Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 η Galaxy s8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ktikti είπε

επροχθες το εστειλα.το ειχα στην κατοχη 4 μηνες χωρις προβλημα.και να φανταστεις οτο ειχα 2 κινητα στην κατοχη μου s8 .οχι ενα...απλα εκατσε σε εμενα το προβλημα.αυτο δεν σημαινει οτι εχουνε προβλημα τα κινητα..αντιθετως..αλλα εμενα επειδη ημουν κατοχος και των 2 συσκευων..βολευτηκα πολυ περισσοτερο με το iphone 7 και δεν μου εκανε κιχ που λεμε..ηταν καθαρα επιλογη μου να το αλλαξω.και ο φιλος παραπανω επειδη ειναι σε διλλημα..του γραψα μια απαντηση με τα + & - της καθε συσκευης...

ναι καταλαβαινω, πραγματικα ειναι γουστα αυτα 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 6:31 ΜΜ, giorgos_pan είπε

Γενικά διαβάζω ότι το s8 έχει θέματα shuttering και στην κάμερα με τη εστίαση,τουλάχιστον μέχρι τo nougat,τώρα που πήρε την αναβάθμιση σε Oreo δεν ξερω

Εκεί είναι και ο ενδοιασμος μου δηλαδή όχι τόσο στο να αλλάξω σε Android αλλά στο αν θα είναι απροβλημάτιστο σαν συσκευη

Δεν παιζει κατι τετοιο πλεον  . Εαν περασεις την τελευταια εκδοση του oreo 8.0 

Στις 10/6/2018 στις 5:15 ΜΜ, giorgos_pan είπε

Έχω ένα iPhone 7 και σκέφτομαι να το ανταλλάξω για s8 απλό ή plus πιστεύεται ότι αξιζει;ευχαριστω προκαταβολικα

Δες βιντεακια στο youtube διαφορες iphone 7 με s8 , camera test , speed tests , battery tests .. Αλλα μην σε δελεασει αυτο , διοτι για την μπαταρια και τα δυο τα ιδια χαλια ειναι , τα samsung λογο της οθονης και τα iphone παντα με τα θεματακια τους στην μπαταρια .. οσο για την καμερα εαν δεις πολλα βιντεακια και σχολια απο κατω θα διαπιστωσεις οτι το s8 ειναι μακραν καλυτερο .. αλλα προσωπικα σε μερικες περιπτωσεις πιστευω ειναι και καθαρα γουστα διοτι μια φωτογραφια μπορει να βγει λιγο πιο ανοιχτοχρωμη στο ενα ενω στο αλλο σκουροχρωμη και εμενα να μου αρεσει η ανοιχτοχρωμη ενω εσενα οχι . Κοιτα λοιπον διαφορα comparison tests . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...