antony97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης για αγορά νέου smartphone έως 300 ευρώ max. Κύριο χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει είναι η καλή κάμερα και όσο το δυνατό μεγαλύτερη οθόνη σε μικρο σώμα. Το θέλω κυρίως για multimedia, social, σπάνια παιχνίδια. Έχω ξεχωρίσει το LG g6. Πιστεύετε αξίζει; υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματα που δεν έχει πάρει το μάτι μου; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από antony97
nickolas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Σίγουρα θα αξίζει. Αλλά αν μπορείς να δώσεις 350 πάρε το Pixel. Να θυμάσαι πως έχεις δωρεάν αποθήκευση στο cloud των φωτο σου από την Google οπότε τα 32GB δε θα είναι σοβαρός περιορισμός (για τις φώτο τουλάχιστον).
MakisAva Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Εχω το g6 εδω και 2 μηνες. Μεταβαση απο το g2. Γενικά πολυ καλο κινητο με τρομερη οθονη γρηγορο καλη μπαταρια. Για τον μεσο χρηση που δεν θελει κατι εξεζητημένο πιστευω στα χρηματα του ειναι πολυ καλο. Επίσης το πλαισιο εβγαλε προσφορα το mi6 300ευρο 1
antony97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το Pixel και mi 6 τα αποκλείω λόγω οθόνης
26ska Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το έχω κι εγώ κάνα μήνα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα κοίταγα στα 200 που είναι τώρα και το redmi note 5...
vargas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, MakisAva είπε Εχω το g6 εδω και 2 μηνες. Μεταβαση απο το g2. Γενικά πολυ καλο κινητο με τρομερη οθονη γρηγορο καλη μπαταρια. Για τον μεσο χρηση που δεν θελει κατι εξεζητημένο πιστευω στα χρηματα του ειναι πολυ καλο. Επίσης το πλαισιο εβγαλε προσφορα το mi6 300ευρο Τελείωσε η προσφορά για το mi 6 , το nokia 8 πως σ φαίνεται ;
cloud13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, vargas είπε Τελείωσε η προσφορά για το mi 6 , το nokia 8 πως σ φαίνεται ; Πολυ δυνατες επιδοσεις λογω του 835 snap, καλη ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα αλλα τραγικη αναλογια οθονης/σωματος με φριχτα bezel και τεραστιο μεγεθος για 5,3 ιντσες. Το καθαρο android ειναι τεραστιο συν επισης. Κατεληξα πριν ενα μηνα και εγω στο G6 απο το οποιο το μονο μου σοβαρο παραπονο ειναι η εφαρμογη της καμερας που βρισκω δυσκολοδουλευτη σε σχεση με του motoX που ειχα πριν και που ''τραβαγε'' πατωντας οπουδηποτε στην οθονη.
antony97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 26ska είπε Το έχω κι εγώ κάνα μήνα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα κοίταγα στα 200 που είναι τώρα και το redmi note 5... Το έχω υπόψιν μου και το redmi note 5 κυρίως για το miui που έχω συνηθίσει 3 χρόνια τώρα. Κατά τ άλλα το g6 πιστεύω αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω 2 ώρες πριν, cloud13 είπε Πολυ δυνατες επιδοσεις λογω του 835 snap, καλη ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα αλλα τραγικη αναλογια οθονης/σωματος με φριχτα bezel και τεραστιο μεγεθος για 5,3 ιντσες. Το καθαρο android ειναι τεραστιο συν επισης. Κατεληξα πριν ενα μηνα και εγω στο G6 απο το οποιο το μονο μου σοβαρο παραπονο ειναι η εφαρμογη της καμερας που βρισκω δυσκολοδουλευτη σε σχεση με του motoX που ειχα πριν και που ''τραβαγε'' πατωντας οπουδηποτε στην οθονη. Όντως αν δεν είχε τα bezel θα το προτιμούσα. Πολύ δυνατό και με pure Android.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από antony97
logistoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, nickolas είπε Σίγουρα θα αξίζει. Αλλά αν μπορείς να δώσεις 350 πάρε το Pixel. Να θυμάσαι πως έχεις δωρεάν αποθήκευση στο cloud των φωτο σου από την Google οπότε τα 32GB δε θα είναι σοβαρός περιορισμός (για τις φώτο τουλάχιστον). αυτό με τις cloud φωτογραφίες της google δεν είναι ψιλομούφα; τι θέλω να πω.. νομίζω ότι σε όλες τις συσκευές πρέπει να ισχύει, ή τουλάχιστον έτσι διάβαζα σε thread με το android one κινητό μου το τονίζουν δηλαδή ότι είναι σκηνικό που γίνεται μόνο με συσκευές που έχουν λειτουργικό από την google, αλλά με τη συγκεκριμένη ανάλυση ισχύει για όλες απεριόριστα δεν έχω σκεφτεί να το τσεκάρω και ποτέ όσο για το g6 καλό χρυσό, αλλά πολύ λαγκ χωρίς λόγο και επίσης μετά το κακό ιστορίκο μαζικών καταστροφών που είχα με προηγούμενες ναυαρχίδες της lg (και παραδόξως όχι με πιο φθηνά κινητά της που δουλεύουν ακόμα εδώ και "αιώνες" ) δεν θα ξαναγόραζα με τίποτα συσκευή της.. μας έχουν αφήσει οικογενειακώς πολλές φορές ώστε να μπορέσω να τους εμπιστευθώ ξανά 1
antony97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Περίεργο να έχει lag, δε νομίζω να είναι κάτι συχνό.
cloud13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, 26ska είπε Όσο καιρό το έχω δεν βλέπω ίχνος lag... Oυτε εγω
SeNNinhA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα το update παρα πολλοι ειχαν τεραστιο θεμα με lag σε βαθμο να μην μπορουν να χρησιμοποιησουν βασικες λειτουργιες του κινητου. Κατα κανονα το θεμα λυνοταν μετα απο επιμελή καθαρισμο ρου κινητου και πληρη format του με clean install. Οχι και οτι πιο ευχαριστο και ευκολο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 lag εννοώ σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες πάντα
MakisAva Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2018 στις 8:53 ΜΜ, SeNNinhA είπε Μετα το update παρα πολλοι ειχαν τεραστιο θεμα με lag σε βαθμο να μην μπορουν να χρησιμοποιησουν βασικες λειτουργιες του κινητου. Κατα κανονα το θεμα λυνοταν μετα απο επιμελή καθαρισμο ρου κινητου και πληρη format του με clean install. Οχι και οτι πιο ευχαριστο και ευκολο. Μετά το update ουτε κατι θετικο ειδα ουτε κατι αρνητικο. Lag μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρήσει κατι. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από MakisAva
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα