Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, Kostis187 είπε Bαζω τα στοιχεια μου στην σελιδα του υπουργειου www.yme.gr/index.php?tid=1538 (Αρ.Πρωτοκολλου απο την καρτελα των σηματων που περασα, δεν ξερω αν ειναι αλλος στην πορεια ή ο ιδιος) και μου βγαζει "Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε !" Εχει προβλημα η σελιδα ή ειναι αλλος ο Αρ.Πρωτοκολλου της πρακτικης εξετασης με αυτον της θεωριτικης Δεν δουλευει το site τουλαχιστον με αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι ο ιδιος αλλα σε κανεναν δεν δουλευει απο οτι μου εχουν πει και αλλοι και σε εμενα τα ιδια βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Τον Αριθμο Αδειας που μπορω να τον μαθω? Θα το εχει ο δασκαλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASILISP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Έδωσα (και πέρασα)τις εξετάσεις διπλώματος μηχανής, πριν από 2+ μήνες. Μέχρι τώρα δεν το έχω πάρει... 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, BASILISP είπε Έδωσα (και πέρασα)τις εξετάσεις διπλώματος μηχανής, πριν από 2+ μήνες. Μέχρι τώρα δεν το έχω πάρει... 😑 Εγω περιμενω εδω και 1 μηνα και φιλε, αμα δεν το εχω μεχρι τελη Ιουνιου θα αρχισω να οδηγαω κανονικα, στα ***** μου, κανονικα θα επρεπε να βγαινει σε 2-3 μερες αλλα ξεχασα που ζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε Εγω περιμενω εδω και 1 μηνα και φιλε, αμα δεν το εχω μεχρι τελη Ιουνιου θα αρχισω να οδηγαω κανονικα, στα ***** μου, κανονικα θα επρεπε να βγαινει σε 2-3 μερες αλλα ξεχασα που ζουμε... Σε ποια νομαρχεια ανηκεις? (κεντρικη, ανατολικη?). Σε ποια περιοχη ειναι η σχολη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, Kostis187 είπε Σε ποια νομαρχεια ανηκεις? (κεντρικη, ανατολικη?). Σε ποια περιοχη ειναι η σχολη σου? Δεν νομιζω να εχει σημασια, παιζει να εχει βγει αλλα να μην το εχει παρει η σχολη ακομα, ενας φιλος μου εχει πει οτι πηγε μετα απο 15 μερες και ειχε βγει αν και απο την σχολη του ειπαν οτι θα κανει μηνα... αλλα πριν χρονια αυτο δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Θα πεταχτω και εγω μια μερα να δω τι παιζει αλλα δεν βρισκω χρονο αυτες τις μερες, καλο θα ηταν να κανεις και εσυ το ιδιο. Μονο εκει μπορουν να σου απαντησουν στις ερωτησεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε Δεν νομιζω να εχει σημασια, παιζει να εχει βγει αλλα να μην το εχει παρει η σχολη ακομα, ενας φιλος μου εχει πει οτι πηγε μετα απο 15 μερες και ειχε βγει αν και απο την σχολη του ειπαν οτι θα κανει μηνα... αλλα πριν χρονια αυτο δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Θα πεταχτω και εγω μια μερα να δω τι παιζει αλλα δεν βρισκω χρονο αυτες τις μερες, καλο θα ηταν να κανεις και εσυ το ιδιο. Μονο εκει μπορουν να σου απαντησουν στις ερωτησεις σου. Στο υπουργειο μεταφορων να παω να δω αν εχει ερθει? Και αν παω τι να εχω μαζι μου? Ταυτοτητα και αρ. πρωτοκολλου αρκουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εγώ έδωσα τον Αύγουστο και μου ήρθε ε Νοεμβριο Στις 12/6/2018 στις 8:46 ΜΜ, trelo_kotopoulo είπε Εγω περιμενω εδω και 1 μηνα και φιλε, αμα δεν το εχω μεχρι τελη Ιουνιου θα αρχισω να οδηγαω κανονικα, στα ***** μου, κανονικα θα επρεπε να βγαινει σε 2-3 μερες αλλα ξεχασα που ζουμε... Σου δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι πέρασες αλλά δεν έχει εκδοθεί το δίπλωμα που μου είπαν ότι δεν ισχύει το χαρτί 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Racerr είπε Εγώ έδωσα τον Αύγουστο και μου ήρθε ε Νοεμβριο Σου δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι πέρασες αλλά δεν έχει εκδοθεί το δίπλωμα που μου είπαν ότι δεν ισχύει το χαρτί 😂 Mε το χαρτι δεν οδηγας. Απογορευεται. Δεν εχεις ασφάλεια κ σε ατυχημα φταις δεν φταις εσυ θα πληρώσεις τις ζημιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό θα είναι να ενεργοποιηθεί η Σχολή οδηγών που έχει καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά και να αναζητήσει το δίπλωμα. Και εμένα στον γιο μου μου έλεγε η σχολή ότι δεν έχει εκδοθεί και ήταν έτοιμο σε 15 ημέρες. Όλοι στην ίδια κοινωνία ζούμε, μην