sfakattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Επιθυμώ να καθαρίσω το κουτάκι μου για πρώτη φορά και αναζητώ κάποιο αξιόπιστο spray αέρα. Επειδή με το ψάξιμο δεν βρήκα κάτι που να μην έχει αρνητικά σχόλια, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο από προσωπική εμπειρία;
Ghost007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, sfakattack είπε Καλησπέρα σε όλους, Επιθυμώ να καθαρίσω το κουτάκι μου για πρώτη φορά και αναζητώ κάποιο αξιόπιστο spray αέρα. Επειδή με το ψάξιμο δεν βρήκα κάτι που να μην έχει αρνητικά σχόλια, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο από προσωπική εμπειρία; δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ειναι χρησιμο για διαφορα πραγματα + το κουτι σου .... https://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html 1
mr.robot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, Ghost007 είπε δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ειναι χρησιμο για διαφορα πραγματα + το κουτι σου .... https://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html εχω και εγω ενα παρομοιο κανει τρομερη δουλεια , ειδικα απο γωνιες την σκονη, πανω απο cd- rom, hdd . Συνισταται η αγορα του οντως. 1
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Ghost007 είπε δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ειναι χρησιμο για διαφορα πραγματα + το κουτι σου .... https://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html +1 Κανει πολυ καλυτερη δουλεια και δεν εχει και υγρασια
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Ghost007 είπε δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ειναι χρησιμο για διαφορα πραγματα + το κουτι σου .... https://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html Αν εξαιρεσεις οτι σηκωνει ολο τον κοσμο στο ποδι (χειροτερο και απο ηλεκτρικη σκουπα) εχω και εγω ενα
Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αν εξαιρεσεις οτι σηκωνει ολο τον κοσμο στο ποδι (χειροτερο και απο ηλεκτρικη σκουπα) εχω και εγω ενα ε ναι νταξ σιγα για 5-10 λεπτα που θα κανεις αξιζει το θορυβο... κανει καλη δουλεια σε διαφορα πραγματα... επισης ειναι καλο για γρηγορο στεγνωμα κατι καπακια απο φιλτρα ετσι αλλιως που τρωνε πλυσιμο τα πλακωνεις με αυτο μετα και εξαφανιζεται ολη η υγρασια απο πανω ...
exitpc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, Ghost007 είπε δωσε κατι παραπανω και παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ειναι χρησιμο για διαφορα πραγματα + το κουτι σου .... https://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html Το εχω και εγω.Κανει πολυ καλη δουλεια.Οντος πολυ θορυβωδες.Επισης οταν δεν θελουν τα καρβουνα να αναψουν...χρησημοποιησετο για 30 δευτερολεπτα...!
sfakattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν είχα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο φοβούμενος να κάνω ζημιά. Άρα είναι ασφαλές από θέμα στατικού ηλεκτρισμού; Μην το κλαίω το έρμο το pc μου
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, sfakattack είπε Δεν είχα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο φοβούμενος να κάνω ζημιά. Άρα είναι ασφαλές από θέμα στατικού ηλεκτρισμού; Μην το κλαίω το έρμο το pc μου Μην το βαζεις παρα πολυ κοντα απλα (με τοση πιεση που εχει και απο 1 μετρο κανει δουλεια). 1
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) προσοχή να κανεις τον καθαρισμό στο μπαλκόνι ή γενικα σε εξωτερικο χωρο, ειδικά αν υπάρχει νυκοκοιρά-μανα-γυναικα-μνηστη στο σπιτι, αν δει στο πρωτο φρρττττττττ το μπουχό σκόνης να πετάγεται παντου, ισως παθει σοκ και οι αντιδρασεις της θα είναι απροβλεπτες και θα παρατησεις τον καθαρισμο να τρεχεις να κρυφτεις! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από SpirtouLisS
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexakos89 είπε να αποσυνδεεις τα ανεμιστηρακια απο πανω. Ωχ! αυτο το ξεχασαμε να το αναφέρουμε! Πολυ σωστος! Χιλιάδες κοσμος χάνει μητρικές απο τις τασεις που δημιουργουν τα ανεμιστηρακια που μπορουν να πιασουν στιγμιαια χιλιαδες στροφες πολυ περισσοτερες απο τις 1000-2000 που δουλευουν κανονικα τσουρουφλωντας τη μητρικη. Συνηθως ειναι καλυτερο επειδη απο τις χιλιαδες στροφες να καταστραφει το bearing ή η πλακετα του ανεμιστηρα ακομα και αν αυτος εχει αποσυνδεθει απο τη μητρικη, να βαζουμε σελοτειπ μπλοκαρωντας την περιστροφη του ανεμιστηρα προσωρινα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από SpirtouLisS
LambisElef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Απλά μπλόκαρε με κάτι την περιστροφή του, ώστε να μη γυρνάει σαν τρελό όταν το φυσάς. Δε χρειάζεται να το αποσυνδέσεις απ' τη μητρική αν το κάνεις να μη περιστρέφεται. 5
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, sfakattack είπε Δεν είχα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο φοβούμενος να κάνω ζημιά. Άρα είναι ασφαλές από θέμα στατικού ηλεκτρισμού; Μην το κλαίω το έρμο το pc μου Χρειάζονται και τα σπρέι γιατί ο πεπιεσμένος αέρας βοηθά να φύγει η σκόνη που έχει κολλήσει. Και αυτό ως ένα σημείο βέβαια. Αν έχεις δίπλα σου κάποιο βενζινάδικο πήγαινέ το εκεί που έχουν δυνατό πεπιεσμένο αέρα να κάνει ουσιαστικότατο καθάρισμα.
alexakos89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Βγάλε ένα ένα τα πράγματα αν ξέρεις και καθαρίσετα σε βάθος. Το κάνω μια φορά το χρόνο και είναι must κατά την γνώμη μου. Βρβαια εμένα μου αρέσει να τρώω ένα 5ωρο εκεί. Σε άλλους όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα