Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 η Galaxy s8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, giorgos_pan είπε

Έχω ένα iPhone 7 και σκέφτομαι να το ανταλλάξω για s8 απλό ή plus πιστεύεται ότι αξιζει;ευχαριστω προκαταβολικα

Εξαρτάτε τι κάνεις με το κινητό???? για αρχή ποιος ειναι ο λογος που θελεις να δωσεις το 7 ? 

Δημοσ.

Social media,φωτογραφίες κανένα βιντεάκι στο YouTube,μουσική και σπάνια κανένα παιχνίδι(pub g).Λογω του ότι είμαι χρόνια χρήστης iOS και δεν έχω αλλάξει σε ναυαρχίδα Android ποτέ,επισης σε τεχνικά χαρακτηριστικά και design με ελκύει περισσοτερο το s8(Apple καμία διαφορα σε design χρόνια τώρα).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos_pan είπε

Social media,φωτογραφίες κανένα βιντεάκι στο YouTube,μουσική και σπάνια κανένα παιχνίδι(pub g).Λογω του ότι είμαι χρόνια χρήστης iOS και δεν έχω αλλάξει σε ναυαρχίδα Android ποτέ,επισης σε τεχνικά χαρακτηριστικά και design με ελκύει περισσοτερο το s8(Apple καμία διαφορα σε design χρόνια τώρα).

Και τα δυο ειναι πολυ καλα κινητά και κάνουν αυτο που θες, ο μονος λογος που θα αλλαζα προσωπικά ειναι για το s8 plus για μεγαλύτερη οθόνη. αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα σου αρεσει το android σε σχεσει με το ios αν δεν το σκαλίζεις, μαλών θα σε κουράσει σε σχέσει με την απλότητα του IOS , το σίγουρο ειναι οτι για s8 εύκολα θα βρεις να δωσεις το iphone 7 ;)

Δημοσ.

Γενικά διαβάζω ότι το s8 έχει θέματα shuttering και στην κάμερα με τη εστίαση,τουλάχιστον μέχρι τo nougat,τώρα που πήρε την αναβάθμιση σε Oreo δεν ξερω

Εκεί είναι και ο ενδοιασμος μου δηλαδή όχι τόσο στο να αλλάξω σε Android αλλά στο αν θα είναι απροβλημάτιστο σαν συσκευη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos_pan είπε

Γενικά διαβάζω ότι το s8 έχει θέματα shuttering και στην κάμερα με τη εστίαση,τουλάχιστον μέχρι τo nougat,τώρα που πήρε την αναβάθμιση σε Oreo δεν ξερω

Εγω ειχα για λιγο ενα android και δεν αντεξα και πήγα παλι πισω στο IOS ,για εμενα ειναι ποιο σταθερο και εχω το κεφαλι μου ήσυχο ,δεν κανει οσα κανει το android αλλα αυτα που κανει τα κανει σωστα , το θεμα ειναι οτι η samsung δεν εχει δικο της λειτουργικό και περνει απο την google με ολα τα επακόλουθα :( αν δεν εχεις σκοπο να τα ψαξεις και δεν πας για την μεγαλη του οθονη για εμενα δεν υπάρχει λογος να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια,απλά θα ήθελα κάποιος κάτοχος s8 να πει δυο λογια για την εμπειρία χρήσης,κατά ποσο ισχύουν ή όχι αυτά που ακούγονται για κάμερα,lag στα παιχνίδια και γενικότερα η εμπειρία χρήσης.Ενας λόγος που θα πήγαινα σε s8 είναι και η γρήγορη φόρτιση η οποία δεν υπάρχει στο iPhone 7

Δημοσ.

