Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εφόσον ήδη πληρώνεις 70 άρια για αναβολές γιατί δεν κανονιζες ένα συμβιβασμό με την εταιρία ότι θες δεν δώσατε αυτό που μας είπατε να σας δώσω τα μισά να τελειώνουμε

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

400 ευρώ για βοηθητικό υλικό;

ΟΚ.

Πέντε-έξι χρόνια σέρνετσαι αυτή η ιστορία;

ΟΚ.

Εγώ πάρα πολύ θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει η άλλη πλευρά.

• Like 1
Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα πάρουμε στα χέρια μας ένα στυλό , θυμόμαστε τη σοφά λόγια των παλιών : "Την υπογραφή μας και το π....λί μας προσέχουμε που τα βάζουμε".

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

400 ευρώ για βοηθητικό υλικό;

ΟΚ.

Πέντε-έξι χρόνια σέρνετσαι αυτή η ιστορία;

ΟΚ.

Εγώ πάρα πολύ θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει η άλλη πλευρά.

Συνφωνω ότι για δημοτικό είναι πολλά, από την άλλη δεν μου φαίνεται παραλογο όταν πρόσφατα για 2α γυμνασίου άκουσα από ξάδερφο ότι ζήτησαν 1200-1500 ευρώ (ανάλογα τον τρόπο εξόφλησης) για πλήρες πακέτο βοηθημάτων, και κάθε μήνα θα έστελναν και κάποια τεστ για τον μαθητή ώστε να αξιολόγησει και η εταιρία την πρόοδο η όχι του μαθητή

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Συνφωνω ότι για δημοτικό είναι πολλά, από την άλλη δεν μου φαίνεται παραλογο όταν πρόσφατα για 2α γυμνασίου άκουσα από ξάδερφο ότι ζήτησαν 1200-1500 ευρώ (ανάλογα τον τρόπο εξόφλησης) για πλήρες πακέτο βοηθημάτων, και κάθε μήνα θα έστελναν και κάποια τεστ για τον μαθητή ώστε να αξιολόγησει και η εταιρία την πρόοδο η όχι του μαθητή

Γενικά, δεν μου αρέσει να στεναχωρώ όσους γράφουν εδώ. Οκ, έχουν ένα θέμα που τους προβληματίζει, σεβαστό.

Αλλά, κάποια στιγμή, πρέπει να γραφτούν και μερικές αλήθειες.

Έχεις θέμα που έδωσε το σχολείο σου προσωπικά δεδομένα; Σεβαστό. ΔΕΝ πας στην παρουσίαση και διαμαρτύρεσαι στο σχολείο. ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

ΠΑΣ στην παρουσίαση, αγοράζεις, υπογράφεις, παραλαμβάνεις κάτι που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που σου έδειξαν/περίμενες, και η λύση είναι, ποια; Δεν πληρώνεις, ενώ έχουν την υπογραφή σου, τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και όταν σε τρέξουν στα δικαστήρια κοιτάς μήπως η κυβέρνηση νομοθετήσει για παραγραφή χρεών ιδιωτών; Και θυμάσαι μετά από έξι χρόνια πως έδωσαν τα τηλέφωνά σου; ΤΟΤΕ έπρεπε να τους διαμαρτυρηθείς. 

Τώρα, και να πας στο δικαστήριο, τι θα ισχυριστείς; Ότι σε πήγανε δετό στην παρουσίαση και υπό απειλή όπλου σε έβαλαν να υπογράψεις;

Έστω το υλικό δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Υπάρχει έγκαιρη, έγγραφη διαμαρτυρία στην εταιρία; 

Δεν είναι λύση να μην πληρώνουμε και να ελπίζουμε πως ο άλλος δεν θα μας τρέξει, κι όταν μας τρέξει, να θυμόμαστε προσωπικά δεδομένα...

(Δεν τα γράφω, προφανώς, για το μέλος του οποίου το μήνυμα παρέθεσα, απλά μια αφορμή παίρνω για να αναπτύξω το σκεπτικό μου).

• Like 5
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...ο μπαμπάς μου καποτε είχε μια επ/ση (ΕΠΕ) οπου πωλουσε οπωροκηπευτικα...κάποια στιγμη λοιπον υπήρξε ένας συνεργάτης ο οποίος αντί να πληρώνει ολοκληρο το ποσο έδινε κάποια έναντι (όλα τα ποσά που έχει δωσει και το υπολοιπο φαίνονται στα τιμολογια), παρόλα αυτά έχει παρέλθει η πενταετία (η οικ/κη μας κατασταση τοτε δεν επέτρεπε να τ τρέξουμε) ο ίδιος ο οφειλέτης έχει επίσης αποστείλει εξώδικο οτι δεν αναγνωρίζει το χρέος, φυσικά το χρέος έφτασε τα 60000 € και όπως κατανοειτε υπήρξε μεγάλη ζημια. Υπάρχει η περιπτωση τώρα π υπάρχει η δυνατότητα να τα διεκδικησουμε η έχουν παραγραφεί..?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Ella1512 είπε

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...ο μπαμπάς μου καποτε είχε μια επ/ση (ΕΠΕ) οπου πωλουσε οπωροκηπευτικα...κάποια στιγμη λοιπον υπήρξε ένας συνεργάτης ο οποίος αντί να πληρώνει ολοκληρο το ποσο έδινε κάποια έναντι (όλα τα ποσά που έχει δωσει και το υπολοιπο φαίνονται στα τιμολογια), παρόλα αυτά έχει παρέλθει η πενταετία (η οικ/κη μας κατασταση τοτε δεν επέτρεπε να τ τρέξουμε) ο ίδιος ο οφειλέτης έχει επίσης αποστείλει εξώδικο οτι δεν αναγνωρίζει το χρέος, φυσικά το χρέος έφτασε τα 60000 € και όπως κατανοειτε υπήρξε μεγάλη ζημια. Υπάρχει η περιπτωση τώρα π υπάρχει η δυνατότητα να τα διεκδικησουμε η έχουν παραγραφεί..?

Με κάθε φιλική διάθεση και πλήρη κατανόηση στην αγωνία σου, για να επιλύσεις αποτελεσματικά το πρόβλημα θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο δικηγόρο, προσκομίζοντάς του όλον τον φάκελο της υπόθεσης. Για παράδειγμα, όσον αφορά την απαίτηση, δεν γνωρίζουμε αν προκύπτει από αλληλόχρεο λογαριασμό ή από μεμονωμένες συναλλαγές σε βάθος χρόνου μεταξύ εμπορικών επιχειρήσεων (γράφεις "συνεργάτης", χωρίς να προσδιορίζεται η σχέση του με τον πατέρα σου ή την ΕΠΕ), τι αποδεικτικά στοιχεία διαθέτεις κλπ. Επιπλέον, η ΕΠΕ είναι κεφαλαιουχική εταιρεία με χωριστή νομική προσωπικότητα, κάτι που σημαίνει ότι η δικαστική διεκδίκηση οποιασδήποτε απαίτησης που την αφορά πρέπει να γίνει από τον διαχειριστή της και αφού ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες και καταστατικές διαδικασίες, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει διαγραφεί από το ΓΕΜΗ. Όπως καταλαβαίνεις, υπεύθυνη απάντηση δεν είναι  δυνατόν (και δεν πρέπει) να πάρεις από εδώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ella1512 είπε

Στην δική σου περίπτωση πας σε δικηγόρο και ζητάς συμφωνία να πληρωθεί με ποσοστό επι των εισπραχθέντων.

Αν δεν δεχθεί ο δικηγόρος ,  είναι γιατί και ο ίδιος δεν πιστεύει στην υπόθεση και θα σε παρασύρει σε περιττά έξοδα και απατηλές υποσχέσεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...απλως ήθελα ν μάθω αν μπορούμε έστω κ τώρα να τ παλεψουμε η αν έχει καταγραφεί ουσιαστικά γ αυτό κ τ λιγα Χιντ... Με κατατοπισατε πάντως...!

Σας ευχαριστώ και παλι...!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ella1512 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...απλως ήθελα ν μάθω αν μπορούμε έστω κ τώρα να τ παλεψουμε η αν έχει καταγραφεί ουσιαστικά γ αυτό κ τ λιγα Χιντ... Με κατατοπισατε πάντως...!

Σας ευχαριστώ και παλι...!

εξαρτάται από τις ημερομηνίες των τιμολογίων , θα πας στον δικηγόρο και αν δεχθεί να πάρει ποσοστά θα  είναι καλό σημάδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...