παραπονιέστε λοιπόν ότι όλοι μας είμαστε τέλειοι και οι υπάλληλοι του Υπουργείου για τον καιάδα. Σε κάποιες σχολές ζητούν 30€ για να σου το φέρουν. Εάν δεν έχει συμφωνηθεί εξ αρχής ως παραλήπτης η σχολή δεν πρόκειται να ασχοληθεί, για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να την ενεργοποίησετε την τελευταία. Όσο για την οδήγηση άνευ διπλώματος αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας συμβεί το οποίο δεν θα σας καλύπτει η ασφάλεια και τι παρενέργειες θα έχει στη ζωή σας μετέπειτα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από kawavn800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kawavn800 είπε Καλό θα είναι να ενεργοποιηθεί η Σχολή οδηγών που έχει καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά και να αναζητήσει το δίπλωμα. Και εμένα στον γιο μου μου έλεγε η σχολή ότι δεν έχει εκδοθεί και ήταν έτοιμο σε 15 ημέρες. Όλοι στην ίδια κοινωνία ζούμε, μην παραπονιέστε λοιπόν ότι όλοι μας είμαστε τέλειοι και οι υπάλληλοι του Υπουργείου για τον καιάδα. Σε κάποιες σχολές ζητούν 30€ για να σου το φέρουν. Εάν δεν έχει συμφωνηθεί εξ αρχής ως παραλήπτης η σχολή δεν πρόκειται να ασχοληθεί, για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να την ενεργοποίησετε την τελευταία. Όσο για την οδήγηση άνευ διπλώματος αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας συμβεί το οποίο δεν θα σας καλύπτει η ασφάλεια και τι παρενέργειες θα έχει στη ζωή σας μετέπειτα. Φιλε πριν ποσο καιρο αυτο με τις 15 μερες? Λες ακομα να βγαινει τοσο νωρις και να μην εχει παει η σχολη να το παρει? Και ναι για αυτο δεν οδηγαω, δεν ρισκαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, trelo_kotopoulo είπε Φιλε πριν ποσο καιρο αυτο με τις 15 μερες? Λες ακομα να βγαινει τοσο νωρις και να μην εχει παει η σχολη να το παρει? Και ναι για αυτο δεν οδηγαω, δεν ρισκαρω. 19 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε Δεν νομιζω να εχει σημασια, παιζει να εχει βγει αλλα να μην το εχει παρει η σχολη ακομα, ενας φιλος μου εχει πει οτι πηγε μετα απο 15 μερες και ειχε βγει αν και απο την σχολη του ειπαν οτι θα κανει μηνα... αλλα πριν χρονια αυτο δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Θα πεταχτω και εγω μια μερα να δω τι παιζει αλλα δεν βρισκω χρονο αυτες τις μερες, καλο θα ηταν να κανεις και εσυ το ιδιο. Μονο εκει μπορουν να σου απαντησουν στις ερωτησεις σου. Ποιο πανω σε ρωτησα που να παω να ρωτησω για το διπλωμα? Να παω στη περιφεριακη ενοτητα που ειμαι και να ρωτησω σε τι σταδιο βρισκεται ή αν εχει εκτυπωθει? Θα ξερουν αυτοι να μου απαντησουν? Και αν ειναι ετοιμο μπορω να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plotolp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Έδωσα και εγώ την περασμένη εβδομάδα. Μου είπανε ότι κάνει το πολύ 1 μήνα. Αλλά δεν γνωρίζω αν μπορείς να το επισπεύσεις κάπως ή είσαι έρμαιο της γραφειοκρατίας.. Το χαρτί της σχολής δεν σε καλύπτει σε τίποτα για αυτό και οι περισσότερες σχολές οδήγησης δεν δίνουν πια. Και ατύχημα να μην γίνει, αν σε σταματήσουν για έλεγχο και έχεις μόνο το χαρτί σε πάνε στο Τμήμα για εξακρίβωση και νομίζω είναι αυτόφωρη διαδικασία. Συνέβη σε 2 κοπέλες στην σχολή που πήγα εγώ και απο τότε τα κόψανε τα χαρτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Kostis187 είπε Ποιο πανω σε ρωτησα που να παω να ρωτησω για το διπλωμα? Να παω στη περιφεριακη ενοτητα που ειμαι και να ρωτησω σε τι σταδιο βρισκεται ή αν εχει εκτυπωθει? Θα ξερουν αυτοι να μου απαντησουν? Και αν ειναι ετοιμο μπορω να το παρω? Δεν ξέρω αν θα σου πουν σε ποιο στάδιο είναι το δίπλωμα σου, αλλά αν έχει εκδοθεί και το έχουν τότε ναι μπορείς να το πάρεις από εκεί (το ίδιο έκανα και εγώ). Εγώ μόνο με την ταυτότητα είχα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Δεν ξέρω αν θα σου πουν σε ποιο στάδιο είναι το δίπλωμα σου, αλλά αν έχει εκδοθεί και το έχουν τότε ναι μπορείς να το πάρεις από εκεί (το ίδιο έκανα και εγώ). Εγώ μόνο με την ταυτότητα είχα πάει. Ευχαριστω. Απο Δευτερα παω να ρωτησω να δω τι γινετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα