Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Δεν ξέρω αν θα σου πουν σε ποιο στάδιο είναι το δίπλωμα σου, αλλά αν έχει εκδοθεί και το έχουν τότε ναι μπορείς να το πάρεις από εκεί (το ίδιο έκανα και εγώ). Εγώ μόνο με την ταυτότητα είχα πάει. 24 λεπτά πριν, Kostis187 είπε Ευχαριστω. Απο Δευτερα παω να ρωτησω να δω τι γινετε Στην διευθυνση μεταφορων και επικοινωνιων ετσι? Θα παω και εγω αν ειναι να δω τι γινεται. Σας ευχαριστω παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγα πριν λιγο επειτα απο 16 εργασημες και μου ειπαν οτι δεν τους εχει ερθει ακομη. Θα δοκιμασω την αλλη Παρασκευη και ο θεος βοηθος.. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Kostis187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Kostis187 είπε Πηγα πριν λιγο επειτα απο 16 εργασημες και μου ειπαν οτι δεν τους εχει ερθει ακομη. Θα δοκιμασω την αλλη Παρασκευη και ο θεος βοηθος.. Νωρίς πήγες νομίζω, εγώ θα σου έλεγα στον μήνα να ξαναπάς. Εκτός και αν είσαι κοντά και δεν σε κουράζει το πέρα-δώθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπερα, για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω δίπλωμα μοτοποδηλάτου έως 50cc από τα 16 μου και σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο σκούτερ 125 ή 150cc. Γνωρίσετε στο περίπου ποσο θα μου κοστίσει η έκδοση του; Στα πρακτικά δίνω με αυτόματο ή με μηχανή με συμπλεκτη; Είχα πάντα αυτόματο γιαυτο ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikiTaka23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, greekparot είπε Καλησπερα, για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω δίπλωμα μοτοποδηλάτου έως 50cc από τα 16 μου και σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο σκούτερ 125 ή 150cc. Γνωρίσετε στο περίπου ποσο θα μου κοστίσει η έκδοση του; Στα πρακτικά δίνω με αυτόματο ή με μηχανή με συμπλεκτη; Είχα πάντα αυτόματο γιαυτο ρωτάω. Νομιζω αναλογα με τη σχολή παει... Υπάρχουν σχολες που εχουν στα 125cc και αυτόματο και με συμπλεκτη παπια... Και μετα για ανω κυβικα εχουν μηχανη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Γνωριζει κανεις αν θα χρειαστω καποιον κωδικο για να παραλαβω το διπλωμα απο το υπουργει οταν το φερουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Kostis187 είπε Γνωριζει κανεις αν θα χρειαστω καποιον κωδικο για να παραλαβω το διπλωμα απο το υπουργει οταν το φερουν? Εγώ είμαι 99% σίγουρος ότι το πήρα χωρίς κωδικό, μόνο με την ταυτότητα μου. Για σιγουριά όμως πάρε ένα τηλέφωνο το Υπουργείο να ρωτήσεις άμα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εγώ είμαι 99% σίγουρος ότι το πήρα χωρίς κωδικό, μόνο με την ταυτότητα μου. Για σιγουριά όμως πάρε ένα τηλέφωνο το Υπουργείο να ρωτήσεις άμα θες. Αμα σηκωνανε κανα τηλ καλα θα ητανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Με την ταυτοτητα μονο το πηρε ενας φιλος μου νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Mετα απο 28 μερες ακριβως (συν τα ΣΚ) ο δασκαλος μου εφερε το διπλωμα. Επισης η εφαρμογη του υπουργειου (http://www.yme.gr/index.php?tid=1538) δουλευει μονο με τον Αριθμο Αδειας και ΟΧΙ με τον Αρ.Πρωτοκολλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill100 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Σε ποια περιφέρεια ανήκεις και ήρθε τόσο γρήγορα; Πέρασα στις 16/5 και ακόμα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, bill100 είπε Σε ποια περιφέρεια ανήκεις και ήρθε τόσο γρήγορα; Πέρασα στις 16/5 και ακόμα περιμένω. Kεντρικο Τομεα Αττικης. Εσυ σε ποια ανηκεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill100 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, Kostis187 είπε Kεντρικο Τομεα Αττικης. Εσυ σε ποια ανηκεις? Νότιο Αττικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 21/6/2018 στις 2:50 ΜΜ, bill100 είπε Νότιο Αττικής Δεν ξερω. Εγω παντως σε 28 μερες με τα ΣΚ ο δασκαλος με πηρε τηλ ενα πρωι και μου ειπε οτι το εχει και μου ειπε να περασει απ την δουλεια μου να το αφησει. Τωρα μπορει ο Νοτιος τομεας να ειναι ποιο πολυ ζαμαν φου και γι' αυτο να αργουν. Πηγαινε απο εκει να ρωτησεις ή παρε τον δασκαλο και μαθε τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα