kstampo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω το Huawei P9 lite και προσπαθώ να ακούσω ραδιόφωνο από τα Bluetooth ακουστικά μου. Δεν μιλάω για streaming αλλά για το κανονικό ραδιόφωνο. Όταν βάζω τα ενσύρματα ακουστικά, ως κεραία, το ραδιόφωνο παίζει είτε από τα ενσύρματα ακουστικά είτε από τα ηχεία του κινητού. Όταν συνδέω όμως το bluetooth (εννοείται ότι τα ενσύρματα δεν τα βγάζω γιατί λειτουργούν ως κεραία και επίσης αν τα βγάλω κλείνει το app του ραδιοφώνου) αλλά δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ακούσω από τα ακουστικά bluetooth. Δοκίμασα κάτι εφαρμογές από το store , τύπου BTmono Κλπ. αλλά no luck! Επειδή αφενός δεν θέλω να μπλέκω με καλώδια για να ακούω μουσική (στο τρέξιμο) αλλά για τον ίδιο επίσης λόγο δεν θέλω να χρησιμοποιήσω λύσεις τύπου fm trasnmitter (που να τα κουβαλάω όλα αυτά μαζί....) έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλο το πρόβλημα;;; Καμιά λύση???? Αν τελικά δεν γίνεται, έχετε να προτείνετε κάτι σε φορητό mp3 player με ραδιόφωνο που να στέλνει τον ήχο σε bluetooth ακουστικά; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από kstampo
SeNNinhA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το ξερεις οτι ολα αυτα εχουν αθλια ληψη FM βεβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα