Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Πήρα την samsung UE49MU6642UXXH και έχω το εξής θεματάκι..όταν συνδέω το λαπτοπ με την tv μέ hdmi χάνει το σήμα των καναλιών η τηλεόραση..μόλις ξεσυνδέσω το λάπτοπ όλα παίζουν κανονικά..

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και συμβαίνει αυτό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Longshot αλλα το λέω.

Αρχικά να χρησημοποιείς τη θέση HDMI1 (ή τη 2) σίγουρα όχι την 3.

Έπειτα πήγενε στο source, βρες εκει που είναι το laptop και κάνοντας προς τα πάνω με τα βελάκια θα δείς επιλογή edit. εκεί σιγούρεψε οτι είναι τσεκαρισμένο ως PC.

Μου έχει τυχει να αλλάξω απο κονσόλα σε pc στην ίδια θύρα και έμπλεξε τα μπούτια της η TV μέχρι που έκανα πάλι edit το source και έστρωσε.

Μικρή πιθανότητα να προσπαθεί να δεί το λαπτοπ σου ως συσκευή καναλιών whatever.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση..Τελικά έφτιαξε απο μόνο του..κυριολεκτικά όμως μόνο του..τώρα βέβαια έχει άλλο θέμα..δεν παίζει τα HD κανάλια.

Απο μια έρευνα που έκανα στα φορουμ αν κατάλαβα καλά μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με κεραία-καλωδιώσεις..δεν ξέρω τι και πως αλλά θα ψαχτώ 

Δημοσ.

Στο τελευταιο δεν εχω καθολου αποψη καθως δεν την εχω λειτουργησει ακομα σαν tv.

Αν βγαλεις ακρη κανε μια αναφορα εδω πως ελυσες το προβλημα να υπαρχει για μελλοντικη αναφορα.  

Enjoy

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την έκανα την δουλειά. Έβγαλα την πρίζα απο τον τοίχο και σύνδεσα απευθείας το καλώδιο της κεραίας..πλέον όλα είναι κόμπλε εκτώς απο τα κανάλια της ερτ που κάνουν που και που νούμερα αλλά μου είπαν οτι είναι γενικότερο πρόβλημα σήματος στην περιοχή που μένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...