Δεν έχω το S8, έχω το note 8 Που έχει ίδιο επεξεργαστή, έξτρα ραμ και διπλή κάμερα. Κρίνοντας λοιπόν από το δικό μου, θα έλεγα πως θα σου είναι ευχάριστη αλλαγή, ειδικά όταν ανακαλύψεις πόσα περισσότερα πράγματα μπορείς να κάνεις στο android.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorgos_pan είπε

Έχω ένα iPhone 7 και σκέφτομαι να το ανταλλάξω για s8 απλό ή plus πιστεύεται ότι αξιζει;ευχαριστω προκαταβολικα

εκανα αλλαγη απο 6s σε s8, παντα ειχα ios απο το 3gs, επαθα πλακα, το κινητο ειναι λατρεια λογω οθονης, 8+ μηνες μετα ακομα το κοιταω σαν χανος, η οθονη ειναι κατι τρομερο για μενα

lags δεν εχω αλλα εξαρταται και απο τι σκουπιδαριο βαζει μεσα ο καθενας

αν θες να κανεις την αλλαγη στο προτεινω 100% και να παρεις το μπλε χρωμα, ειναι ερωτας

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 6:43 ΜΜ, giorgos_pan είπε

Σε ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια,απλά θα ήθελα κάποιος κάτοχος s8 να πει δυο λογια για την εμπειρία χρήσης,κατά ποσο ισχύουν ή όχι αυτά που ακούγονται για κάμερα,lag στα παιχνίδια και γενικότερα η εμπειρία χρήσης.Ενας λόγος που θα πήγαινα σε s8 είναι και η γρήγορη φόρτιση η οποία δεν υπάρχει στο iPhone 7

καλησπερα φιλε.πριν 3 μηνες πουλησα το iphone  που το ειχα στην κατοχη 14 μηνες για να παω στο samsung s8 ετσι για αλλαγη και κυριως για την γρηγορη φορτιση.μετα απο 2 μηνες την αλλαξα την συσκευη γιατι δεν εμεινα ευχαριστημενος.τα (+) ηταν η γρηγορη φορτιση,η καμερα ειδικα την ημερα.,το βραδυ και η σελφι δεν μαρεσε.η μπαταρια που τα πηγαινε καλα.

τα (-) ειναι οτι το κινητο παρα τα 4gb κολλαγε.ειδικα οι εφαρμογες facebook & instagramm.και μην πει κανεις οτι κολλανε σε ολα τα κινητα...γιατι στο 7αρι δεν ειχα κανενα προβλημα.μα κανενα.επισης δεν μαρεσε το ηχειο της συσκευης που οσες φορες προσπαθουσα να δω ενα βιντεο το καλυπτα με το χερι μου.επισης και το ακουστικο της συσκευης θα το προτιμουσα δυνατοτερο.να μην στα πολυλογω μετα απο 2 μηνες.το κινητο μπλοκαρε..και ποτε δεν εδειχνε ειδοποιησεις με το led και οταν τις εδειχνε κατα εινα περιεργο τροπο πορτοκαλιζε η οθονη.βεβαια ηταν πληρως παραμετροποιησιμο και στα ++ οτι μπορουσες να βαλεις μαυρο θεμα.εκει το χαρηκα πολυ.ομως ποτε δεν καταφερα να βαλω ενα τζαμι προστασιας...και η ζελατινα χαλαγε ολη την εμπειρια χρησης.ευτυχως οσο το ειχα στην κατοχη μου δεν ειχε φαει τουμπα..γιατι θα το χα στανταρακι το σπασιμο.

επειδη κι εγω ειμαι σε φαση τι κινητο παιρνω τωρα...ειμαι σε αναζητηση συσκευης iphone 8 και ο λογος ειναι η γρηγορη φορτιση.ημουν καταευχαριστημενος με το 7αρι.και ηταν και απο τις λιγες συσκευες που ειχα κρατησει πανω απο 1 χρονο χωρις να παθει το παραμικρο..και με αρκετες τουμπες στο ενεργετικο της.η καμερα για αυτα που θελω ειναι καλυτερη απο το 7.εχω δει πολλα review και νομιζω οτι ειναι και καλυτερη απο το s8.παντα στο s8 εβγαζα φωτογραφια και μετα παταγα αυτοματη διορθωση για να δειξει τα σωστα χρωματα η φωτογραφια.

