Προς το περιεχόμενο

iphone se ή 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα 6 δεν έχουν θέμα με το λυγισμα?καλύτερα τις plus εκδόσεις για fhd και καλύτερα χαρακτηριστικα αλλά τσιμπάει

Δημοσ.

Κυριως το 6 plus λυγιζε λογω μεγαλυτερου σωματος απο οτι το απλο 6ρι.

Βεβαια απο οτι βλεπω ρωτας για πολλα διαφορετικα μοντελα και σε ιντσες αλλα κυριως και σε budget,αρα δεν βλεπω να αγοραζεις τιποτα.

Και μιας και το θεμα ανοιχτηκε για αλλα κινητα δεν βλεπω για ποιο λογο να συνεχιστει.

Δημοσ.

θελω να εχω μια σφαιρικη εικονα να για κανω μια σωστη αγορα

το 6s plus που εχει και αυτο μεγαλο μεγεθος δεν λυγιζει?

Δημοσ.

λοιπον.... οντας κατοχος πολλων iphone, οπως 2g, 5s, 6, se, 8 τωρα... (κρατοντας φωτος απο κουτια, αποδειξεις , κλπ, καμμενος δλδ ) , μπορω να σ πω οτι το se δυο χρονια που το εχω αγορασμενο αλλα ενα στα δικα μου χερια και μισο χρονο ο αδερφος και αλλο μισο χρονο η μανα, μπορω να σ πω οτι καλα κρατει και ειναι ενα δυνατο κινητο αλλα δεν παυει να ειναι μικρο σε μεγεθος ! ... σε σημειο π με κουραζε οταν ηθελα να δω ενα βιντεο αλλα πρακτικο στο χερι στη τσεπη και δεν εχει να ζηλεψει σε επιδοσεις κανενα αλλο- τρεχουν ολα απροβληματιστα ! pugb επαιζα να φανταστειτε οκ κολλουσε εκει , ολα κολλανε με τ γραφικα του στο φουλ αλλα δυνατο.

Πλεον εχω το 8 και περα του μεγεθους οκ βολικο σε πολλα, καποιες φορες απαιτουνται και τα δυο χερια οποτε με κουραζει (ειχα συνηθισει αλλιως) για μεγαλο διαστημα

Να αναφερω οτι το 5ς οπως και το 6 , πεταχτηκε η οθονη , δλδ στραβωσε το σασι ,  ενω ηταν παντα σε θηκη με καμια πτωση σοβαρη ουτε τα εβαζα στην κωλοτσεπη και ευτυχως παντα στην εγγυηση εβγαλαν το προβλημα , οποτε εγινε αντικατασταση και σταλθηκαν νεες και αμεσως πουληθηκαν για να φυγει το κακο απο τα ματια μου χαχαχ ....

Το 2γ ειχε προβλημα με την οθονη , πηγα να τ αλλαξω μονος, δεν πετυχε τ αφησα... 

Το σε ενω τελειωνει η εγγυηση δυο χρονια τωρα ειναι αψογο οπως και το 8 μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κατι.

Αρα... αποφυγετε αγορα 5ς και 6 λογω οτι λυγζουν πολυ ευκολα.... εχουν ενα κραμα που λυγιζει , τα 6ς οχι τα 7 οχι και τα 8 δεν λυγιζουν ! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το se εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. το θεωρω το ιδανικοτερο και πρακτικοτερο μεγεθος για ενα κινητο τηλεφωνο. τα μεγαλα δεν τα συμπαθησα ποτε. 

Επεξ/σία από MITS GR
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, MITS GR said:

Εγω εχω το se εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. το θεωρω το ιδανικοτερο και πρακτικοτερο μεγεθος για ενα κινητο τηλεφωνο. τα μεγαλα δεν τα συμπαθησα ποτε. 

Συμφωνώ απολύτως, το μέγεθος του SE είναι για εμένα το ιδανικό μέγεθος για κινητό τηλέφωνο. Το μόνο καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα iPhone στο μέγεθος-βάρος του SE με bezel-less οθόνη, όπως το iPhone X. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/7/2018 στις 6:07 ΜΜ, paredwse είπε

Συμφωνώ απολύτως, το μέγεθος του SE είναι για εμένα το ιδανικό μέγεθος για κινητό τηλέφωνο. Το μόνο καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα iPhone στο μέγεθος-βάρος του SE με bezel-less οθόνη, όπως το iPhone X. 

Πρέπει να περιμένεις ακόμα ενάμιση χρόνο για αυτό, που λογικά θα έρθει με το iOS13 (aka AOS ) που είναι ακόμα σε φάση Alpha

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, iYannis said:

Πρέπει να περιμένεις ακόμα ενάμιση χρόνο για αυτό, που λογικά θα έρθει με το iOS13 (aka AOS ) που είναι ακόμα σε φάση Alpha

Δεν με χαλάει καθόλου. Αυτή τη στιγμή το iPhone SE καλύπτει τις ανάγκες μου. :) 

Δημοσ.

SE εννοείται... το 5S είναι ξεπερασμένο πλέον, δεν αξίζει καθόλου να το αγοράσεις τώρα. το SE από την άλλη μπορεί να μην είναι φουλ εξελιγμένο σε features για το 2018, αλλά είναι το καλύτερο εμ διαφορά smartphone στο μέγεθός του και από απόδοση είναι αξιοπρεπέστατο!

Δημοσ.

Καλησπέρα από εμένα αρχικά.

Κατοχος και των δυο και για αυτό τον λόγο και έχω μια πιο «μελετημένη» άποψη σχετικά με την σύγκριση αυτή. 

Θετικα: 

Επεξεργαστής που δεν ζηλεύει τίποτα εν έτη 2018, σε σύγκριση με του 5s του οποίου έχω παρατηρήσει κολλήματα σε απλό browsing (αρκετά λογικό).

Μνημη 2GB. Από την οποία σε εμένα με iOS 11.4 και αρκετές εφαρμογές, χρησιμοποιεί σταθερά το σύστημα περίπου 1.10-1.30GB. Το υπόλοιπο διαθέσιμο μην σε τρομάζει καθόλου, διότι υπέρ φτάνουν ακόμα και για multitasking.

Κάμερα απίστευτη. Ναι μεν η μπροστά είναι ακριβώς η ίδια αλλά η πισινή είναι 5 σκαλοπάτια πιο πάνω από του 5s. Βάλε και στο θετικό το 4K βίντεο με 30fps.

Ουδέτερα:

Οθόνη η ίδια.

Ηχειο το ίδιο.

Touch ID το ίδιο. 

Παρόλα αυτά το SE μου έχει λύσει τα χέρια, διότι έψαχνα πρακτικό αλλά και μοντέρνο κινητό. 

Αυτα από εμένα ελπίζω να σε κάλυψα στην αγορά σου 😃

Δημοσ.

Γεια σας και ευχαριστώ για την αποδοχή! γνωρίζετε εαν το SE θα εξακολουθήσει να υπάρχει προς αγορά έως και τέλη δεκεμβρίου; ευχαριστώ

• Δημιουργία νέου...