Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω αυτη την καρτα και δεν εχω σημα στην οθονη εβαλα το pc και στην τηλ παλι τα ιδια δεν δινει σημα. Η καρτα λειτουργει κανονικα αναβουν ολα. Δοκιμασα μια αλλη καρτα που ειχα και κατευθειαν λειτουργει μια χαρα το γινετε τα επαιξε η καρτα? Πως γινετε να λειτουργει και να μην δινει σημα? Την εβγαλα την εβαλα τιποτα οταν βαζω την αλλη καρτα αμεσως μια χαρα η οθονη δεν ειναι το προβλημα 

Επεξ/σία από exan36
Δημοσ.

Αν έγινε κάποια αναβάθμιση στα drivers της κάρτας ή στα Windows τότε μάλλον αυτό φταίει. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ανοίξει το pc με άλλη κάρτα και να γίνει διαγραφή και επανεγκατασταση των drivers ή ότι άλλο χρειαστεί. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να θέλει καθάρισμα/αλλαγή και πάστας και ακόμα πιο πιθανό να έχει καεί. Αυτές οι r9 τρώνε ενα εργοστάσιο της ΔΕΗ οπότε δε θέλει πολύ κόπο για να χαλάσουν... 

Δημοσ.

Παστα εχω αλλαξει το θεμα ειναι οτι δειχνει να λειτουργει κανονικα και τα ανεμηστηρακια εικονα δεν εχει

Δημοσ.

Το ότι δουλεύουν τα ανεμιστήρια δεν λέει τίποτα.

Λογικά έχει καεί. Για επιβεβαίωση δοκίμασε την σε ενα άλλο pc. 

Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 6:32 ΜΜ, odystam είπε

Αν έγινε κάποια αναβάθμιση στα drivers της κάρτας ή στα Windows τότε μάλλον αυτό φταίει. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ανοίξει το pc με άλλη κάρτα και να γίνει διαγραφή και επανεγκατασταση των drivers ή ότι άλλο χρειαστεί. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να θέλει καθάρισμα/αλλαγή και πάστας και ακόμα πιο πιθανό να έχει καεί. Αυτές οι r9 τρώνε ενα εργοστάσιο της ΔΕΗ οπότε δε θέλει πολύ κόπο για να χαλάσουν... 

Τι σχέση έχουν οι drivers, τα updates του λειτουργικού με το να μην δίνει σήμα μια κάρτα γραφικών, απλά καμία.....

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 7:48 ΜΜ, exan36 είπε

Παστα εχω αλλαξει το θεμα ειναι οτι δειχνει να λειτουργει κανονικα και τα ανεμηστηρακια εικονα δεν εχει

μετα την αλλαγη παστας σου δουλεψε η καρτα ;;

γιατι στο παρελθον μου ετυχε κατι αναλογο δε ειχε καθησει καλα η ψυκτρα !!

στη τελικη εαν ειναι ολα οκ   ψυκτρα /fan /ρευματα κλπ  οπως ειπωθηκε να ηρθε η ωρα της !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Qless είπε

Τι σχέση έχουν οι drivers, τα updates του λειτουργικού με το να μην δίνει σήμα μια κάρτα γραφικών, απλά καμία.....

Πολλές φορές, ύστερα από κάποιο πρόβλημα στους drivers, μπορεί η κάρτα να ανοίγει αλλά να μη δίνει σήμα. Δεν είμαι ο μόνος που το χω πάθει... 

Δημοσ.

" Δοκιμασα μια αλλη καρτα που ειχα και κατευθειαν λειτουργει μια χαρα το γινετε τα επαιξε η καρτα?"

Δεν διάβασες καλά τι έγραψε ο θεματοθέτης το να δώσει η κάρτα σήμα στο boot ουδεμία σχέση έχει με αυτό που μου έγραψες μόλις τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η κάρτα λειτουργούσε κανονικά μετά την αλλαγή πάστας και ότι της βάζεις κανονικά τα 6-pin ένα ή δύο αναλόγως,

δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία και όταν ξαναβάλεις την κάρτα δες προσεχτικά αν κουμπώνει κανονικά και δεν είναι κάποιο κομμάτι εκτός γιατί σου βρίσκει

το σιδεράκι που πάει στο κουτί κάπου ή το έχεις στραβώσει και δε πατάει καλά και βγαίνει. Δοκιμάσε να μπουτάρεις και με μία μνήμη γιατί ποτέ δε ξέρεις 😛

Επεξ/σία από Nikos747
Δημοσ.
16 ώρες πριν, odystam είπε

Πολλές φορές, ύστερα από κάποιο πρόβλημα στους drivers, μπορεί η κάρτα να ανοίγει αλλά να μη δίνει σήμα. Δεν είμαι ο μόνος που το χω πάθει... 

Και εγώ το έπαθα. Έβαλα τους οδηγούς στο BIOS και έστρωσε.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Και εγώ το έπαθα. Έβαλα τους οδηγούς στο BIOS και έστρωσε.

Ναι είναι κάτι αρκετό συχνό. Τις περισσοτερες φορές το πρόβλημα είναι στους drivers αλλά υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες φταίει μια αναβάθμιση λογισμικού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...