Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμένα τώρα είναι που το G6 αξίζει ως αγορά πιο πολύ από ποτέ, δεν νομίζω να βρίσκεις τέτοιο πακέτο σε αυτήν την τιμή. Το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω είναι το εξαιρετικά αδύναμο ηχείο, πολλές φορές χάνω ειδοποιήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

@cloud13, περνάς την Google camera που χρησιμοποιούν τα pixels και αλλάζει το interface, ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα των φωτογραφιών. Η καινούργια έκδοση του Cstark (η τρίτη-τέταρτη από πάνω) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και λένε ότι είναι καλή, εγώ έχω παλιότερη έκδοση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Voodooman είπε

Για εμένα τώρα είναι που το G6 αξίζει ως αγορά πιο πολύ από ποτέ, δεν νομίζω να βρίσκεις τέτοιο πακέτο σε αυτήν την τιμή. Το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω είναι το εξαιρετικά αδύναμο ηχείο, πολλές φορές χάνω ειδοποιήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

@cloud13, περνάς την Google camera που χρησιμοποιούν τα pixels και αλλάζει το interface, ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα των φωτογραφιών. Η καινούργια έκδοση του Cstark (η τρίτη-τέταρτη από πάνω) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και λένε ότι είναι καλή, εγώ έχω παλιότερη έκδοση.

Το google camera δεν δουλευει μετα το update

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MakisAva είπε

Το google camera δεν δουλευει μετα το update

Σίγουρα; Dual since TWN το δικό μου, Oreo 8.0.0 και δουλεύει κανονικά, και μάλιστα παλιότερη έκδοση, εχθές φωτογράφιζα. Την τελευταία έκδοση gcam την δοκίμασες;

Δημοσ.

Εγώ το σκέφτομαι για τη κοπέλα μου.. Υπάρχει κάποιος λόγος να μήν το πάρω στα 280 ευρώ που το βρίσκω εδώ στην Ιταλία? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά? Ψιλό ρητορική ερώτηση πιο πολύ για ψυχολογικό push γιατί έχω κάνει μπόλικη έρευνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν πιστευω πως θα εχει προβλημα αρκει να την βολευει το μεγεθος αλλιως απο δυνατοτητες ειναι πολυ καλο με καλη καμερα που θα θελει λογικα

Επεξ/σία από MakisAva

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...