τωρα τοο 6ς σαφως και εχει χειροτερη καμερα απο το samsung s8 και εχει ενα βασικο (-)  την ελλειψη IOS.

Δημοσ.

τι μπλοκαρε, τι εννοεις? Και γινοταν πορτοκαλι η οθονη? Δεν εχω ιδεα για τετοια θεματα, επισης για προστασια οθονης αγοραζεις ενα white-done και τελος, τωρα αν θες του ταληρου ζελατηνα, δεν υπαρχει, θα τα σκασεις για προστασια.

το ηχειο που το καλυπτες παλι δε καταλαβα τι εννοεις.

Γουστα ειναι αυτα ομως, και αφου δε σου αρεσε καλα εκανες και εφυγες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

τι μπλοκαρε, τι εννοεις? Και γινοταν πορτοκαλι η οθονη? Δεν εχω ιδεα για τετοια θεματα, επισης για προστασια οθονης αγοραζεις ενα white-done και τελος, τωρα αν θες του ταληρου ζελατηνα, δεν υπαρχει, θα τα σκασεις για προστασια.

το ηχειο που το καλυπτες παλι δε καταλαβα τι εννοεις.

Γουστα ειναι αυτα ομως, και αφου δε σου αρεσε καλα εκανες και εφυγες

φιλε στις ειδιποιησεις που λαμβανα γινοτανε πορτοκαλοκαφε η οθονη.βεβαια το εστειλα για service και περιμενω αντικατασταση συσκευης απο σμαρτεκ.επισης το ηχειο ειναι μονοφωνικο και το εχει στην κατω πλευρα στην δεξια μερια.αναγκαστικα εβαζα το δαχτυλο κοντρα εκει για να κραταω την συσκευη.οσο να ναι το καλλυπτα.το iphone To 7 εχει 2 ηχεια στερεοφωνικα και ειχε καλυτερο ηχο.βεβαια η συγκεκριμενη προστασια white dome ειναι οντως η καλυτερη αλλα και ακριβη.γυρω στα 50 ευρο οταν ειχα ρωτησει.και με την προυποθεση να βρεις και θηκη να μην στην πεταξει.συν οτι εδω στην επαρχια κανεις δεν την ειχε.

34370586_10156366137633972_6970044086690512896_n.jpg

34395351_10156366137743972_4880997737950085120_n.jpg

Δημοσ.

@ktikti πολυ περιεργο θεμα, το εστειλες τωρα η παλιοτερα? ελπιζω να παρεις καινουργιο, εμενα ειχε θεμα την 1η μερα που ηρθε και μου το αλλαξανε την επομενη με συνοπτικες διαδικασιες. Για το dome ειναι μονοδρομος, αλλα θηκες υπαρχουν που πανε μαζι του, κυριως oi spingen.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

@ktikti πολυ περιεργο θεμα, το εστειλες τωρα η παλιοτερα? ελπιζω να παρεις καινουργιο, εμενα ειχε θεμα την 1η μερα που ηρθε και μου το αλλαξανε την επομενη με συνοπτικες διαδικασιες. Για το dome ειναι μονοδρομος, αλλα θηκες υπαρχουν που πανε μαζι του, κυριως oi spingen.

επροχθες το εστειλα.το ειχα στην κατοχη 4 μηνες χωρις προβλημα.και να φανταστεις οτο ειχα 2 κινητα στην κατοχη μου s8 .οχι ενα...απλα εκατσε σε εμενα το προβλημα.αυτο δεν σημαινει οτι εχουνε προβλημα τα κινητα..αντιθετως..αλλα εμενα επειδη ημουν κατοχος και των 2 συσκευων..βολευτηκα πολυ περισσοτερο με το iphone 7 και δεν μου εκανε κιχ που λεμε..ηταν καθαρα επιλογη μου να το αλλαξω.και ο φιλος παραπανω επειδη ειναι σε διλλημα..του γραψα μια απαντηση με τα + & - της καθε συσκευης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...