Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα : Έχω αμάξι στο κέντρο της πόλης, λευκό, και μένω σε διαμέρισμα, άρα δεν έχω πρόσβαση σε λάστιχο για να το πλένω μόνος μου. Τα πλυντήρια θέλουν από 5€ και πάνω και δεν έχω να τα δίνω συχνά. Επίσης, δεν παίζει το να το πηγαίνω μια - δυο φορές το μήνα σε πλυντήριο, αφού ακόμα κι έτσι μέσα σε μια μέρα βρωμίζει αρκετά, επειδή είναι και άσπρο μάλλον.

Η λύση που ψάχνω : να βρω ενα τρόπο να του ρίχνω νερό με κάποια πίεση, που να μην χρειάζεται πρόσβαση σε λάστιχο.

Έχω δει τα pressure washers της Karcher, όμως θέλουν πρόσβαση σε νερό με λάστιχο. (π.χ. https://www.amazon.de/Kärcher-Hochdruckreiniger-Basic-max-110-bar/dp/B00HH9QAT2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1528640748&sr=8-1&keywords=pressure+washer)

Από κει και πέρα έχω δει διάφορες κινεζιές, που πέραν της αξιοπιστίας, δεν βρήκα κάποια που επίσης να μην θέλει λάστιχο. 

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σε αυτό που θα ήθελα ιδανικά ή τζάμπα ψάχνω.

Υ.Γ. Προφανώς δεν αναζητώ το καλό καθάρισμα με αυτόν τον τρόπο, ίσα ίσα να μην φαίνετα πολύ βρώμικο το αμάξι όταν έχω να πάω κάπου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υποπτευομαι οτι ψαχνεις τσαμπα

Επισης τα ψεμακαστηρια με πιεση μπορει να επιδεινώσουν μια γρατζουνια 

Αν πας σε ενα απο τα lambiko  πιθανως να βολευτεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagos789 είπε

Το πιο απλό νομίζω. Ακόμα και με 1 ευρώ γίνεται αυτό που θέλεις.

Στις 10/6/2018 στις 5:31 ΜΜ, akefaloskavalaris είπε

να του ρίχνω νερό με κάποια πίεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vagos789 είπε

Υποπτευομαι οτι ψαχνεις τσαμπα

Επισης τα ψεμακαστηρια με πιεση μπορει να επιδεινώσουν μια γρατζουνια 

6 ώρες πριν, Doubt είπε

Ωραία θα το κοιτάξω!

(ευχαριστω πολύ πάντως για τις απαντήσεις!)

Επεξ/σία από akefaloskavalaris
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα : Έχω αμάξι στο κέντρο της πόλης, λευκό, και μένω σε διαμέρισμα, άρα δεν έχω πρόσβαση σε λάστιχο για να το πλένω μόνος μου. Τα πλυντήρια θέλουν από 5€ και πάνω και δεν έχω να τα δίνω συχνά. Επίσης, δεν παίζει το να το πηγαίνω μια - δυο φορές το μήνα σε πλυντήριο, αφού ακόμα κι έτσι μέσα σε μια μέρα βρωμίζει αρκετά, επειδή είναι και άσπρο μάλλον.

Η λύση που ψάχνω : να βρω ενα τρόπο να του ρίχνω νερό με κάποια πίεση, που να μην χρειάζεται πρόσβαση σε λάστιχο.

Έχω δει τα pressure washers της Karcher, όμως θέλουν πρόσβαση σε νερό με λάστιχο. (π.χ. https://www.amazon.de/Kärcher-Hochdruckreiniger-Basic-max-110-bar/dp/B00HH9QAT2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1528640748&sr=8-1&keywords=pressure+washer)

Από κει και πέρα έχω δει διάφορες κινεζιές, που πέραν της αξιοπιστίας, δεν βρήκα κάποια που επίσης να μην θέλει λάστιχο. 

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σε αυτό που θα ήθελα ιδανικά ή τζάμπα ψάχνω.

Υ.Γ. Προφανώς δεν αναζητώ το καλό καθάρισμα με αυτόν τον τρόπο, ίσα ίσα να μην φαίνετα πολύ βρώμικο το αμάξι όταν έχω να πάω κάπου.

Θα σου πω κατι που έκανα και κανω κ εγω. Αγοράζεις 15μ λάστιχο ( κανα 10ρικο) 15μ καλώδιο ρεύματος (αλλα 10€) και ενα πιεστικό μηχάνημα ( εγω εχω του lidl το οποίο πραγματικά πολυ καλό αλλα λιγο θορυβώδες), πλένεις, μαζεύεις. Απλός λιτός καθαρός! 

Υγ εάν εχεις τιποτα παράξενους γείτονες ίσως εχεις κανα θεματάκι με τα νερά κ την φασαρία του πιεστικού.

Δημοσ.
Στις 21/6/2018 στις 1:47 ΜΜ, Doubt είπε

Εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω..Εγω δινω 3,5 ευρω κ το κανω μπαμ μπαμ...Οχι τσαπατσουλικα..

Με 1 ευρω ουτε μηχανακι δεν πλενεις..

Δημοσ.

4 δίνω εγώ για πλύσιμο εξωτερικό κομπλέ, είναι σε χρόνο 6 λεπτά και κάτι.

Ο φίλος όμως λέει μόνο ξέπλυμα με πίεση. Τώρα αν δεν είναι 1 και είναι 1,5... ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...