Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια gigabyte GA H81M S2PV και από προχθές πάει να ανοίξει αλλά δεν.

Σε κάποια στιγμή άνοιξε κάνα δυο φορές.

έχω αποκλείσει, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών. μνήμες άρα είναι η μητρική που έχει το θέμα της. 

Την έχω 2,5 χρόνια και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει τι εγγύηση δίνει η gigabyte 2 ή 3 χρόνια;

Δημοσ.

3 χρονια ξερω πως εδιναν μεχρι το 2012 που εστειλα μια μητρικη για θεμα με το LAN, δεν νομιζω να εχει αλλαξει αυτο.

Δημοσ.

αν δίνει ακόμα 3 χρόνια τότε είμαι τυχερός γιατί την έχω 2,5. Γνωρίζεις αν θα πρέπει να την πάω στο κατάστημα που την πήρα ή στον εισαγωγέα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourtias είπε

αν δίνει ακόμα 3 χρόνια τότε είμαι τυχερός γιατί την έχω 2,5. Γνωρίζεις αν θα πρέπει να την πάω στο κατάστημα που την πήρα ή στον εισαγωγέα;

στο καταστημα που την αγορασες

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mourtias είπε

Αν την πας στο καταστημα κανουν εκεινοι την διαδικασια ΑΛΛΑ ισως να παρει περισσοτερο χρονο απο το αν την πηγαινες εσυ ο ιδιος στον εισαγωγεα. Προσφατα που πηγα μια ASROCK πχ εκανε 4 μερες να την στειλει στον εισαγωγεα το καταστημα γιατι περιμεναν να στειλουν πολλα πραγματα μαζι (ωστε να γλυτωσουν δρομολογια).

Δημοσ.

Ακόμα 3 χρόνια είναι οσο για το 2ο θέμα δεν ειχα ποτε θεμα με μητρικές αλλα ολα τα αλλα τα παω εγω στον εισαγωγεα για να γλυτωσω χρονο.

Δημοσ.

σε συνέχεια της κουβέντας μας και για ενημέρωση όλων σας ενημερώνω για την εξέλιξη.

την μητρική την αγόρασα από το κατάστημα "Easy Buy World" που δυστυχώς έχει κλείσει. Σε επικοινωνία μου με την gigabyte Γερμανίας (εκεί με παρέπεμψαν μετά από το πρώτο μάιλ μου) μου ζητάει να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά 25€ για να τους στείλω την παλιά και να μου στείλει άλλη.

δεν πρόκειται φυσικά να μπω σ' αυτή την διαδικασία αλλά για την ιστορία σας το αναφέρω για να μάθετε κι εσείς ότι τελικά η μάρκα δεν λέει τίποτα παρά μόνο προσοχή ⚠ από που αγοράζετε.

δεν ξέρω πως βρίσκεται το θέμα μου στις οθόνες.

είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το ξεκίνησα εδώ.

αν μπορεί κάποιος διαχειριστής ας το μεταφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...