haris013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας, Θέλω να ξεκινήσω ένα mini project αυτοματισμού και απομακρυσμένου ελέγχου στο σπίτι μου. Ποιο συγκεκριμένα η όλη ιδέα ξεκίνησε από μια ledοταινία που έχω και θέλω να την ελέγχω απο το κινητό. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να ριξω 2-3 smart συσκευές ακόμα στο σπίτι έτσι για το χαβαλέ. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να αγοράσω ώστε να επιτύχω το σκοπό μου. Υπάρχει έτοιμο kit για rbg controller με χειρισμό μέσω κινητού ή θα πρέπει να παίξω με arduino πχ; Όσο αφορά led λάμπες, πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο ώστε να τις χειρίζομαι σε ένα ενιαίο σύστημα/εφαρμογή μαζί με την ledοταινία και όποια άλλη συσκευή προκύψει; Μετα σκέφτομαι αν μπορώ να βάλω κάποιο θερμοστάτη/αισθητήρα ώστε να ελέγχω το ac, βέβαια δεν ξέρω αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο ac για να παίξει το όλο θέμα. Αν υπάρχει κάτι σχετικά plug n play θα με βόλευε ιδιαίτερα. Τέλος σκεφτόμουν για κανα bluetooth ηχείο/soundbar ώστε να ολοκληρωθεί το setup. Έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ώστε να με βοηθήσει και να μου πει κατα πόσο εύκολο είναι όλο αυτό;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 sonoff https://www.banggood.com/search/sonoff.html?sbc=1 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή για κάποιο λόγο δεν αντιγραφή συνδέσμου από AliExpress ψάξε rgb led strip controller bluetoith/wifi Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Inuyasha
Προτεινόμενες αναρτήσεις