Kostis187 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Περασα τις πρακτικες εξετασεις στις 24/5 και μου ειπαν οτι το διπλωμα κανει κανα μηνα να ερθει. Υπαρχει τροπος να επιταχύνω την διαδικασια για να το αποκτησω πιο γρηγορα? Το χρειαζομαι λογο δουλειας. Επισης η σχολη δεν μου εδωσε κανενα χαρτι που να εχει τα στοιχεια μου για να τα δω και στο http://www.yme.gr/index.php?tid=1538. Moυ ειπε ο δασκαλος οτι δεν τα δινουν πλεον αυτα. Τωρα μπεσα μαλακιες μου λεει ή οντως ισχυουν? Αν και αλλοι φιλοι μου λεγαν οτι καποιοι πηραν χαρτι αλλοι οχι. Τι γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Τα διπλωματα οδηγησης πλεον αν δεν κανω λαθος εκδιδοντε απο την διεθυνση που εκδιδιει και τα διαβατηρια και ειναι πιο δυσκολη καποια ...επιταχυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Το site δεν δείχνει που βρίσκεται πραγματικά η αίτηση πηρα πέρυσι το δικο μου και οταν το πηρα ακομα ελεγε οτι δεν υπάρχει καταχωρημένη αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιστευεται αν υπαρχει περιπτωση να κανει πανω απο μηνα? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από Kostis187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eVS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Υπαρχει , ειναι θεμα τυχης. Σε αλλους ερχεται στισ 20 μερες σε αλλους στις 40. Το χαρτακι το διναν πριν 10 χρονια που ειχα παρει εγω τωρα απο οσο ξερω οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, eVS είπε Υπαρχει , ειναι θεμα τυχης. Σε αλλους ερχεται στισ 20 μερες σε αλλους στις 40. Το χαρτακι το διναν πριν 10 χρονια που ειχα παρει εγω τωρα απο οσο ξερω οχι. Οι μερες που μετραμε πχ 10 ή 20 ειναι εργασημες να φανταστω ετσι? Χωρις τα ΣΚ μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Θέμα τύχης φίλε. Έχει υπάρξει κόσμος που έκανε να παραλάβει μήνες, λόγω απεργιών. Το δικό μου ήρθε σε 15-20 μέρες μαξ και ήμουν από τους τυχερούς. Από τη στιγμή που το έχεις πάρει πάντως, μπορείς να δεις τον αριθμό διπλώματος με κάποιο τρόπο; Τον γράφεις κάπου, σε ενδεχόμενο έλεγχο σε βρίσκουν μέσω αυτού, απλά τρως ένα πρόστιμο Κ.Ο.Κ. της τάξης των 20 ή 40 ευρώ για μη ύπαρξη εγγράφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω 10 ευρω είναι πλεον το πρόστιμο. Το θεμα είναι πως θα ασφαλιστεί χωρίς διπλωμα, ειδικα τωρα που θα πληρώνει και επισφαλιστρο σαν νεος οδηγός.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από GeorgeHellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Φιλε μου, εχω περασει την οδηγηση απο τις 4 Απριλιου, εδωσα τα φραγκα (170 ευρω) για να ξεκινησω μαθηματα με μηχανη που βιαζομαι κιολας και για την εκδοση του διπλωματος στις 8 απριλιου και μεχρι σημερα δεν εχω κανενα νεο. Εχω παρει το χαρτι που λεει πως περιμενω την εκδοση του διπλωματος αλλα αυτο νομιζω δεν καλυπτει σε περιπτωση τρακαρισματος ασφαλιστικα. Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Οταν πηγα να αλλαξω το παλιο μου διπλωμα μου ειπαν 3 μηνες. Μετα απο ενα μηνα παω εκει και ρωταω σε τι σταδιο ειναι. Τα χαρτια μου βρισκονταν ακομα στο γραφειο που τα ειχα καταθεσει, ουτε που τα ειχαν στειλει. Οταν τους εξηγησα οτι βιαζομαι γιατι φευγω εξω, μου ειπαν "γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη να μπεις σε προταιρεοτητα". Σε 5 μερες ηταν ετοιμο. Ολα τα σταδια της εκτυπωσης φαινοταν στην σελιδα του υποργειου. Βγαλε τα συμπερασματα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ στην διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών της περιοχής που έδωσα μπορώ να πάω να τσεκάρω αν έχει βγει? Ξέρει κανείς? Πόσο κάνει περίπου για να βγει? Και ναι φίλε ούτε εμένα μου έδωσε χαρτί ή κάτι τέτοιο και καλά κάνουν γιατί δεν κάνεις και πολλά με το χαρτί... Περιμένουμε τι να κάνουμε... Και το site δεν λειτουργεί σωστά από ότι μου έχουν πει φίλοι που το έχουν πάρει όποτε... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, jakegate7 είπε Οταν πηγα να αλλαξω το παλιο μου διπλωμα μου ειπαν 3 μηνες. Μετα απο ενα μηνα παω εκει και ρωταω σε τι σταδιο ειναι. Τα χαρτια μου βρισκονταν ακομα στο γραφειο που τα ειχα καταθεσει, ουτε που τα ειχαν στειλει. Οταν τους εξηγησα οτι βιαζομαι γιατι φευγω εξω, μου ειπαν "γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη να μπεις σε προταιρεοτητα". Σε 5 μερες ηταν ετοιμο. Ολα τα σταδια της εκτυπωσης φαινοταν στην σελιδα του υποργειου. Βγαλε τα συμπερασματα σου Αν τους παρω τηλεφωνο δηλαδη και τους πω οτι το χρειαζομαι λογο δουλειας θα με βαλουν σε προτερεοτητα? Η και στην ποιο ακραια περιπτωση να τους πω οτι φευγω εξωτερικο. Λες να κανουν τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 εξαρτάται από την διεύθυνση μεταφορών που υπάγεσαι, στην καλαμάτα έτσι το έκαναν τουλάχιστον πριν 4 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αναλόγως το φόρτο εργασίας , δεν πιστεύω οτι με το τηλέφωνο θα σου δώσουν και πολύ σημασία. Απλώς υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostis187 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Bαζω τα στοιχεια μου στην σελιδα του υπουργειου www.yme.gr/index.php?tid=1538 (Αρ.Πρωτοκολλου απο την καρτελα των σηματων που περασα, δεν ξερω αν ειναι αλλος στην πορεια ή ο ιδιος) και μου βγαζει "Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε !" Εχει προβλημα η σελιδα ή ειναι αλλος ο Αρ.Πρωτοκολλου της πρακτικης εξετασης με αυτον της θεωριτικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα