MariosX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μου έχουν προτείνει δουλειές για data entry σε eShop, ελεύθερου ωραρίου χωρίς ασφάλεια κτλ. Δεν ξέρω όμως πόσα λεφτά να ζητήσω και με τι τρόπο. Δλδ να ζητήσω χρήματα ανά ώρα ή ανά προϊόν; Και πόσα χρήματα να ζητήσω; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από MariosX
d3monhunter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που ξέρω εγώ, χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστό ή ότι γίνεται έτσι, είναι ότι πληρώνονται ανάλογα με το τι ανεβαίνει στο site. Άρα αν ανεβάζεις προϊόντα μπορείς να χρεώσεις μια τιμή ανά προϊόν. Η τιμή βέβαια να εξαρτηθεί και από το τι δουλειά έχει το κάθε προϊόν για να ανεβεί στο site ίσως και τον όγκο αυτών. Σε γενικές γραμμές είναι καλή δουλίτσα αν είσαι και λίγο τζιμάνι με διαχειριστικά, φώτος, κειμενογράφους κλπ έχεις ένα καλό εξτραδάκι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από d3monhunter
The King Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Με την εργατοώρα γίνονται οι χρεώσεις στο αντικείμενο του καθενός, όλοι οι άλλοι συλλογισμοί και υπολογισμοί με το "κιλό" είναι απλά μπακαλίστικοι και στο τέλος εσύ θα είσαι ο χαμένος από εκεί που υποθετικά το πας για να βγεις "έξυπνα" κερδισμένος. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από The King
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα