Voodooman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Για εμένα τώρα είναι που το G6 αξίζει ως αγορά πιο πολύ από ποτέ, δεν νομίζω να βρίσκεις τέτοιο πακέτο σε αυτήν την τιμή. Το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω είναι το εξαιρετικά αδύναμο ηχείο, πολλές φορές χάνω ειδοποιήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα. @cloud13, περνάς την Google camera που χρησιμοποιούν τα pixels και αλλάζει το interface, ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα των φωτογραφιών. Η καινούργια έκδοση του Cstark (η τρίτη-τέταρτη από πάνω) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και λένε ότι είναι καλή, εγώ έχω παλιότερη έκδοση. 1 1
MakisAva Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Voodooman είπε Για εμένα τώρα είναι που το G6 αξίζει ως αγορά πιο πολύ από ποτέ, δεν νομίζω να βρίσκεις τέτοιο πακέτο σε αυτήν την τιμή. Το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω είναι το εξαιρετικά αδύναμο ηχείο, πολλές φορές χάνω ειδοποιήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα. @cloud13, περνάς την Google camera που χρησιμοποιούν τα pixels και αλλάζει το interface, ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα των φωτογραφιών. Η καινούργια έκδοση του Cstark (η τρίτη-τέταρτη από πάνω) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και λένε ότι είναι καλή, εγώ έχω παλιότερη έκδοση. Το google camera δεν δουλευει μετα το update
Voodooman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, MakisAva είπε Το google camera δεν δουλευει μετα το update Σίγουρα; Dual since TWN το δικό μου, Oreo 8.0.0 και δουλεύει κανονικά, και μάλιστα παλιότερη έκδοση, εχθές φωτογράφιζα. Την τελευταία έκδοση gcam την δοκίμασες;
taramas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Εγώ το σκέφτομαι για τη κοπέλα μου.. Υπάρχει κάποιος λόγος να μήν το πάρω στα 280 ευρώ που το βρίσκω εδώ στην Ιταλία? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά? Ψιλό ρητορική ερώτηση πιο πολύ για ψυχολογικό push γιατί έχω κάνει μπόλικη έρευνα.
MakisAva Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν πιστευω πως θα εχει προβλημα αρκει να την βολευει το μεγεθος αλλιως απο δυνατοτητες ειναι πολυ καλο με καλη καμερα που θα θελει λογικα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από MakisAva
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα