν δεν εχει κατσει καλα αυτο διορθωνεται με το system restore? θα το δοκιμασω και θα σας πω μολις συνειδητοποιησα οτι το icloud backup ηταν ενεργο εν τω μεταξυ και ανεβαζε εικονες... δεν ξερω αν μπορει να παιζει καποιο ρολο
antonisreverse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Σε μια ώρα πχ τώρα έπεσε από το 77 στο 65% κ το μόνο που έκανα είναι να ακούω μουσική Spotify και να απαντήσω σε κάτι μηνύματα
Yiannis87 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, antonisreverse είπε Σε μια ώρα πχ τώρα έπεσε από το 77 στο 65% κ το μόνο που έκανα είναι να ακούω μουσική Spotify και να απαντήσω σε κάτι μηνύματα Λογικό είναι αυτό νομίζω (ανάλογα και τη φωτεινότητα και το πόσο συχνά ήταν η οθόνη on, αλλά γενικά σε μένα μοιάζει λογικό) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Yiannis87
AggelosTz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Έχω το 5s του οποίου η μπαταρία είναι σαφώς τραγική αλλά επειδή διάβασα τα παραπάνω σχόλια θα μείνω σε κάτι. Το instagram εμένα μου πεθαίνει κυριολεκτικά την μπαταρία. Το χρησιμοποιώ πολύ και έχω κάνει και "πειράματα " για να δω ποσό επηρεάζει. Χωρίς insta η μπαταρία κρατάει πολύ. Με το ινστα να το ανοίγω και να χαζεύω κάθε τρεις και λίγο τελειώνει κατευθείαν. Κάνε επαναφορά πάντως. Απενεργοποίησε τα αυτόματα back up φωτογραφιών και κλείσε υπηρεσίες τοποθεσίας. Αν και πιστεύω ότι κάποια εφαρμογή καταναλώνει πολύ ενέργεια.
mistr4l Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, antonisreverse είπε να ρωτησω κατι, τι εννοεις λεγοντας δεν εχει κατσει καλα το ios? και αν δεν εχει κατσει καλα αυτο διορθωνεται με το system restore? θα το δοκιμασω και θα σας πω μολις συνειδητοποιησα οτι το icloud backup ηταν ενεργο εν τω μεταξυ και ανεβαζε εικονες... δεν ξερω αν μπορει να παιζει καποιο ρολο 1. Τυχαίνει μερικές φορές να έχει κάνει update στο ios και κάτι να μην έχει εγκατασταθεί καλά. Γενικά, ένα restore σου δίνει μία καλύτερη εικόνα. 2. Αν ήταν το icloud backup ανοικτό κι ανέβαζε λογικό να τρώει μπαταρία. Κοίταξε και στις ρυθμίσεις ώστε να δεις πού έχει γίνει η κατανάλωση της μπαταρίας. Θα σου λέει τί φταίει. 3. Κι εμένα το δικό μου το 6άρι έκανε κόλπα με την μπαταρία και τα έκλεισα όλα (υπηρεσίες τοποθεσίας κλπ) αλλά ήταν το γνωστό θέμα με την μπαταρία αφενός ενώ αφετέρου το έχω ήδη 3.5 χρόνια. Στο δικό σου τόσο γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας δεν δικαιολογείται (αν όμως το icloud κάνει upload μονίμως φωτογραφίες κλπ τότε ναι είναι λογικό, ειδικά με 4g ) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από mistr4l
thodoris20s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Πάντα κάνουμε αναβαθμίσεις, ειδικά τις μεγάλες με restore μέσω iTunes για να περαστεί το λειτουργικό «καθαρό». Λογικά έχεις κάνει OTA update και τυχαίνει να έχει σκουπιδάκια μεσα
antonisreverse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, thodoris20s είπε Πάντα κάνουμε αναβαθμίσεις, ειδικά τις μεγάλες με restore μέσω iTunes για να περαστεί το λειτουργικό «καθαρό». Λογικά έχεις κάνει OTA update και τυχαίνει να έχει σκουπιδάκια μεσα Στην περίπτωση που έχει γίνει αυτό ένα restore από τις ρυθμίσεις θα διορθώσει το πρόβλημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα